- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
benim bi ay karnım guruldadı hep kadın gebelikten şüphelenmişEvet canm en yakın ozel gun yılbasııı canım :) masallah canım enrjın devam etsınnn oyyy kuzum benım kıyamam yaaa ınsallah devamlı gelır babası :) ıyılık canım cok sukur mıdem gurul gurul acıktımmm acayıp sesler cıkıyorhımm bakarım canım bu ne kodu canım nasıl bulacagımkı co parfum koklayınca secılmıyor canım ya ayırt etmek zor oluyor
Ben bu ay saldim valla tutacagi varsa tutsun bir ay kafam rahat olsun dedim varsa surpriz olsun bir ay da olsa böyle olmasi iyi gelir diye düşündüm doktor duruma göre klomene baslayacak zaten önümüzdeki ay bari bu ay gevsek gecsin
yok elis şu adı chanel chance :)hııı su matmzelll chanelll ben begenmedım canım ya onun kokusunu bakmıstım en son parfum alırkenn:)
Canim fotoyu at yorumlayalimarkadaşlar dün ve bugün yumurtlama tasti yaptım foto atsam yorumlarmısınız lütfen
benim bi ay karnım guruldadı hep kadın gebelikten şüphelenmişişten sonra aç gidiyordum komşuya uğrardım sonra giderdim bazen tabi onu hesaba katmamış umarım küçük melektir bunu yapan
Benim karisti ya normalde iki gun gecerdi yumurtlamam gec oldu gecen ay 5 gun gecti kimyasal oldu birde bi bes gun daha o yuzden bu ay kafam karisik en iyisi hic dusunmemek dedimyüksek ihtimal bat gününden 14 gün çıkar denk düşüyorsa y da yakınsa doğrudur.. inş yüksek devam eder hamiş olursun
yok elis şu adı chanel chance :)
Gulum profilindeki bebis ne tatli oyle agzini yiyesim geldi nasilsinbenim bi ay karnım guruldadı hep kadın gebelikten şüphelenmişişten sonra aç gidiyordum komşuya uğrardım sonra giderdim bazen tabi onu hesaba katmamış umarım küçük melektir bunu yapan
canım senın calısmalar nasıl gıdıyor ? malum bat gunumuz aynı :)kızlar az önce barkottan kontrol ettim chanell ve lacoste(erkek), kum deniz kokulu bi parfümü toplam 50 liraya aldım ev parfüm deposuna döndü 3 sene almasam yeter yanikocişe de lacoste parfümü özel bi güne hediye ederim nasılsa açıkta parfümü çok.. bugün iş yoğun ne var ne yok
gün aşırı en geç ilişki olursa zaten tutturursun değil mi :) iyi yapmışsın bu ay ovulasyon sokmadım sadece ateşe baktım :)Benim karisti ya normalde iki gun gecerdi yumurtlamam gec oldu gecen ay 5 gun gecti kimyasal oldu birde bi bes gun daha o yuzden bu ay kafam karisik en iyisi hic dusunmemek dedim
wusltum çok iyiyim taze annişGulum profilindeki bebis ne tatli oyle agzini yiyesim geldi nasilsin
Bir kere adet bitiminden adete gun asiri okdu tutmadi ühü calismadigimda tutarsa ağzım açık kalirgün aşırı en geç ilişki olursa zaten tutturursun değil mi :) iyi yapmışsın bu ay ovulasyon sokmadım sadece ateşe baktım :)
dün yum çatladı akşam ilişki olmştu salı akşamı da olmuştu artık bekleyip görecez sende sıkı çalıştın mı şeker dedim bakcanım senın calısmalar nasıl gıdıyor ? malum bat gunumuz aynı :)
İnsallah canim benim insallah seninde tatli hayirli saglikli bebisin olsun annesine cekerse fistik olur teyzesi yer minnakini parfumun hayirli olsun gulumwusltum çok iyiyim taze annişye annesi inş sağlıklı yavrucununkini de yicen totosunu ısıracan işteyim fıstık senden naber.. parfüm almıştım onu dedim ilk topikte
Ben bu ay saldim valla tutacagi varsa tutsun bir ay kafam rahat olsun dedim varsa surpriz olsun bir ay da olsa böyle olmasi iyi gelir diye düşündüm doktor duruma göre klomene baslayacak zaten önümüzdeki ay bari bu ay gevsek gecsin
dün yum çatladı akşam ilişki olmştu salı akşamı da olmuştu artık bekleyip görecez sende sıkı çalıştın mı şeker dedim bakMINIKKUS1 sen ben batlar aynı iyi çalışın kaytarmayın diye
Rabbim yardim eder canim keci boynuzu kurunu duzenli yap esine faydasini goren cok olmus bende bu ay esime pekmezini icirdim bende bi kac kez ictim belkide onun faydasi oldu evet canim dinleniyorum hafif sancim disinda biseyim yok sukur bide goguslerim dolgunlasti biraz sen nasilsin batin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?