kocayı süründürmece yaniçok sürdürme kuşum boşver
Kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum canim ya ama o bile ben burdayim diyo gibi geliyi simdilik bir sikntim yok bakalim sen nasilsin
İnsallah sendende aliriz guzel haberler kac gun kaldi canim bataÇok sukur sevındım canım ben burdaım desın tabıkı anencıgı rahmın buyuecek bu agrılar hep oluyormus canım bende canım aynı devam edıyor beklıyoruz bakalım
İnsallah sendende aliriz guzel haberler kac gun kaldi canim bata
İnsallah beklefigine deger canim benim son adetimde bir hafta once lekelenme seklinde olmustu test ysptirmistim yoktu hcgde yuksek cikinca acsba o zaman hamilemiydim diyorumİnşallah canım benim valla tatlım hep aynı seyı soyluyorum ama benım normal dongum 28 gun canım gecen ay gecıkmem oldu yıne 28 gune domusse 6 aralık 2 gun var ama gecen ay gıbıı gecıkırse 10 aralık ben gecıkecegını dusunuyorum sanırım yıne gec yumurtladım cunku akıntım 18.gunumde geldı ben 10 aralıktan sonra gecıkme sayacagım 6 aralık ve 10 aralıgı atlatmam lazım canım Allah kısmet ederse haftaya ızne ayrılacagım batı evde bekleyecegım yata yata :)
canim tebrik ederim hamileymissinKeseyi gördü kalp etısını biz duymsdk ama o konuda birşey demedi normal dedi bir hafta sonra gel netleşir herşey dedi
İnsallah beklefigine deger canim benim son adetimde bir hafta once lekelenme seklinde olmustu test ysptirmistim yoktu hcgde yuksek cikinca acsba o zaman hamilemiydim diyorum
İnsallah canim 746 cikti bat gunundeAaaa bak senınde hamıle kalmadan oncekı ay duzensızlık olmus genelde rahım gebelıge hazırlanıyor dıyorlar ınsallah benımde gecen aykı gecıkme bu ay bebegımı getırır bana kac cıkmıstı canım senın beta
Ederim tabikii bende bekledigim icin cok iyianliyorum seni hep umutsuzluga kapildim gene oomadi dedim demekki var bir zamani insallah olacak beraber bekleywcez bebislerimizi
Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
İyi yapmışsın hastaneye gitmekle canım.. Her işte bir hayır vardırKızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Aaaa bak senınde hamıle kalmadan oncekı ay duzensızlık olmus genelde rahım gebelıge hazırlanıyor dıyorlar ınsallah benımde gecen aykı gecıkme bu ay bebegımı getırır bana ınsallah canım amın dua edermısın benım ıcın suan moralım o kadar bozuk bebegımın benımle oldugunu bılmeye o kadar ıhtıyacım varkı kac cıkmıstı canım senın beta
Ederim tabikii bende bekledigim icin cok iyianliyorum seni hep umutsuzluga kapildim gene oomadi dedim demekki var bir zamani insallah olacak beraber bekleywcez bebislerimizi
canım günaydın,izne çıkacakmışsın ohhh ne güzel ...çık gez dolaş kafanı dağıt o arada bat gelsin geçsin ama hastalanma hamile çık inşallah...izn iyidir,çoook iyidir,kendine getirir insanı
ne guzel söyluyorsun canımm ınsallah bebegım gelır hamıle oldugumu ogrenırım canımm kafamı dagıtmaya kendıme gelmeye cok ıhtıyacım var canımmm ınsallah hamıle cıkarım canımmmm sen ne yaptın test yaptınmı canm
yok tatlım yapamadım eczanelere yetişemedim.bat bugün zaten ama hastalanmadım henüz.Sanırım yarını beklicem test için.Hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?