2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum canim ya ama o bile ben burdayim diyo gibi geliyi simdilik bir sikntim yok bakalim sen nasilsin

Çok sukur sevındım canım ben burdaım desın tabıkı anencıgı rahmın buyuecek bu agrılar hep oluyormus canım bende canım aynı devam edıyor beklıyoruz bakalım

İnsallah sendende aliriz guzel haberler kac gun kaldi canim bata

İnşallah canım benim valla tatlım hep aynı seyı soyluyorum ama benım normal dongum 28 gun canım gecen ay gecıkmem oldu yıne 28 gune domusse 6 aralık 2 gun var ama gecen ay gıbıı gecıkırse 10 aralık ben gecıkecegını dusunuyorum sanırım yıne gec yumurtladım cunku akıntım 18.gunumde geldı ben 10 aralıktan sonra gecıkme sayacagım 6 aralık ve 10 aralıgı atlatmam lazım canım Allah kısmet ederse haftaya ızne ayrılacagım batı evde bekleyecegım yata yata :)

İnsallah beklefigine deger canim benim son adetimde bir hafta once lekelenme seklinde olmustu test ysptirmistim yoktu hcgde yuksek cikinca acsba o zaman hamilemiydim diyorum

İnsallah beklefigine deger canim benim son adetimde bir hafta once lekelenme seklinde olmustu test ysptirmistim yoktu hcgde yuksek cikinca acsba o zaman hamilemiydim diyorum

Aaaa bak senınde hamıle kalmadan oncekı ay duzensızlık olmus genelde rahım gebelıge hazırlanıyor dıyorlar ınsallah benımde gecen aykı gecıkme bu ay bebegımı getırır bana ınsallah canım amın dua edermısın benım ıcın suan moralım o kadar bozuk bebegımın benımle oldugunu bılmeye o kadar ıhtıyacım varkı kac cıkmıstı canım senın beta

İnsallah canim 746 cikti bat gununde

Canım normal erken dollenmıs demekkı W wuslt bat gununde 985 cıkmıstı canım hamılelıgının tadını cıkar canım ınsallah benımde bebegım gelmıstır bebegımın benımle oldgunu bılmeye o kadar ıhtıyacım varkı canım benım ıcın dua edermısın

Ederim tabikii bende bekledigim icin cok iyianliyorum seni hep umutsuzluga kapildim gene oomadi dedim demekki var bir zamani insallah olacak beraber bekleywcez bebislerimizi

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Farkına varmadan tehlikeli dönemi atlatmışsın o da güzel olmuş

İyi yapmışsın hastaneye gitmekle canım.. Her işte bir hayır vardır 8 haftalık bir bebiş.. İnşaAllah bebişin seninle olmaya devam eder canım :) benim de bir arkadaşım 2 ay üstüne gördü, doktor bile anlamamıştı :)

canım günaydın,izne çıkacakmışsın ohhh ne güzel ...çık gez dolaş kafanı dağıt o arada bat gelsin geçsin ama hastalanma hamile çık inşallah...izn iyidir,çoook iyidir,kendine getirir insanı

Ederim tabikii bende bekledigim icin cok iyianliyorum seni hep umutsuzluga kapildim gene oomadi dedim demekki var bir zamani insallah olacak beraber bekleywcez bebislerimizi

Sagol canım benım 6 ayım bu ay benım hep hayırlı zamanda gelecegıne ınanıyorum canım umutsuzluk olmadı canım vardır bır hayır dıyıp gectım esımle evlendıgımızden berı ılk defa 2 gun kus kaldık bugun 3 gunumuz o yatagın bır ucunda ben bır ucunda bırbırımızı gormuyoruz ben eve gıder gıtmez yatıyordum bu canımı cok sıktı uzuldum canım yandı suan oyle bır habere o kadar ıhtıyacım varkı ınsallah benımde bebegım gelmıstır agustos annesı oluruz ben eskıden olsa sımdıye kadar bır suru belırtı yazardım suraya ama bu ay hıcbırsey hssetmıyorum bılmıyorm ne olur ne olmaz canım

ne guzel söyluyorsun canımm ınsallah bebegım gelır hamıle oldugumu ogrenırım canımm kafamı dagıtmaya kendıme gelmeye cok ıhtıyacım var canımmm ınsallah hamıle cıkarım canımmmm sen ne yaptın test yaptınmı canm

yok tatlım yapamadım eczanelere yetişemedim.bat bugün zaten ama hastalanmadım henüz.Sanırım yarını beklicem test için.Hakkımızda hayırlısı artık

Esler arasinda kavga olmadan olurmu duzelir insallah biz aslinda 7 aydir korunmuyrz ama yumurylama falan bilmiyofum 4 5 aydir takip ettik olmadi bu ayda iki gun ustuste oldu 3 gun durduk 1 gun daha oldu demekki denk geldi canim zaten farkli belirti olmuyoki sadece gogus ve kasik agrisi insallah olacak seninde

Esım aradı sımdı kızlar dedıkı anahtarı ıcerıde unuttum sen kacta cıkacaksın dedı bende dedım su satte ama ben gelsemde kapıyı acamayız anahtar uzerındeydı dedım sen cılıngırcı bul actır dedm sonra dedıkı bana mesaj geldı bır bılet alana bır bılet bedavaymıs sınemaya gıdelım mı yemegıde dısarıda yerız dedı tamam olur ıyı olur dedımmmm :)

yok tatlım yapamadım eczanelere yetişemedim.bat bugün zaten ama hastalanmadım henüz.Sanırım yarını beklicem test için.Hakkımızda hayırlısı artık

Hımm vardır bundada bır hayır canımmm ınsallah olmazsında yarın guzel haberler verırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…