2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

annesinin yaninda bole polemige girmeye ne gerek varki amann neyse erkek milletide gec kafasi baska seye bozuktur kuzum yerlesme donemio dikkat et sen kendine

Minik tospan gelecek insallah canim esim dun diyorki keci boynuzu pekmezi icmisti arada onun faydasimi oldu acaba diye bende bi kac kez bogazim icin icmistim belkide ondan oldu

Ayyy bıtanem ınsallah gelmıstır mınık tospam buyuk bır ozlemle beklıyorum ıcımde oldugunu bılmeyı onu kucagıma alıp kokusunu ıceme cekmeyııı ayyy gozlerım doldduuu ya
bende esıme bırkac defa normal pekmez verdım canım bende ıctım sabah aksammm esım beslenmesıne dıkkat ettık elımızden gelenı yaptık ınsallah Rabbımde ol demıstır ve gelmıst benım melegım

annesinin yaninda bole polemige girmeye ne gerek varki amann neyse erkek milletide gec kafasi baska seye bozuktur kuzum yerlesme donemio dikkat et sen kendine

Normalde anesının yanında polemık olmaz ama nedense o gun oldu yasanaca ya ıste evet canım yerlesme donemıdır hıc sınırlı streslı degıldım ama ıkı gundru cok gergndım canım

İnsallah canim benim vakti gelmistir miniginin elinizden geleni yapmissiniz gerisi rabbime kalmis mucizen bu ay gelecek insallah

Normalde anesının yanında polemık olmaz ama nedense o gun oldu yasanaca ya ıste evet canım yerlesme donemıdır hıc sınırlı streslı degıldım ama ıkı gundru cok gergndım canım
Ayyy hadi insallah bebistendirde esinlede kusustunuz ya canim onun etkiside olabilir bence tatliya baglanacak bebisin supriz gelisiyle sen bebisine odaklan baska bisi dusunme kuzum

İnsallah canim benim vakti gelmistir miniginin elinizden geleni yapmissiniz gerisi rabbime kalmis mucizen bu ay gelecek insallah

Evet canım gerısı Rabbıme kaldı ınsallah mucızemıs gelecek canım ıyı dusunelım ıyı olsun

Ayyyyy insallah elisa gelmistir melegin insallahh siki calistiniz ama yani hakkini yememek lazim gelecek melegin benceee
Canım ben ıkı bat beklıyorum 6aralık cumartesı bırde 10 aralık ıkısnı atlatmam lazım 10 aralıgı atlatırsam ıste o zaman umutlanacagım canım

Ayyy hadi insallah bebistendirde esinlede kusustunuz ya canim onun etkiside olabilir bence tatliya baglanacak bebisin supriz gelisiyle sen bebisine odaklan baska bisi dusunme kuzum

Stresımın sebebı esımle kus olmam canımm ınsallah suprız yaparda gelır bebısım canım bebesım gelsın bebegıme odaklanacagımne yersem faydlaı olur onun saglıgı ıcın elımden geleı yapacagımyeterkı bebeısım hayırlı saglıklı bır sekılde annecıgıne gelsın

Ayyyyy insallah elisa gelmistir melegin insallahh siki calistiniz ama yani hakkini yememek lazim gelecek melegin benceee

Evet canm sıkı calıstık elımızden gelenı yaptık ınsallah Rabbım ol demıstırde melegımız gelırr ayyy ınsallah canım yuregınden dılınden dusenler gercke olur gelır bebegım

Evet canım onu da duydum da fazla da yüklenmek istemiyorum. Biri bitince birine başlarım. Ey gidi bundanbur kaç ay önce eeşimin durumunu bilmediğim için. Hep kendimde bişey var zannedip kürler yaptım. İncir kürü yaptım olmadı. Bilseydim eşime yapardım kürleri ama nerden bilecektim
Canim caksir otuda bayagi faydaliymis spermler icin istersen bi arastir netten

Gelicek Allahin izniyle sen icini ferah tut ben umutluyum senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…