kuzum bu ölçtüğün ateş sabah yatakta ölçtüğün ateş mi?....güzel haberler verirsin umarım...canım benim puanım 74...sosyolog puanı 81 le kapattı gerçi ben ilk atamada bu kadar düşükle başlayacağını düşünmüyordum normalde 87 ile kapatması lazımdı... ahhhh o 5 çelişkide kaldığım soruyu yapmış olaydım atanmıştım....yine bi ihtimal son atamayı bekleyeceğim...7 puancık düşse atanırımMogami hala regl olmadım 3gundur ateş olcmuyodum bugün 37bucuk çıktı baya yüksek batı bilmiyorum bir hafta içinde olmazsam test yaparım listeye ekleme belirsizim cnnm. Sosyolog ataması oldu tercih yapmış miydin kuzum
günaydıııııııııın....bu kadar erken kalkmak bünyeme ters ama oldu işte bi kereya kızlar midem bulanıyor hani korunduğumu kistim olduğunu bilmesem hamile miyim derdim
canım bilgilerini verirsen ekliyim listeye seni...buralardasın belli olduayyy ben sogan suyu yapiyorum 6.gun bitti Allhin izniyle gecen aydan catlamamis yumos vardi onun icin iciyim dedim :) ayyy civanpercemi aldim ama icemedim yaa yesil cayda kist kucultuyomus bide sogan suyu :) siki calisiyooruzda bakalim insallah hayirlisini versin Allahim hepimize en kisa zamanda
ne komik olurdu o kadar çabala kalama korunmaya başla hoooop hamile kalGunaydın canım belkıde korunurken hamıle kaldınnnnbende yataktan hıc kalkmak ıstemıyorum bugun konusacagım ızne ayrılmak ıstıyorummm depresyona gırıyorum galıba
Beni ekleyecektiniz ama hamileyim artik olsunArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Nerisbebek --------> 3 Ocak ----------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
ohhhhhhhhh valla içim rahatladı canım benim...Rabbim güzel gönlüne göre versin sağlıkla al bebeğini kucağına...listeye ekliyim mi yoksa netleşmesini mi bekleyelimKızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
ne komik olurdu o kadar çabala kalama korunmaya başla hoooop hamile kalbugün 15. günüm normalde çalışmalarda olacaktık emmeeeeeee kisti de dölleyemez ki spermcikler varsa içerde iznin al tabi kuzum...biraz keyif yap evde
aktif olanları ekliyorum canım seni pek göremedim...bebeğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.Beni ekleyecektiniz ama hamileyim artik olsun
Tesekkur ederim canimaktif olanları ekliyorum canım seni pek göremedim...bebeğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.
iznini güzelce geçir sevdiğin ne varsa yap canımAynennn canım ya cok komık olurdu ama Rabbım ol desın yeterkı hıc bellı olmazıznım var canım dınlenmeye cok ıhtıyacım var
Tesekkur ederim canim
iznini güzelce geçir sevdiğin ne varsa yap canım
Kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum canim ya ama o bile ben burdayim diyo gibi geliyi simdilik bir sikntim yok bakalim sen nasilsinCanım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık alıstınmı :)
kocayı süründürmece yaniöyle yapacagım canım evımde yatıp dınlenmek ıstıyorum kuzenımle bulusurum kocam 2 gundur kusuz bugun 3 gun onu planıma dahıl edemıyorum suan
Gideyimde güzeellll bi kahvaltı yapayım...öperiiiiiiiiiiiiiiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?