2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canımm bız 6 aydır korunmuyoruz ama bızde oluruna bırakmıstk hıc yum takbı falan yapmadm duzenlı ılıskı pek olmadı ondada denk gelmemıs sadece bu ay 2 hafta boyunca gun asırı calıstık canım benımde suan sadece kasık sancm oluyor arada canım baska bırsey yok ben bekarken canım hatta evlendıkten sonrada bır sure hıc adet belırtısınde gogus agrısı bılmedım ama korunmayı bıraktıktan sonra adetten once goguslrım agrımaya basldı ama bu ay agrı falan hıcbırse yok ınsallah olacak canım ınsallah

huu huuu... küslüğü bitirmek için ne de güzel bir gün böyle :) Fırsatları değerlendirmek lazım canım

ah canim coook sevindim simdi daha araniz iyi olur boyle kuslugun arkasindan daha simsiki sariliyor insan ne olursa olsun kuskalmak hic iyi bisey degil bende kus kalamam yatakta hapsirmaya baslarim kusluge karsi alerjim var sen simdi esine guzel mj larda atarsin konunuzu bilmiyorum ama gecmis bitmis olsun gelsin bebisin insallah

Kızlarrrr ben annemle konusurken her gogsum agrdıgında anne gogsum agrıyor belırtı olabılırmı benım hıc gogsum agrımaz derdım annemde benım her gogsum agrıdgında adet olacaksın derdı ve ben adet olurdum ve annem bana dedıkı oyle bır sekılde agrısız sızsız gelır sen anlamazsın bır bakmıssın hamılesın dedı benımde bu ayy hıcbır yerım agrımıyor annemın dedıgı cıkarmıkı acaba

Evet canım %50 olması vb gereken değer sende %35 dedi. Bide direk senin çocuğun olmaz bu şekilde demiş. Operasyon geçirmek zorundasın demiş. Sinir oldum. Eşim çok kötü olmuş. O gün bende Yoktum yanında. Böyle bißey çıkacağını bilseydim asla yalnız bırakmazdım. Hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim o an dedi. şimdi morellerimiz iyi çok şükür. Doktorun tavrını hiç sevmedim. Onun ellerine teslim etmek istemem eşimi açıkcası
Morfolojide hareketliliği %50'nin altında görmüş olabilir mi? O değerler sayıdan daha önemli. Bizde yarın tekrar vericez.

Tesekkur ederım canımmm evet kuslukten sonra daha guzel oluyor hersey benımde hıc kus kalmam normalde yatak sarılır uyurduk ama bu defa oyle olmadı esım benden sonra yatag gelmıstı aramıza battanıyeyı toplamıs cok zoruma gıttı dunde ben yıne yatagın ucundaydım hıc yaklasmadım kendıne konu ıncır cekırdegını doldurmayacak bır sebeb canımmm ınsallah gecmıs bıtmıs olur canımmm bu barısmanın uzerıne bebegımde gelırr esıme o kadar kırgındımkı bugun dusundum eger bu boyle devam ederse hamıle oldugumu ogrensem bıle soylemeyecegım dıye dusunuyordum

Canım bir kaç doktora daha görünün. %35 morfoloji bence düzeltilebilir. Kimbilir bizimki kaç? Bir kaç ay keçiboynuzunu ve proxeed plus'ı deneyin bence herhangi bir düzelme olmaz ise ve diğer doktorlarda ameliyat derse o zaman olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…