2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah bugun barısacagız canım esım aradı aksam sınemaya gıdelımmı yemegıde dısarıda yerız dedı kuuzm dıkkat et kendıne bugunler onemlı uzanma bır yerlere falan benım esımde hemen soylerım dıyor ıclerınde tutamazlar canım sende canını sıkma tadını cıkar canım Allah'a emanetsınız onlarda bızım kadar ıstıyıorlar ama bellı etmıyorlar canım bakk ne guzel ısıde kendısı yapacakmıs benım esımde ıs yapmaz normalde bende o gunlerı gorurmuyum acaba

Bende öyle düşünüyorum. Doktor araştırdım pazartesi gidicez bakalım ne diyecek. Senin dediğin gibi kećiboynuzu ve vitamince başlatıcam. Evicap die bi ilacıda çok söylüyolar sen tavsiye edermisin onu?

İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ARALIK AYI HER GÜN BİR HABER ALIYORUZZ NASIL MUTLUYUM SANKİ BACAKLARIMI HİSSETMİYORUM RESMEN BULUTLARIN ÜSTÜNDEYİMM :):):) ALLAHIMM HAMİŞLERİMİZEE VE BEBİŞLERİNE SAĞLIK ADAY ANNELERİMİZEDE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBİŞLER NASİP ETSİNNNN ARALIK SABRIN SON AYI ONDAN BÖYLE UMUTLAR YEŞERİYOR BEBİŞ BEREKETİMİZ BOL OLSUN:)

Hayir canim almadim daha ogleden sonra alirim.yataktan çıkamadım gece uyku tutmadi basim donmeye basladi.simdide azcik var tansiyonum cikti sanirim.sen nasil oldun basladimi belirtilerin taze hamis.
Hafif sancilarim oluyor canim o da adet doneminde olan sanci gibi dr ilac verdi o biraz uykumu getiriyor onun disinda ne gogsum agriyor nede baska bisey yok canim kendine dikkat et canim benim guzel sonuclarini bekliyorum

Aynen canım her gun guzel haber almak cok ama cok guzelll amın bebıs bereketımız devam etsınnnn :) dunyazdım ama sen cıkmıstın sanırım sen ılk defa benden umutlusun canım bu hıssın umudun hayırlara cıksın canımmm ınsalalh ıcıne dogan cıkar bebegım benımledır

Ben goguslerime bakardim degisiklik varmi diye ama oda olmuyo simdinbile yok bende kasik agrisi iyiye isaret insallah

Hmm anladım cnm bende kalkmak hiç istrmiyordum ama kalktım mecburen incir ağacı tam okuyamadım ama bol rızk kısmet geçiyor hayır olsun cnm inşallah

Ben goguslerime bakardim degisiklik varmi diye ama oda olmuyo simdinbile yok bende kasik agrisi iyiye isaret insallah

Bende onceden bakardım ama artık hıcbırseye bakmıyorum canım ama kasık sancılanında duyarsız kalamıyorsun acıyor cunku ınsallah ıyıye ısarettır canım

Esin pisman olmustur barismak icin aramistir iyi olur gidin sinemaya evet esim cok istekliymis belli etmiyormus emin ol gorursun canim benim esim yaparsa senin esinde yapar isleri normalde bardagini bile kaldirmaz

bol bol dua oku kendine sabırsız eşin ne yapsın heyecandan :)

Tesekkur ederim canim inan ayni adet ooacak gici ama kasik agrisi kisa kisa olu yo kesin oldum diyip kosardim yok goguslerimde normal adet olacak gibi agriyo bende 10 gun once progesteron verdim 10.70 ciomisti Bide ben idarara fazla cikmaya baslamistim

canım benim çok sevindim akşamın tadını çıkar belkide ilk defa hamiş sinemaya gidiyorsun haberin yok birde o xray den geçmesen mi acaba ne olur ne olmaz benim eşimde dün çamaşır sepetini kaldırıyo diyo bebeğe bi şey olmasın

Esin pisman olmustur barismak icin aramistir iyi olur gidin sinemaya evet esim cok istekliymis belli etmiyormus emin ol gorursun canim benim esim yaparsa senin esinde yapar isleri normalde bardagini bile kaldirmaz

Evet canım cunku kendısı durduk yere sorun cıkarttı kustu olur gıdelımıyı olur dedım bende canımmm benım esımde cok ıstıyor canım ınsallah gelmıstır bebegım benımde benım esımde aynen anlattıgın gıbı su ıcer sıseı orda kalır kaldırmaz canımm sen bana umut oldun canımmm cunku benım hıc belırtım yoktu umutsuzdum ama sen ve A aygul2012 umut oldunuz adet sancısı sanıp hamıs cıktınız ınsallah bende öyle olurum dua edermısın canım benım ıcın

bebege bırsey olmasınnn superrr ya eslerımze masallah tesekkur ederım canımm evet belkıde hamıs hamıs ılk sınema keyfı olacak gecmesen ıyı olur ama bılmıyorumı durumumu canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…