Tünaydın fıstıklaaarr hergün bebiş haberi alıyoruz ne güzelhanfendi25 canım iyi düşün demiştik çok şükür birşeyiniz yokmuş bebişini sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah :)
elisa__ canım eşin ne güzel adım atmış çok romantik bi gün geçiriin :)
Kızlar ben dün akşam bir karar verdim bebek işini kafamdan atıyorum ve evlendiğimden beri aldığım 5kiloyu vermeyi hedefliyorum korunmayacağım artık bebiş nasip :) böyle bi karar almıştım ama rüyamda gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı napacağım şimdi hayırdır inşaalah
Tünaydın fıstıklaaarr hergün bebiş haberi alıyoruz ne güzelhanfendi25 canım iyi düşün demiştik çok şükür birşeyiniz yokmuş bebişini sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah :)
elisa__ canım eşin ne güzel adım atmış çok romantik bi gün geçiriin :)
Kızlar ben dün akşam bir karar verdim bebek işini kafamdan atıyorum ve evlendiğimden beri aldığım 5kiloyu vermeyi hedefliyorum korunmayacağım artık bebiş nasip :) böyle bi karar almıştım ama rüyamda gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı napacağım şimdi hayırdır inşaalah
21 gün oldu bugünkaçıncı günün bugün?
Kamerayi vga yapip cek resmi oyle atatamıyorum dosya büyük diyo
Bencede hesap yapmadan iliski olsun gun asiribende bu ay hesap yapmadan oldu insallah seninde oyle olur bende ruyamda gormustum 2 ay once test im pozitifti degerim bile yaxiyorduSalı günü kırmızı kartı yedim canım. Doğum günümde Rabbimin hediyesi gelir belki dedim ama kısmet değilmiş. Belki yepyeni bir yılda yeni umutlar doğar bellimi olur. Ben tamamen Rabbime teslim oldum. Elimden geleni yapıp düşünmeden bat günümü hesaplamadan devam edicem bakalım...
21 gün oldu bugün
diğerlerinde hep silikti 7.ci günde koyu oldu bugün silik bn devam ediyim çalışmaya ozamansenin 7.gün çatlamış bugün mutlaka çalışman gerek çatlama olacak ya da oldu :)
diğerlerinde hep silikti 7.ci günde koyu oldu bugün silik bn devam ediyim çalışmaya ozaman
teşekkür ederim canım cevabın için :) bakalım hayırlısı olsun.bende de batmalar ara ara oluyo hatta bazısının agrısı ayağıma vuruyor bunada anlam veremedim hoş :) doktor bende rahim göürüntüsünden ve progesteron yüksekliğinden dolayı şüpheye düştü.bende belirtiler yaşıyorum ama psikolojik olablir diye de düşünüyorum.(göğüs psikoljik değil ondan eminin :) ) ama ben tahlili 22. günümde verdim yani tam rahimin kalın olduğu ve progesteronun yüksek olası gereken zaman.allahımmm yarın gidecem ve kurtulacam bu sorulardan :)Tesekkur ederim canim inan ayni adet ooacak gici ama kasik agrisi kisa kisa olu yo kesin oldum diyip kosardim yok goguslerimde normal adet olacak gibi agriyo bende 10 gun once progesteron verdim 10.70 ciomisti Bide ben idarara fazla cikmaya baslamistim
Canim adet dongun kac daha pozitif degil hergun ayni saatte yapmaya devam et oncesinde 3-4 saat sivi tuketme
Bencede hesap yapmadan iliski olsun gun asiribende bu ay hesap yapmadan oldu insallah seninde oyle olur bende ruyamda gormustum 2 ay once test im pozitifti degerim bile yaxiyordu
tamam canlarım çok sağolun teşkkür ederimevet bugün çalışın ve iki gün sonrada mutlaka gerisi hayırlısı :)
elisa__ evet canım inşallah güzel haberler veririz benim kafamı başka yerlere odaklamam lazım ya zaten herkes düşünmediği zaman hamiş kalmış belki tutar :)
MINIKKUS1 Canım güldürdün beni valla şarkıyı aklıma getirdin 4 aylık evliyim 5 kilo aldım bu gidişe artık bir dur demem lazım yoksa bu işin ucu kötü olcak :)
Benim bu ay kan en fazla 50 ye cikmistir ama yediyuz küsür olan kimyasalimda bile ara verdirmedi ocakta dusuk oldu teee martta hamile kaldim düşün arada hic adet olmadimcanım bak kimysaldan dolayı 40 günü bulabilir ve hemen çalışmalara başlamalısın 21den itibaren ama bizim doktor 1 ay korunma tavsiye etmişti ben çalışmamıştım o ara dikkat etmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?