- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
aynen kaygılım sen battan geriye 14 gün say bakim bende tutuyor o çünkü dün yumoş 17 si bat mesela inş tutumuştur sıkı çalışmısın bence bata kadar en az gün aşırı devam okdün kaçıncı günündü? benim dün sabah kuruydu öğlen uzayan akıntı geldi acaba önceki günün ilişkiden kalan olur mu ama öyle olsa sabah gelirdi di mi? birde ov testi iki çizgide çıkmadı o testler bozukben 19.gün sabahı çalıştım 21.günde çalıştım bugün 23.gün yine çalışma olacak bakalım kısmet tamamen :)
Evet canim gelinlik gormustum insallah arkadasinin ruyasida cikar yeni yila merhaba diyecek minnakin annesiSen rüyanda kendini gelinlikli görmüştün. Arkadaşımda 2 gün önce beni ve kendisini görmüş. Hadi bakalım hayra çıkar inşallah...
bn pcoluyum 50 günde bir oluyorum 36. günde yumurtlama oluyo ama bugün silik çıktı dün koyu olmamış mı yumurtlamaCanim adet dongun kac daha pozitif degil hergun ayni saatte yapmaya devam et oncesinde 3-4 saat sivi tuketme
Evet canim gelinlik gormustum insallah arkadasinin ruyasida cikar yeni yila merhaba diyecek minnakin annesi
kafan rahatsa her türlü tutar tabi yum çatladığında içerd e sperm olmazsaBir kere adet bitiminden adete gun asiri okdu tutmadi ühü calismadigimda tutarsa ağzım açık kalir
Oooohhh çook şükürrrÇok sağol canm benim sabaha bekleyemedim gece doktora gittik ve çok şükür üstüne görmüşsun muhtemelen dedi
Hamilelik testi pozitifini de görelim inşallahattım cnm bu kadar çıktı anca
7. Gun biraz koyu ama tam degil sen devam et canim teste gun asiri calisin o zaman yumu kacirmazsinizbn pcoluyum 50 günde bir oluyorum 36. günde yumurtlama oluyo ama bugün silik çıktı dün koyu olmamış mı yumurtlama
Sen rüyanda kendini gelinlikli görmüştün. Arkadaşımda 2 gün önce beni ve kendisini görmüş. Hadi bakalım hayra çıkar inşallah...[/QUOT
Hayırolsun beni de babannem gelinlikle görmüş
Aynen ya cok dusuk bi oran ben yumurtlamanin her velirtisini yasadigim halde kalamadim bikafan rahatsa her türlü tutar tabi yum çatladığında içerd e sperm olmazsao zaman ancak olmayabilir ve her sağlıklı çiftin aylık tutturma şansı %25 :)
tmm cnm öle yapıyım7. Gun biraz koyu ama tam degil sen devam et canim teste gun asiri calisin o zaman yumu kacirmazsiniz
inşş cümlemize nasip etsin rabbimHamilelik testi pozitifini de görelim inşallah
sğol tatlımmm inş bize benzer yumurcaklar arkadaşım doğum yaptı kocasının minyatürü çıktı tırnakları bana mı benziyor diyo gülüyoruzİnsallah canim benim insallah seninde tatli hayirli saglikli bebisin olsun annesine cekerse fistik olur teyzesi yer minnakini parfumun hayirli olsun gulum
Cok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59elisa__ evet canım inşallah güzel haberler veririz benim kafamı başka yerlere odaklamam lazım ya zaten herkes düşünmediği zaman hamiş kalmış belki tutar :)
MINIKKUS1 Canım güldürdün beni valla şarkıyı aklıma getirdin 4 aylık evliyim 5 kilo aldım bu gidişe artık bir dur demem lazım yoksa bu işin ucu kötü olcak :)
aaa çok sevindim valla hadi hayırlısı yenimi öğrendin gittinmi keseyi gördünmü :) bulantılarım fena canım inşallah yaşamazsınız bende 6. haftadan sonra başladı halen devam ediyor eşimin beni öpmesinden bile midem bulanır oldu ağzını soğut öğle öp diyorum garibin öyle yapıyor kokusunu içime çekmekten doyamadığım yarımın herşeyinden tiksinir oldum ona söylemedim tabi bunu inşallah geçer artık bunlarEvet canim hamileyim sen nasilsin bulantin varmi ha bide @hanfendi25 hamile
EŞİM PAYLAŞIM YAPMAZ ÇOK FACE TE DÜN PAYLAŞIM YAPMIŞ BİR ANNE BEBEĞİN KAFASINDA PARMAĞINI GEZDİRİYOR DOKUNUYOR BEBEK MUTLU OLUYOR ÇOK AMA ÇOK TATLI TABİ BEN BURDA ÇOK ÜZÜLDÜM EŞİM BEBEK İÇİN AMAAAN NE ÇALIŞMASI OLURSA OLUR DİYEN EŞİM OLMAYAN BEBEĞE ZARAR GELMESİN DİYE ÇAMAŞIR SEPETİ TAŞIYIP BEBEKLİ PAYLAŞIMLAR YAPIYOİÇİM ÇOK KÖTÜ
elisa__ evet canım inşallah güzel haberler veririz benim kafamı başka yerlere odaklamam lazım ya zaten herkes düşünmediği zaman hamiş kalmış belki tutar :)
MINIKKUS1 Canım güldürdün beni valla şarkıyı aklıma getirdin 4 aylık evliyim 5 kilo aldım bu gidişe artık bir dur demem lazım yoksa bu işin ucu kötü olcak :)
Iyi olda canim benim bebisin demek 8 haftalik olmus masaAllah barekAllah saglikki gebelik gecirirsin insaAllah canim benimİyi dileklerin için çok sağol elifim ikiz değil dedi doktor üstüne görmüşüm galiba yani öyle dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?