2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlar getirsin cnm :) ne gördün ?
Amin canım..
Ya.. bir incir ağacı fidanı gördüm.. böyle dallarının ucları hafiften filizlenmeye başlamış..
Annem soruyor bu da ne güzel böyle, bende evet diyorum çok güzel dimi diyorum.. :) o kadar..
sonrasında uyandım.. bidaa uyduum başka rüyalar gördüm falan fıstık.. o yüzden olsa gerek hala uykum var

Hayırlısı gülüm.. bazen annelerin içine doğabiliyor böyle şeyler

Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
[

dün seni etiketleyip yazmıştım hanfendiden ses çıkmıyor bat gelmiş diyeee içime doğmuştu meleğimdeki gibi listede pek bi umutlu gördüm ve geldi çok şükür çok sevindim ya ne desem hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı uzuunnn ömürlü bir bebiş nasip etsinn canım dualar seninle :)

Canim nasilsin sonuclarini aldinmi
Hayir canim almadim daha ogleden sonra alirim.yataktan çıkamadım gece uyku tutmadi basim donmeye basladi.simdide azcik var tansiyonum cikti sanirim.sen nasil oldun basladimi belirtilerin taze hamis.

Kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum canim ya ama o bile ben burdayim diyo gibi geliyi simdilik bir sikntim yok bakalim sen nasilsin
hayırlı olsun öncelikle :) sağlıkla kucağına alırsın inşş :) ne gibi belirtiler çekiyorsun başka.doktor bende şüphelendi ama ben hissetmiyorum bebek olduğunu.ama şiddetli göğüs ağrısı ve şişliği ara ara kasık ağrısı ve sırt ağrısı var.bende hgc 0.100 progesteron 19 küsür çıktı.yarın tekrar gitcem doktorum tekrar gel demişti bakalım artık

Oyyy cnm kıyamam sana cnm bak üzüldüğünle kaldın vardır herşey de bi hayır ne güzel tadını çıkar cnm benim :) eşin yapıcı bu da iyi bi şey

Çok sukur canım bende ıyıyım
Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esim

Oyyy cnm kıyamam sana cnm bak üzüldüğünle kaldın vardır herşey de bi hayır ne güzel tadını çıkar cnm benim :) eşin yapıcı bu da iyi bi şey

Cok sukur öyle canım benım uzulup kendımıyedıgımle kaldım ve anahtar ıcerıde kalmamıs kendısı bana oyle dıyormus konusmak ıcın bahane sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…