Bizde ilk once esim test yaptirdi sicak yerde calistigi icin varikoselden suphelendi varikosel yokmus testi iyi cikmisti sonra ben yaptirdim test prolaktin hafif yuksek cikti ilacla 1 ayda duzeldi aslinda cocuk dusunmeye baslayinca butun testleri kontrolleri yaptirmak lazim bi sorun varsa erken mudahele olurEvet canım onu da duydum da fazla da yüklenmek istemiyorum. Biri bitince birine başlarım. Ey gidi bundanbur kaç ay önce eeşimin durumunu bilmediğim için. Hep kendimde bişey var zannedip kürler yaptım. İncir kürü yaptım olmadı. Bilseydim eşime yapardım kürleri ama nerden bilecektim
Sozde 10 gün ama gecen ayki kimyasal denge bozdu galiba dün dokyor yumurtlaman ya oldu bitti ya da daha var dedi insallah olup bitmistir de birsey yoksa hemen adet olurum üçüncü gun bekliyor esimin testiylesenın bata ne kadar vardı canım
Sozde 10 gün ama gecen ayki kimyasal denge bozdu galiba dün dokyor yumurtlaman ya oldu bitti ya da daha var dedi insallah olup bitmistir de birsey yoksa hemen adet olurum üçüncü gun bekliyor esimin testiyle
35.7 cikan ateş 36.4 çıktı bugünbende bebekmı var acaba o yuzdenmı ates yukselıyor dıye dusundum
35.7 cikan ateş 36.4 çıktı bugün
Bizde ilk once esim test yaptirdi sicak yerde calistigi icin varikoselden suphelendi varikosel yokmus testi iyi cikmisti sonra ben yaptirdim test prolaktin hafif yuksek cikti ilacla 1 ayda duzeldi aslinda cocuk dusunmeye baslayinca butun testleri kontrolleri yaptirmak lazim bi sorun varsa erken mudahele olur
yumurtladın mı kız sen35.7 cikan ateş 36.4 çıktı bugün
kızlar az önce barkottan kontrol ettim chanell ve lacoste(erkek), kum deniz kokulu bi parfümü toplam 50 liraya aldım ev parfüm deposuna döndü 3 sene almasam yeter yanikocişe de lacoste parfümü özel bi güne hediye ederim nasılsa açıkta parfümü çok.. bugün iş yoğun ne var ne yok
Insallah canim tsh icin ilac aliyodum dustumu merak ediyorum.Hafif sancilarim oluyor canim o da adet doneminde olan sanci gibi dr ilac verdi o biraz uykumu getiriyor onun disinda ne gogsum agriyor nede baska bisey yok canim kendine dikkat et canim benim guzel sonuclarini bekliyorum
hımmm bak onu iyi düşündün bende yakın zamanda özel gün var mıydı acaba versem mi dedimBende guzel kalıcı seksı kendını hıssettıren etrada yayılan bır koku ıstıyorum canımmm ben aldım ama pek memnun kalmadım :) ne guzel hedıyende hazır yılbası hedıyesı olarak verısın artıkıyılık canım sende ne var ne yok
Dun yumurtladiysam ne guzel olur ya doktor sıvı var icinde dedi utandim zatenyumurtladın mı kız sendün.. benimde 36.1 den 36.5 e çıktı bugün dün yumurtladım :)
hımmm bak onu iyi düşündün bende yakın zamanda özel gün var mıydı acaba versem mi dedimiyilik elisam enerjiğim bugün anne babası ayrı olan, babası okula uğramayan bi çocuk üzülüyordu bahsedince iç geçiriyordu bugün geldi babası sınıfına gittik çocuğun gözlerinin ışıltısını bi görsen dünyada daha güzel böyle bi bakış yok yani senden naber fıstık 3145891265200 bu parfüm seksi hoş valla öyle duymuşştum kafam parfüm kokusundan dönyor kendime geleyim beğenirsem netten satışı var devam lı alırım
Rabbim yardim eder canim keci boynuzu kurunu duzenli yap esine faydasini goren cok olmus bende bu ay esime pekmezini icirdim bende bi kac kez ictim belkide onun faydasi oldu evet canim dinleniyorum hafif sancim disinda biseyim yok sukur bide goguslerim dolgunlasti biraz sen nasilsin batin ne zamanKesinlikle canım katılıyorum. Rabbim yardımcımız olur inşallah bakalım hayırlısı... İnşallah en kısa zamanda iyi olurda gelir bebişimiz. Senin nasıl gidiyor hamilelik. Dinleniyosun dimi yorma sakın kendini
yüksek ihtimal bat gününden 14 gün çıkar denk düşüyorsa y da yakınsa doğrudur.. inş yüksek devam eder hamiş olursunDun yumurtladiysam ne guzel olur ya doktor sıvı var icinde dedi utandim zaten
Dusmustur bitanem insallah hayirlisiyla bebisin yilbasi hediyen olurInsallah canim tsh icin ilac aliyodum dustumu merak ediyorum.
bu kodu google amcaya sor sana chanell parfümü gösterir aslında ünlü bi parfüm :)Evet canm en yakın ozel gun yılbasııı canım :) masallah canım enrjın devam etsınnn oyyy kuzum benım kıyamam yaaa ınsallah devamlı gelır babası :) ıyılık canım cok sukur mıdem gurul gurul acıktımmm acayıp sesler cıkıyorhımm bakarım canım bu ne kodu canım nasıl bulacagımkı co parfum koklayınca secılmıyor canım ya ayırt etmek zor oluyor
Ben bu ay saldim valla tutacagi varsa tutsun bir ay kafam rahat olsun dedim varsa surpriz olsun bir ay da olsa böyle olmasi iyi gelir diye düşündüm doktor duruma göre klomene baslayacak zaten önümüzdeki ay bari bu ay gevsek gecsinBazen dusebılıyormus pek anlamıyorum ama bır arada okudugum kadarıyla dusutgu gun yerlesme olabılıyormus tekrar yukselıyormus yanlıs bılmıyorsam bekleyıp gorleım canım
bu kodu google amcaya sor sana chanell parfümü gösterir aslında ünlü bi parfüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?