2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benim bi ay karnım guruldadı hep kadın gebelikten şüphelenmiş işten sonra aç gidiyordum komşuya uğrardım sonra giderdim bazen tabi onu hesaba katmamış umarım küçük melektir bunu yapan

en ıyısı canım benım rahat olmak cok önemlı belkıde suprız yapıp gelır bebesın bende cok rahatımcanımduzenlı calısmamı yaptım beklıyorummm

benim bi ay karnım guruldadı hep kadın gebelikten şüphelenmiş işten sonra aç gidiyordum komşuya uğrardım sonra giderdim bazen tabi onu hesaba katmamış umarım küçük melektir bunu yapan

benım hıccc aklıma bebek gelmedı canım olurmukı boyle seyy sabah kahvaltı yapmadım canımm acıktım gurll gurull edıyor acıktıgımdan tatlım :) ınsnlarda suphelenecek bırseyler arıyor valla ınsallah bunu yapan melegımdır tatım

yüksek ihtimal bat gününden 14 gün çıkar denk düşüyorsa y da yakınsa doğrudur.. inş yüksek devam eder hamiş olursun
Benim karisti ya normalde iki gun gecerdi yumurtlamam gec oldu gecen ay 5 gun gecti kimyasal oldu birde bi bes gun daha o yuzden bu ay kafam karisik en iyisi hic dusunmemek dedim

Gulum profilindeki bebis ne tatli oyle agzini yiyesim geldi nasilsin

canım senın calısmalar nasıl gıdıyor ? malum bat gunumuz aynı :)

Benim karisti ya normalde iki gun gecerdi yumurtlamam gec oldu gecen ay 5 gun gecti kimyasal oldu birde bi bes gun daha o yuzden bu ay kafam karisik en iyisi hic dusunmemek dedim
gün aşırı en geç ilişki olursa zaten tutturursun değil mi :) iyi yapmışsın bu ay ovulasyon sokmadım sadece ateşe baktım :)

Gulum profilindeki bebis ne tatli oyle agzini yiyesim geldi nasilsin
wusltum çok iyiyim taze anniş ye annesi inş sağlıklı yavrucununkini de yicen totosunu ısıracan işteyim fıstık senden naber.. parfüm almıştım onu dedim ilk topikte

wusltum çok iyiyim taze anniş ye annesi inş sağlıklı yavrucununkini de yicen totosunu ısıracan işteyim fıstık senden naber.. parfüm almıştım onu dedim ilk topikte
İnsallah canim benim insallah seninde tatli hayirli saglikli bebisin olsun annesine cekerse fistik olur teyzesi yer minnakini parfumun hayirli olsun gulum

kaçıncı günün bugün?

dün kaçıncı günündü? benim dün sabah kuruydu öğlen uzayan akıntı geldi acaba önceki günün ilişkiden kalan olur mu ama öyle olsa sabah gelirdi di mi? birde ov testi iki çizgide çıkmadı o testler bozuk ben 19.gün sabahı çalıştım 21.günde çalıştım bugün 23.gün yine çalışma olacak bakalım kısmet tamamen :)

Tünaydın fıstıklaaarr hergün bebiş haberi alıyoruz ne güzel hanfendi25 canım iyi düşün demiştik çok şükür birşeyiniz yokmuş bebişini sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah :)
elisa__ canım eşin ne güzel adım atmış çok romantik bi gün geçiriin :)
Kızlar ben dün akşam bir karar verdim bebek işini kafamdan atıyorum ve evlendiğimden beri aldığım 5kiloyu vermeyi hedefliyorum korunmayacağım artık bebiş nasip :) böyle bi karar almıştım ama rüyamda gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı napacağım şimdi hayırdır inşaalah

Salı günü kırmızı kartı yedim canım. Doğum günümde Rabbimin hediyesi gelir belki dedim ama kısmet değilmiş. Belki yepyeni bir yılda yeni umutlar doğar bellimi olur. Ben tamamen Rabbime teslim oldum. Elimden geleni yapıp düşünmeden bat günümü hesaplamadan devam edicem bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…