2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım neden planlar sınavlar var ?Sanki sen de muhasebeciydin dimi?Sen de ben gibi staj mı yapıyosun ?Ben de hala sınavlarla uğraşıyorum da

aynen evet 1.5 sene sonra yeterlilik var bura rahat diye kaldım gelişemiyorum maaşıda düşük artık çok sıkıldım bu işi bırakıp başka bir işe girmek istiyorum tam şükrediyorum ikna oluyorum vs derken yine içimdeki bu işi sevmeyişim bir lav gibi üzerime akıp gidiyor

Hım anladım canım bızı en ıyı memurluk paklar canım Allah'ın ıznıyle esım atanırsa dıger seneyede kpss ben a hazırlanacagım baska turlu hem calısıp hemde bebıslerımızı rahat buyutemeyız benımde dusncem esım atanırsa ve bebegım olursa o zamana kadarısten cıkmak bebegımı kendım buyutmek ıstıyorum :) hersey para degıl cunku bebegımle kaybettıgım zamanı para bana gerı getırmez ve bebegımın annesız kaldıgı cocukluguna hıc deymez dıye dusunuyorum kuzum

rabbimin verdiğii her şeyin arkasına işte iyi ki böyle olmuş nasip diyoruzz işte o yüzden can sıkmak boşa kariyeri halledelim bebişte vakti zamanında gelir kısmetse :)

bende öyle düşünüyorum bebişim olursa önce onunla ilgileneyim bu arada stajım biter oo belgeyi alırsam işimi yapmasamda belgemi alırım annemin babamın eşimin emeklerini çöpe atmamış olurum sonra başka işe atarım kendimi diye düşündüm :))

rabbimin verdiğii her şeyin arkasına işte iyi ki böyle olmuş nasip diyoruzz işte o yüzden can sıkmak boşa kariyeri halledelim bebişte vakti zamanında gelir kısmetse :)
aynen kuzum

Türkiyede Tüp bebek ücretsiz oldu galibs yada büyük bir kısmını devlet ödüyo çünkü yasa çıktı ama bazı şartların oluşmuş olması lazım anne adayında
ücretsiz değil canım sadece 1200 Tl bir ilaç ücreti veriyor gerisini kişi kendisi karşılıyor ki ben raporlu olucam üstelik.

En ıyısı tatlım bırazcık daha sabret zaman akıp gııdyor belgenı al elıne lazım olur ılerde kendını daha rahat hıssedersın canım

evet benim de 1,5 senem var ama ben bağımlı çalışmak istemiyorum.Çocuklara zaman ayırmak istiyorum.Zaman zaman bende düşünüyorum nerden bulmuşuz bu işi

Canim kuzumm benim... Rabbim ilk seferinde tuttursun, bebisiniz gelsin...hatta imkanın varsa 2 tane koydurt ohh mis olur :) Rabbim bu yolda sabır versin size... :) canim benimmm...

Canim kuzumm benim... Rabbim ilk seferinde tuttursun, bebisiniz gelsin...hatta imkanın varsa 2 tane koydurt ohh mis olur :) Rabbim bu yolda sabır versin size... :) canim benimmm...
valla kaç kaliteli yumurta oluşacak bilmiyorum dr. en fazla 3-4 olur diyor zaten, kısmette ne varsa o olacak artık...aminn inşallahhh

kız annem ben de hep merak ediyodum adının altında 1. takım yazıyı bu ne ki diye :) nasıl bişimiş o anlatsana biraz ben de katılabilir miyim motive olmaya ihtiyacım var biraz:)
Tabiki de ni demek tatlım..
Herkes katılabilir. Hepinizi bekleriz :)
Bu hafta yapılan yarışmada , bizim takım 4. oldu

İlk hafta deneme haftası oluyor. hafta sonunda verilen kilo ortalamasına göre(takım bazında) yarışmaya katılıyoruz
Birçok takım var ve her takımın belli kuralları var.. Çok fazla kasmıyoruz ama katı kurlları olan takımlarda yok değil..
benim bulunduğum takımda her gün bir önceki günkü menümüzü paylaşıyoruz..
Hedefimiz sağlıklı beslenme, hergün düzenli spor yapmak ve üşenmeden su içmek :)
Menülerimiz diğer arkadaşlarımız tarafından da yorumlanıyor ve birbirimize şunun yerine şu da olabilir, iştahımızı kesebilecek şeyler tarzında önerilerde bulunuyoruz. Aklıma gelenler bunlar :)

evet benim de 1,5 senem var ama ben bağımlı çalışmak istemiyorum.Çocuklara zaman ayırmak istiyorum.Zaman zaman bende düşünüyorum nerden bulmuşuz bu işi

bu hareket bu işe çok uygun bende diyorum artık bebiş gelsinn bende 8 ay daha çalışırım sonra bi şekilde öderiz sınava çalışırım bebekle sınav çok zor iş ne biliyim kafam çok karışık

ooo güzelmiş aslında şimdi benm katılmam için hangi topiğe gitmem gerek tatlım ya da link atar mısın

ya sorma bez değiştiriken emzirirken gaz çıkarırken o sınava nasıl çalışılır bilmiyorum.Dosya yakmasak bari ama bu kadar emek ,para harcadıktan sonra da sonu gelsin istiyorum

ooo baya güzell almışsın ben yürüyüşe çok üşeniorum yaa bırakma sende yürüyüşü ben de istiorum da totomu kaldıramıorum

bende hamileliğimi öğrenmeden önce 49 50 geliyodum boyum 173 1 haftada 2 kilo aldım yemediğim halde çünkü şeyimi kaldırıp ne dışarı çıktım ne bi iş yaptım öylee yattım ondan kilo aldım çünkü hareketsiz kaldım moralim sıfır oldu şimdi geri verdim o 2 kiloyu çünkü baktım oo aldım başımı gidiyom yat yat nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…