Amin canım..Hayırlar getirsin cnm :) ne gördün ?
Günaydın eşim testini vermiş, sonucu saat 15:00'te çıkacakmış.
Hayırlısı gülüm.. bazen annelerin içine doğabiliyor böyle şeylerKızlarrrr ben annemle konusurken her gogsum agrdıgında anne gogsum agrıyor belırtı olabılırmı benım hıc gogsum agrımaz derdım annemde benım her gogsum agrıdgında adet olacaksın derdı ve ben adet olurdum ve annem bana dedıkı oyle bır sekılde agrısız sızsız gelır sen anlamazsın bır bakmıssın hamılesın dedı benımde bu ayy hıcbır yerım agrımıyor annemın dedıgı cıkarmıkı acaba
Hayırlısı gülüm.. bazen annelerin içine doğabiliyor böyle şeyler
Tesekkur ederim canim rabbim sanada nasip etsin insallah@wulst hamile miki tebrikleeeer :))
İnşaallh sonuçlarınınz güzel çıkar tatlım.. Beklemek ne sıkıcıGünaydın eşim testini vermiş, sonucu saat 15:00'te çıkacakmış.
Gunaydin fistiklarhanfendi25 canim benim dunden beri seni dusunuyordum sukur hersey yolundaymis cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Oğlumuz olursa da durum buayy kaygılım alemsin ha
İyiyim canim sen nasilsinGünaydınnnn taze annecık nasılsınnnn :)
[Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
İyiyim canim sen nasilsin
Gunaydn canım ınsallah yukselmıstır canım guzelsonuclar alırsınız
İnşaallh sonuçlarınınz güzel çıkar tatlım.. Beklemek ne sıkıcı
Hayir canim almadim daha ogleden sonra alirim.yataktan çıkamadım gece uyku tutmadi basim donmeye basladi.simdide azcik var tansiyonum cikti sanirim.sen nasil oldun basladimi belirtilerin taze hamis.Canim nasilsin sonuclarini aldinmi
hayırlı olsun öncelikle :) sağlıkla kucağına alırsın inşş :) ne gibi belirtiler çekiyorsun başka.doktor bende şüphelendi ama ben hissetmiyorum bebek olduğunu.ama şiddetli göğüs ağrısı ve şişliği ara ara kasık ağrısı ve sırt ağrısı var.bende hgc 0.100 progesteron 19 küsür çıktı.yarın tekrar gitcemKasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum canim ya ama o bile ben burdayim diyo gibi geliyi simdilik bir sikntim yok bakalim sen nasilsin
Günaydın eşim testini vermiş, sonucu saat 15:00'te çıkacakmış.
Oyyy cnm kıyamam sana cnm bak üzüldüğünle kaldın vardır herşey de bi hayır ne güzel tadını çıkar cnm benim :) eşin yapıcı bu da iyi bi şeyEsım aradı sımdı kızlar dedıkı anahtarı ıcerıde unuttum sen kacta cıkacaksın dedı bende dedım su satte ama ben gelsemde kapıyı acamayız anahtar uzerındeydı dedım sen cılıngırcı bul actır dedm sonra dedıkı bana mesaj geldı bır bılet alana bır bılet bedavaymıs sınemaya gıdelım mı yemegıde dısarıda yerız dedı tamam olur ıyı olur dedımmmm :)
Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esimÇok sukur canım bende ıyıyım
Oyyy cnm kıyamam sana cnm bak üzüldüğünle kaldın vardır herşey de bi hayır ne güzel tadını çıkar cnm benim :) eşin yapıcı bu da iyi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?