2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canım guzel bır adım attı hıc beklemıyordum canım tesekkur ederım ınsallah guzel bır gun olacak bebek ısını dusunmeyı bırak spora odaklan yınede kendını cok yorma canım ruyanda hayırlara cıksn canım beraber 16 ınsallah guzel haberler verecegz

rüyalar gerçek olsaaa seni her gün görürdüm şarkısını senin rüyana armağan ettim :) günaydın canım bende aynısını planlıyorum şu beş kiloyu vericem ondan sonra bebiş gelir mi gelmez mi kısmet yıllardır bi beş kilo diye diye millet 55 kilo verdi ben bi 5 veremedim artık dikkat ediyorum :)

Bencede hesap yapmadan iliski olsun gun asiribende bu ay hesap yapmadan oldu insallah seninde oyle olur bende ruyamda gormustum 2 ay once test im pozitifti degerim bile yaxiyordu

elisa__ evet canım inşallah güzel haberler veririz benim kafamı başka yerlere odaklamam lazım ya zaten herkes düşünmediği zaman hamiş kalmış belki tutar :)
MINIKKUS1 Canım güldürdün beni valla şarkıyı aklıma getirdin 4 aylık evliyim 5 kilo aldım bu gidişe artık bir dur demem lazım yoksa bu işin ucu kötü olcak :)

teşekkür ederim canım cevabın için :) bakalım hayırlısı olsun.bende de batmalar ara ara oluyo hatta bazısının agrısı ayağıma vuruyor bunada anlam veremedim hoş :) doktor bende rahim göürüntüsünden ve progesteron yüksekliğinden dolayı şüpheye düştü.bende belirtiler yaşıyorum ama psikolojik olablir diye de düşünüyorum.(göğüs psikoljik değil ondan eminin :) ) ama ben tahlili 22. günümde verdim yani tam rahimin kalın olduğu ve progesteronun yüksek olası gereken zaman.allahımmm yarın gidecem ve kurtulacam bu sorulardan :)

Bugün kimseler kalkmak istememiş demek ama rekor bende 11'de uyandım : D Bu kadar uyuduğuma inanamıyorum valla. Mogami ah benim canım kpsszede arkadaşım kader ortağım bende atanamadım kısmet önümüzdeki atamalara rekor derecede düştü puanlar bu atamada

Sen rüyanda kendini gelinlikli görmüştün. Arkadaşımda 2 gün önce beni ve kendisini görmüş. Hadi bakalım hayra çıkar inşallah...
Bencede hesap yapmadan iliski olsun gun asiribende bu ay hesap yapmadan oldu insallah seninde oyle olur bende ruyamda gormustum 2 ay once test im pozitifti degerim bile yaxiyordu

Aynen canım herkes kafasından attıgında hamıle kalmıs dusunme stres hormonları etkılıyormus ınanıyorum guzel haberler verecegız canımmmm :)

canım bak kimysaldan dolayı 40 günü bulabilir ve hemen çalışmalara başlamalısın 21den itibaren ama bizim doktor 1 ay korunma tavsiye etmişti ben çalışmamıştım o ara dikkat etmiştik
Benim bu ay kan en fazla 50 ye cikmistir ama yediyuz küsür olan kimyasalimda bile ara verdirmedi ocakta dusuk oldu teee martta hamile kaldim düşün arada hic adet olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…