Hmm olsun güzel bi bahane benceCok sukur öyle canım benım uzulup kendımıyedıgımle kaldım ve anahtar ıcerıde kalmamıs kendısı bana oyle dıyormus konusmak ıcın bahane sanırsam
Ohhhh missss bebisi evde dinlenerek karsiliycak insallahhh :)1 Hafta canımmm :)
İnsallah canimm bu ay ski calismissiniz ben bile umutlandim senin icin:)
Esimi ben bile taniyamadim daha once konustum esimle keseyi kalp atisini duymadan kimseye soylemeyelim diye tamam demisti dun sonucu alinca hemen soylemis annesine o kadar mutlu ki telefonundan bebek fotolarina videolarina bakiyordu dunbol bol dua oku kendine sabırsız eşin ne yapsın heyecandan :)
Gunaydinnn ayy sabah kalkasim gelmiyo yaaa
Hmm olsun güzel bi bahane bencekeyfine bak tatlım sen rahatlamışssındır
Esimi ben bile taniyamadim daha once konustum esimle keseyi kalp atisini duymadan kimseye soylemeyelim diye tamam demisti dun sonucu alinca hemen soylemis annesine o kadar mutlu ki telefonundan bebek fotolarina videolarina bakiyordu dun
Aa ben kacirmisim A aygul2012 tebrik ederim canim hamileymissin evet canim adet sancisi baslayinca umudu kesmistim 2 gun kala sancim gecti bide adetime 2 gun kala akintim afedersin sumuksu olurdu onuda gormedim oyle cok akintimda olmadi hic belirtim olmadi diyebilirim dualarim seninle canim rabbim hayirli saglikli bebis nasip etsin sana ve tum isteyenlereEvet canım cunku kendısı durduk yere sorun cıkarttı kustu olur gıdelımıyı olur dedım bende canımmm benım esımde cok ıstıyor canım ınsallah gelmıstır bebegım benımde benım esımde aynen anlattıgın gıbı su ıcer sıseı orda kalır kaldırmaz canımm sen bana umut oldun canımmm cunku benım hıc belırtım yoktu umutsuzdum ama sen ve A aygul2012 umut oldunuz adet sancısı sanıp hamıs cıktınız ınsallah bende öyle olurum dua edermısın canım benım ıcın
Amin canim benim rabbim hepinize nasip etsin insallah aralik ayi bereketli olacak insallahallahım mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin canımmm :)
Ohh iyi iyi inşallah kızların dediği gibi hamiş olduğunu bilmeden sinema keyfi yaparsınız cnm :)evet canım bu bahanesı bıle hosuma gıttı evet canım cok rahatladım uzerımden bır yuk kalktı sankı:)
Nie kustunuz gayet superdiniz sizzzöyle yapacagım canım evımde yatıp dınlenmek ıstıyorum kuzenımle bulusurum kocam 2 gundur kusuz bugun 3 gun onu planıma dahıl edemıyorum suan
Aa ben kacirmisim A aygul2012 tebrik ederim canim hamileymissin evet canim adet sancisi baslayinca umudu kesmistim 2 gun kala sancim gecti bide adetime 2 gun kala akintim afedersin sumuksu olurdu onuda gormedim oyle cok akintimda olmadi hic belirtim olmadi diyebilirim dualarim seninle canim rabbim hayirli saglikli bebis nasip etsin sana ve tum isteyenlere
Ohh iyi iyi inşallah kızların dediği gibi hamiş olduğunu bilmeden sinema keyfi yaparsınız cnm :)
Amin canim benim insallah sendende guzel haberler alacagizBenımde arada sancım oldu gectı canım akıtım falan hıcırseyım yok canım cok sgaol kuzum Rabbım duaalrınız kabul etsın
Nie kustunuz gayet superdiniz sizzz
Amin canim benim insallah sendende guzel haberler alacagiz
aa gıttınmı doktora ıyıymıymıs cok sukur ya :)Sorma canm o mide bulantıları boşuna değilmiş meğersem zaten son edetimde bir tuhaftı 3 gün sürdü az az geldi porgestan verdi doktor neden bilmiyom belki düşük tehlikem var ama benim içim nedense rahat
Canim caksir otuda bayagi faydaliymis spermler icin istersen bi arastir nettenBende öyle düşünüyorum. Doktor araştırdım pazartesi gidicez bakalım ne diyecek. Senin dediğin gibi kećiboynuzu ve vitamince başlatıcam. Evicap die bi ilacıda çok söylüyolar sen tavsiye edermisin onu?
Ayyy evet bende calismiyorum canim ama koca icin erken kalkmam gerekiyo su yumos gunlerim gecsin bi kuseyim bari bende misil misil uyuyum ahahahaValla canım ben ıkı gundur aksam 8 de yatıyorum esıme kus oldugum ıcın o yuzden 6 da uyanıyorum normalde bende uynamam sabah uykusunun tadı bır baska :)
Ayyy evet bende calismiyorum canim ama koca icin erken kalkmam gerekiyo su yumos gunlerim gecsin bi kuseyim bari bende misil misil uyuyum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?