Esler arasinda kavga olmadan olurmu duzelir insallah biz aslinda 7 aydir korunmuyrz ama yumurylama falan bilmiyofum 4 5 aydir takip ettik olmadi bu ayda iki gun ustuste oldu 3 gun durduk 1 gun daha oldu demekki denk geldi canim zaten farkli belirti olmuyoki sadece gogus ve kasik agrisi insallah olacak seninde
huu huuu... küslüğü bitirmek için ne de güzel bir gün böyle :) Fırsatları değerlendirmek lazım canımEsım aradı sımdı kızlar dedıkı anahtarı ıcerıde unuttum sen kacta cıkacaksın dedı bende dedım su satte ama ben gelsemde kapıyı acamayız anahtar uzerındeydı dedım sen cılıngırcı bul actır dedm sonra dedıkı bana mesaj geldı bır bılet alana bır bılet bedavaymıs sınemaya gıdelım mı yemegıde dısarıda yerız dedı tamam olur ıyı olur dedımmmm :)
huu huuu... küslüğü bitirmek için ne de güzel bir gün böyle :) Fırsatları değerlendirmek lazım canım
Bu topic herşey e hazir balım bi bomba da senden gelirmis ☺☺günaydıııııııııın....bu kadar erken kalkmak bünyeme ters ama oldu işte bi kereya kızlar midem bulanıyor hani korunduğumu kistim olduğunu bilmesem hamile miyim derdim
Amannnn nazar değmesinGünaydın canım evet aralık guzel ılerlıyor canımmm masllah masllah
Amannnn nazar değmesin
Hayırlar getirsin cnm :) ne gördün ?Günaydınlar olsun hatunlar.. gününüz musmutlu geçsin..
Gece birsürü rüya gördüm.. Hayırlara gitsin inşaAllah..
Tahtaya vur ya da poponu kaşı derler bi deAman aman Allah nazarlardan korusun dilimizi ısıralım
Tahtaya vur ya da poponu kaşı derler bi de
ah canim coook sevindim simdi daha araniz iyi olur boyle kuslugun arkasindan daha simsiki sariliyor insan ne olursa olsun kuskalmak hic iyi bisey degil bende kus kalamam yatakta hapsirmaya baslarim kusluge karsi alerjim var sen simdi esine guzel mj larda atarsin konunuzu bilmiyorum ama gecmis bitmis olsun gelsin bebisin insallahEsım aradı sımdı kızlar dedıkı anahtarı ıcerıde unuttum sen kacta cıkacaksın dedı bende dedım su satte ama ben gelsemde kapıyı acamayız anahtar uzerındeydı dedım sen cılıngırcı bul actır dedm sonra dedıkı bana mesaj geldı bır bılet alana bır bılet bedavaymıs sınemaya gıdelım mı yemegıde dısarıda yerız dedı tamam olur ıyı olur dedımmmm :)
İnşaAllah canım.. Sevdiğinle mikemmel bir gün geçireceksin tatlım.. Ohh.. misssEsım yumusamıs canım ses tonundan bellıydı zatennn guzel bır adım attı ınsallah bugun guzel gececek
Ohhh ne güzel cnm dinlen keyfine bak :):)Izın ısını konustumm kızlar bu hafta bıtsın dedıler haftaya ızne ayrılmıs olabılırrımmmmm bu haberrr cok ıyı geldıııııııııııı
Morfolojide hareketliliği %50'nin altında görmüş olabilir mi? O değerler sayıdan daha önemli. Bizde yarın tekrar vericez.
ah canim coook sevindim simdi daha araniz iyi olur boyle kuslugun arkasindan daha simsiki sariliyor insan ne olursa olsun kuskalmak hic iyi bisey degil bende kus kalamam yatakta hapsirmaya baslarim kusluge karsi alerjim var sen simdi esine guzel mj larda atarsin konunuzu bilmiyorum ama gecmis bitmis olsun gelsin bebisin insallah
İnşaAllah canım.. Sevdiğinle mikemmel bir gün geçireceksin tatlım.. Ohh.. misss
Ohhh ne güzel cnm dinlen keyfine bak :):)
Evet canım %50 olması vb gereken değer sende %35 dedi. Bide direk senin çocuğun olmaz bu şekilde demiş. Operasyon geçirmek zorundasın demiş. Sinir oldum. Eşim çok kötü olmuş. O gün bende Yoktum yanında. Böyle bißey çıkacağını bilseydim asla yalnız bırakmazdım. Hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim o an dedi.şimdi morellerimiz iyi çok şükür. Doktorun tavrını hiç sevmedim. Onun ellerine teslim etmek istemem eşimi açıkcası
Canim nasilsin sonuclarini aldinmiInsallah canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.yarin kan sonucunu alicam heycanla bekliyorum bakalim ne durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?