2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kız ne cabuk verdın o kıloyu masallah :)

Simdi baktim biraz kurallari falan var.baya ilgilenmen gerek topikle.aksamki yemeginde supermis.afiyet olsun

Hey yavrum heyyy masallah sana ben hamıle kalırsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim artık işe evde yat işe gel akşama kadar otur bir duraga gıdene kadar 15 dk yuruyorum hepsı o

oyy kilo benden uzak olsun ben tam 35 kilo verdim almaya hiç ama hiçç niyetim yok

Hadi ya maşallah cok ıyı vermıssın canım aman aman benden de uzak olsun ben bu yasıma kadar aldıgım en fazla kılolu halım

kız herkes benimle iddaya girdi en az 20 kilo alacakmışım hamilelikte sinirimi bozuyolar 10 12 kilo alsam bana yeter de artar bile

Kızlar bir şey sorucam bugün temizlik günümdü temizlik yaparken bir an belime acayip bir ağrı girdi sanki içimden birşey koptu ilk kez başıma böyle birşey geliyor acaba bebişim tutunamadımı ağırda kaldırmadım şimdi ağrı sızımda yok ne yapsamki bilemedim

tabikide gel de bunu anlat işte neymiş 2 canlıymışım 2 kat yemem lazımmış şimdiden başladılar vaaz vermeye boğuyorlar beni valla

Ahhh ahhh bogarlar canım bogarlar valla canım benımde hafta sonu kv dede toplanacaklar su banalaf soyleyen teyze kızları falan gelecek bende hemen plan yaptım hafta sonuna kuzenleımı cagrıdım esıme dedım ben gıtmek ıstemıyrum taam gıtme dedı cuma gunu bebısımıde ogrenırsem kuzenlerle kutlama yaparım artık oraya gidip kimseyi göremk istemiyorum belki eşim dayanamaz hamıle oldugumu soyler ki tabı hamıssem onları cekemem herkes herseye konusuyor bır kenıdlerı bılıyor sankı

kızlar ben acayip heycanlanmaya başladım ya 2 günüm kaldı elisa__

Aynen tatlım bende cok heycanlıyorum dıyorum testmı alıp yapsam ama dıyorum en azından bırkac gunu gecır beklle cumaya kadar ama sabırsızlanıyorumda senı cokkkkkkkkkkk ıyı anlıyorum tatlımmmmmmmm ama zaman su gıbı akıp gececk bızımkıler merhabaaaaaaaa dıyecek benımkı bana testte gulumseyeck senınkı ultrasonda :)

seni strese sokanların yanına hiçte gitme valla inşallah cuma günü mutlu haberler alırsında bi güzel çatlatırsın sana o laf söyleyenleri

ayy inşallah cnm inşallah Allahım benimde seninde herkesin yüzünü güldürsün Allah kalbine göre versin inşallah cuma günü o güzel haberini bekliyoz sabırsızlıkla

ayy inşallah cnm inşallah Allahım benimde seninde herkesin yüzünü güldürsün Allah kalbine göre versin inşallah cuma günü o güzel haberini bekliyoz sabırsızlıkla

Aminnnnnnnnn güzel yüreklim aminnnnnnnn inşallah hepimizin yüzü gülsün ilk size söylecegim cuma sabahı inşalah güne güzel bir haberle baslamak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…