2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen kaygılım sen battan geriye 14 gün say bakim bende tutuyor o çünkü dün yumoş 17 si bat mesela inş tutumuştur sıkı çalışmısın bence bata kadar en az gün aşırı devam ok inş gelir yılbaşı hediyelerimiz

Sen rüyanda kendini gelinlikli görmüştün. Arkadaşımda 2 gün önce beni ve kendisini görmüş. Hadi bakalım hayra çıkar inşallah...
Evet canim gelinlik gormustum insallah arkadasinin ruyasida cikar yeni yila merhaba diyecek minnakin annesi

Bir kere adet bitiminden adete gun asiri okdu tutmadi ühü calismadigimda tutarsa ağzım açık kalir
kafan rahatsa her türlü tutar tabi yum çatladığında içerd e sperm olmazsa o zaman ancak olmayabilir ve her sağlıklı çiftin aylık tutturma şansı %25 :)

EŞİM PAYLAŞIM YAPMAZ ÇOK FACE TE DÜN PAYLAŞIM YAPMIŞ BİR ANNE BEBEĞİN KAFASINDA PARMAĞINI GEZDİRİYOR DOKUNUYOR BEBEK MUTLU OLUYOR ÇOK AMA ÇOK TATLI TABİ BEN BURDA ÇOK ÜZÜLDÜM EŞİM BEBEK İÇİN AMAAAN NE ÇALIŞMASI OLURSA OLUR DİYEN EŞİM OLMAYAN BEBEĞE ZARAR GELMESİN DİYE ÇAMAŞIR SEPETİ TAŞIYIP BEBEKLİ PAYLAŞIMLAR YAPIYO İÇİM ÇOK KÖTÜ

İnsallah canim benim insallah seninde tatli hayirli saglikli bebisin olsun annesine cekerse fistik olur teyzesi yer minnakini parfumun hayirli olsun gulum
sğol tatlımmm inş bize benzer yumurcaklar arkadaşım doğum yaptı kocasının minyatürü çıktı tırnakları bana mı benziyor diyo gülüyoruz ayy canım bakalım minik bezelyen sana mı eşine mi benzer.. kız olursa wusltuma çektin erkek olursa huuyu çeksin ama çeksin işte ...

Cok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59

Evet canim hamileyim sen nasilsin bulantin varmi ha bide @hanfendi25 hamile
aaa çok sevindim valla hadi hayırlısı yenimi öğrendin gittinmi keseyi gördünmü :) bulantılarım fena canım inşallah yaşamazsınız bende 6. haftadan sonra başladı halen devam ediyor eşimin beni öpmesinden bile midem bulanır oldu ağzını soğut öğle öp diyorum garibin öyle yapıyor kokusunu içime çekmekten doyamadığım yarımın herşeyinden tiksinir oldum ona söylemedim tabi bunu inşallah geçer artık bunlar

üzülme canım sevınmelıısn ne guzel esınn buyuk bır ıstekle ıstıyor esınınde ıstemesı cok onemlı benımkıde aman olursa olur kısmet dıyordu ama olmayınca uzuluyordu gelecek bebısler sen skaın uzulme

Ben 5 kilo versem çok iyi olacak dediğim konumda üstüne son 2 ayda 5 kilo aldım depresyon sebebi o yüzden bol su içiyorum 1 dilimden fazla ekmek tüketmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum verelim gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…