Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esim
Canım bir kaç doktora daha görünün. %35 morfoloji bence düzeltilebilir. Kimbilir bizimki kaç? Bir kaç ay keçiboynuzunu ve proxeed plus'ı deneyin bence herhangi bir düzelme olmaz ise ve diğer doktorlarda ameliyat derse o zaman olur canım.
Hafif sancilarim oluyor canim o da adet doneminde olan sanci gibi dr ilac verdi o biraz uykumu getiriyor onun disinda ne gogsum agriyor nede baska bisey yok canim kendine dikkat et canim benim guzel sonuclarini bekliyorumHayir canim almadim daha ogleden sonra alirim.yataktan çıkamadım gece uyku tutmadi basim donmeye basladi.simdide azcik var tansiyonum cikti sanirim.sen nasil oldun basladimi belirtilerin taze hamis.
İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ARALIK AYI HER GÜN BİR HABER ALIYORUZZ NASIL MUTLUYUM SANKİ BACAKLARIMI HİSSETMİYORUM RESMEN BULUTLARIN ÜSTÜNDEYİMM :):):) ALLAHIMM HAMİŞLERİMİZEE VE BEBİŞLERİNE SAĞLIK ADAY ANNELERİMİZEDE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBİŞLER NASİP ETSİNNNN ARALIK SABRIN SON AYI ONDAN BÖYLE UMUTLAR YEŞERİYOR BEBİŞ BEREKETİMİZ BOL OLSUN:)
20 aralik canim 3.denemecanım bilgilerini verirsen ekliyim listeye seni...buralardasın belli oldu
Ben goguslerime bakardim degisiklik varmi diye ama oda olmuyo simdinbile yok bende kasik agrisi iyiye isaret insallahCanımm bız 6 aydır korunmuyoruz ama bızde oluruna bırakmıstk hıc yum takbı falan yapmadm duzenlı ılıskı pek olmadı ondada denk gelmemıs sadece bu ay 2 hafta boyunca gun asırı calıstık canım benımde suan sadece kasık sancm oluyor arada canım baska bırsey yok ben bekarken canım hatta evlendıkten sonrada bır sure hıc adet belırtısınde gogus agrısı bılmedım ama korunmayı bıraktıktan sonra adetten once goguslrım agrımaya basldı ama bu ay agrı falan hıcbırse yok ınsallah olacak canım ınsallah
Hmm anladım cnm bende kalkmak hiç istrmiyordum ama kalktım mecburenAmin canım..
Ya.. bir incir ağacı fidanı gördüm.. böyle dallarının ucları hafiften filizlenmeye başlamış..
Annem soruyor bu da ne güzel böyle, bende evet diyorum çok güzel dimi diyorum.. :) o kadar..
sonrasında uyandım.. bidaa uyduum başka rüyalar gördüm falan fıstık.. o yüzden olsa gerek hala uykum var
Ben goguslerime bakardim degisiklik varmi diye ama oda olmuyo simdinbile yok bende kasik agrisi iyiye isaret insallah
Esin pisman olmustur barismak icin aramistir iyi olur gidin sinemaya evet esim cok istekliymis belli etmiyormus emin ol gorursun canim benim esim yaparsa senin esinde yapar isleri normalde bardagini bile kaldirmazInsallah bugun barısacagız canım esım aradı aksam sınemaya gıdelımmı yemegıde dısarıda yerız dedı kuuzm dıkkat et kendıne bugunler onemlı uzanma bır yerlere falan benım esımde hemen soylerım dıyor ıclerınde tutamazlar canım sende canını sıkma tadını cıkar canım Allah'a emanetsınız onlarda bızım kadar ıstıyıorlar ama bellı etmıyorlar canım bakk ne guzel ısıde kendısı yapacakmıs benım esımde ıs yapmaz normalde bende o gunlerı gorurmuyum acaba
Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esim
Tesekkur ederim canim inan ayni adet ooacak gici ama kasik agrisi kisa kisa olu yo kesin oldum diyip kosardim yok goguslerimde normal adet olacak gibi agriyo bende 10 gun once progesteron verdim 10.70 ciomisti Bide ben idarara fazla cikmaya baslamistimhayırlı olsun öncelikle :) sağlıkla kucağına alırsın inşş :) nyibi belirtiler çekiyorsun başka.doktor bende şüphelendi ama ben hissetmiyorum bebek olduğunu.ama şiddetli göğüs ağrısı ve şişliği ara ara kasık ağrısı ve sırt ağrısı var.bende hgc 0.100 progesteron 19 küsür çıktı.yarın tekrar gitcemdoktorum tekrar gel demişti bakalım artık
Kacgun ayrilican bakimIzın ısını konustumm kızlar bu hafta bıtsın dedıler haftaya ızne ayrılmıs olabılırrımmmmm bu haberrr cok ıyı geldıııııııııııı
Insallah bugun barısacagız canım esım aradı aksam sınemaya gıdelımmı yemegıde dısarıda yerız dedı kuuzm dıkkat et kendıne bugunler onemlı uzanma bır yerlere falan benım esımde hemen soylerım dıyor ıclerınde tutamazlar canım sende canını sıkma tadını cıkar canım Allah'a emanetsınız onlarda bızım kadar ıstıyıorlar ama bellı etmıyorlar canım bakk ne guzel ısıde kendısı yapacakmıs benım esımde ıs yapmaz normalde bende o gunlerı gorurmuyum acaba
Esin pisman olmustur barismak icin aramistir iyi olur gidin sinemaya evet esim cok istekliymis belli etmiyormus emin ol gorursun canim benim esim yaparsa senin esinde yapar isleri normalde bardagini bile kaldirmaz
İnsallah canimm bu ay ski calismissiniz ben bile umutlandim senin icin:)Bende onceden bakim ama artık hıcbırseye bakmıyorum canım ama kasık sancılanında duyarsız kalamıyorsun acıyor cunku ınsallah ıyıye ısarettır canım
Kacgun ayrilican bakim
Günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah
canım benim çok sevindim akşamın tadını çıkar belkide ilk defa hamiş sinemaya gidiyorsun haberin yok birde o xray den geçmesen mi acabane olur ne olmaz benim eşimde dün çamaşır sepetini kaldırıyo diyo bebeğe bi şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?