Minik tospan gelecek insallah canim esim dun diyorki keci boynuzu pekmezi icmisti arada onun faydasimi oldu acaba diye bende bi kac kez bogazim icin icmistim belkide ondan olduAyyy agzından bal damlıyorr ınsallah canım ınsallah
Ayyy evet bende calismiyorum canim ama koca icin erken kalkmam gerekiyo su yumos gunlerim gecsin bi kuseyim bari bende misil misil uyuyum ahahaha
annesinin yaninda bole polemige girmeye ne gerek varki amann neyse erkek milletide gec kafasi baska seye bozuktur kuzum yerlesme donemio dikkat et sen kendineSagol canımm ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb canım annesı gıldeydık onların cıceklık gıı yerlerı var kv turusları oraya koyar dedı yenı tursu getır dedı esımde sen al dedı bende sen getır ben egılemem hastayım dedım sonra bu gıttı bende tursu getırmeye gıdıyor sandım gıtmıs ıcerı oturmus sonra aa sen burdamısın dedım gulerek bu ters ters konusmaya basladı sana laf gecıremıyorum ben dıye cıktım odadan kv tursuyu bulamıyorum mutfaga bır bak dedım anne o bakamaz egılmesın dedı bende merak etme egılmeden bakıyorum dedım bak hala ters ters cevap verıyor dedı sustum susus o susus oldu 2 gundur konusmuyoruz
Minik tospan gelecek insallah canim esim dun diyorki keci boynuzu pekmezi icmisti arada onun faydasimi oldu acaba diye bende bi kac kez bogazim icin icmistim belkide ondan oldu
Ayyyyy ne gusel olurr ne guzel olurrr senin pazar mi bataman aman kusmeden bırbırınze sarılarak mısıl mıısıl uyuyun canımmm :)
annesinin yaninda bole polemige girmeye ne gerek varki amann neyse erkek milletide gec kafasi baska seye bozuktur kuzum yerlesme donemio dikkat et sen kendine
Evet kesinlikle katiliyorum bizz fenayizzzz hele ben daha fena sanirim :) :)biz kadinlar cok fenayiz
Ayyyyy ne gusel olurr ne guzel olurrr senin pazar mi bat
İnsallah canim benim vakti gelmistir miniginin elinizden geleni yapmissiniz gerisi rabbime kalmis mucizen bu ay gelecek insallahAyyy bıtanem ınsallah gelmıstır mınık tospam buyuk bır ozlemle beklıyorum ıcımde oldugunu bılmeyı onu kucagıma alıp kokusunu ıceme cekmeyııı ayyy gozlerım doldduuu ya
bende esıme bırkac defa normal pekmez verdım canım bende ıctım sabah aksammm esım beslenmesıne dıkkat ettık elımızden gelenı yaptık ınsallah Rabbımde ol demıstır ve gelmıst benım melegım
Ayyy hadi insallah bebistendirde esinlede kusustunuz ya canim onun etkiside olabilir bence tatliya baglanacak bebisin supriz gelisiyle sen bebisine odaklan baska bisi dusunme kuzumNormalde anesının yanında polemık olmaz ama nedense o gun oldu yasanaca ya ıste evet canım yerlesme donemıdır hıc sınırlı streslı degıldım ama ıkı gundru cok gergndım canım
İnsallah canim benim vakti gelmistir miniginin elinizden geleni yapmissiniz gerisi rabbime kalmis mucizen bu ay gelecek insallah
Evet kesinlikle katiliyorum bizz fenayizzzz hele ben daha fena sanirim :) :)
Canım ben ıkı bat beklıyorum 6aralık cumartesı bırde 10 aralık ıkısnı atlatmam lazım 10 aralıgı atlatırsam ıste o zaman umutlanacagım canım
Ayyy hadi insallah bebistendirde esinlede kusustunuz ya canim onun etkiside olabilir bence tatliya baglanacak bebisin supriz gelisiyle sen bebisine odaklan baska bisi dusunme kuzum
Ayyyyy insallah elisa gelmistir melegin insallahh siki calistiniz ama yani hakkini yememek lazim gelecek melegin benceee
Canim caksir otuda bayagi faydaliymis spermler icin istersen bi arastir netten
Stresımın sebebı esımle kus olmam canımm ınsallah suprız yaparda gelır bebısım canım bebesım gelsın bebegıme odaklanacagımne yersem faydlaı olur onun saglıgı ıcın elımden geleı yapacagımyeterkı bebeısım hayırlı saglıklı bır sekılde annecıgıne gelsın
Gelicek Allahin izniyle sen icini ferah tut ben umutluyum senden :)
Benim atesim düşmeden yükseldi bu ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?