2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sanki rüyadayım kızlar Rabbim öyle büyükki biz kafamızda istediğimiz planı yapalım istediğimiz çabayı gösterelim Rabbim ne dilerse o olur eğer üstüne görmüşsem bu demek oluyorki ev taşıdığım siralar hamile kalmışım daha önceki aylarda ne kadar dikkat ederdim en dikkat etmediğim çalışma en az olan ayda hamile kalmışım Rabbim sonsuz şükürler olsun hiç bir zaman umudunuzu yetirmeyin kızlar

8 haftalık super canım dırek kese gorulebılır ve kalp atısı duyulabılır ınsallahh

Ohh maşallah cnm benim allah kucağına da almayı nasip etsin insallah :)

Günaydın kızlar :)
Ne güzel ya hergün bebiş haberi alıyoruz aralık uğurlu geldi inşallah daha da haberler alırız listemiz dolup taşar

Tesekkur ederım canım inşallah

Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
canım benim nasıl tepki versem bilemedim...yani sonuç gerçekten yüksek ama umarım düşündüğün şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…