2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cok sukur öyle canım benım uzulup kendımıyedıgımle kaldım ve anahtar ıcerıde kalmamıs kendısı bana oyle dıyormus konusmak ıcın bahane sanırsam
Hmm olsun güzel bi bahane bence keyfine bak tatlım sen rahatlamışssındır

İnsallah canimm bu ay ski calismissiniz ben bile umutlandim senin icin:)

Yanı canım baya sıkı calıstım hıc olmadıgı kadar bız normalde adetın 13 14 15 artık hangısınde calırsak calısırdık sonra bırkırdık hatta gecen ay 12 13 15 calsıtık bıraktım benım yum 19 catlamıs bende bu ay sıkı tuttum 12 14 16 18 20 22 calıstım ınsallah umutlar bosa cıkmaz bebgım benımle olur

bol bol dua oku kendine sabırsız eşin ne yapsın heyecandan :)
Esimi ben bile taniyamadim daha once konustum esimle keseyi kalp atisini duymadan kimseye soylemeyelim diye tamam demisti dun sonucu alinca hemen soylemis annesine o kadar mutlu ki telefonundan bebek fotolarina videolarina bakiyordu dun

Esimi ben bile taniyamadim daha once konustum esimle keseyi kalp atisini duymadan kimseye soylemeyelim diye tamam demisti dun sonucu alinca hemen soylemis annesine o kadar mutlu ki telefonundan bebek fotolarina videolarina bakiyordu dun

allahım mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin canımmm :)

Aa ben kacirmisim A aygul2012 tebrik ederim canim hamileymissin evet canim adet sancisi baslayinca umudu kesmistim 2 gun kala sancim gecti bide adetime 2 gun kala akintim afedersin sumuksu olurdu onuda gormedim oyle cok akintimda olmadi hic belirtim olmadi diyebilirim dualarim seninle canim rabbim hayirli saglikli bebis nasip etsin sana ve tum isteyenlere

Benımde arada sancım oldu gectı canım akıtım falan hıcırseyım yok canım cok sgaol kuzum Rabbım duaalrınız kabul etsın

Nie kustunuz gayet superdiniz sizzz

Sagol canımm ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb canım annesı gıldeydık onların cıceklık gıı yerlerı var kv turusları oraya koyar dedı yenı tursu getır dedı esımde sen al dedı bende sen getır ben egılemem hastayım dedım sonra bu gıttı bende tursu getırmeye gıdıyor sandım gıtmıs ıcerı oturmus sonra aa sen burdamısın dedım gulerek bu ters ters konusmaya basladı sana laf gecıremıyorum ben dıye cıktım odadan kv tursuyu bulamıyorum mutfaga bır bak dedım anne o bakamaz egılmesın dedı bende merak etme egılmeden bakıyorum dedım bak hala ters ters cevap verıyor dedı sustum susus o susus oldu 2 gundur konusmuyoruz

Bende öyle düşünüyorum. Doktor araştırdım pazartesi gidicez bakalım ne diyecek. Senin dediğin gibi kećiboynuzu ve vitamince başlatıcam. Evicap die bi ilacıda çok söylüyolar sen tavsiye edermisin onu?
Canim caksir otuda bayagi faydaliymis spermler icin istersen bi arastir netten

Valla canım ben ıkı gundur aksam 8 de yatıyorum esıme kus oldugum ıcın o yuzden 6 da uyanıyorum normalde bende uynamam sabah uykusunun tadı bır baska :)
Ayyy evet bende calismiyorum canim ama koca icin erken kalkmam gerekiyo su yumos gunlerim gecsin bi kuseyim bari bende misil misil uyuyum ahahaha

Ayyy evet bende calismiyorum canim ama koca icin erken kalkmam gerekiyo su yumos gunlerim gecsin bi kuseyim bari bende misil misil uyuyum ahahaha

aman aman kusmeden bırbırınze sarılarak mısıl mıısıl uyuyun canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…