Ayyy hadi inşallah canım benımSağol canm benim çok şük7r üstüne görmüşüm galiba doktor öyle dedi
8 haftalık super canımKızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Ayyy hadi inşallah canım benımSağlıkla kendınıde gorursun ınsallah 1 aydır haberın olmadan hamısmıymısın
8 haftalık super canımdırek kese gorulebılır ve kalp atısı duyulabılır ınsallahh
Ohh maşallah cnm benim allah kucağına da almayı nasip etsin insallah :)Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Ohh maşallah cnm benim allah kucağına da almayı nasip etsin insallah :)
Amin cnm benim :)Sağolun canm sizin dualarınızla inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Canım cok sevındım Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsınnn ıyı dusun ıyı olsun canım
Sağol csnm benim çok şükür korktuğum gibi çıkmadı
Günaydın kızlar :)
Ne güzel ya hergün bebiş haberi alıyoruz aralık uğurlu geldi inşallah daha da haberler alırız listemiz dolup taşar
Çok sukur canım dualarımız senınle canım sende bol bol dua et canım Allah'ın ıznıyle bebegın senınle olacak hamıleleıgının tadını cıkar canım
Çok sağol rabbime sığındım allahn izniyle bebeğim sağlık bir şekilde bana tutunacak
elisa__ canımm çok geçmiş olsun tez zamanda atlatmaya bak. @Lovely35 kaç gündür okuyorum yazdıklarını ne kadar uğraştığın didindiğin belli bi de ne kadar okuduğun Allah gönlüne göre verir tez zamanda inşallah. Sayende bende bişiler öğrenmiş oldum sperm sayısının milyonlarla ölçüldüğünden haberim yoktu valla şaşırdım.
Çok şukur canim benim.normal dediyse sorun yoktur hadi gözun aydinKeseyi gördü kalp etısını biz duymsdk ama o konuda birşey demedi normal dedi bir hafta sonra gel netleşir herşey dedi
canım benim nasıl tepki versem bilemedim...yani sonuç gerçekten yüksek ama umarım düşündüğün şey değildirKızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?