Benim bu ay kan en fazla 50 ye cikmistir ama yediyuz küsür olan kimyasalimda bile ara verdirmedi ocakta dusuk oldu teee martta hamile kaldim düşün arada hic adet olmadim
aynen kaygılım sen battan geriye 14 gün say bakim bende tutuyor o çünkü dün yumoş 17 si bat mesela inş tutumuştur sıkı çalışmısın bence bata kadar en az gün aşırı devam okinş gelir yılbaşı hediyelerimiz
16. günümde çatlıyor 2 aydır benim :)dün kaçıncı günündü? benim dün sabah kuruydu öğlen uzayan akıntı geldi acaba önceki günün ilişkiden kalan olur mu ama öyle olsa sabah gelirdi di mi? birde ov testi iki çizgide çıkmadı o testler bozukben 19.gün sabahı çalıştım 21.günde çalıştım bugün 23.gün yine çalışma olacak bakalım kısmet tamamen :)
23 haftalik ölü dogum 6 haftalik düşük bir kimyasal galiba gecen ay da kimyasal cunku test pozitif cikmistibebeem kuzum sen daha önce 2 kere hamiş mi kaldın?
ben akıntı gördüm dün bi de ateş bugün 0.4 arttı anladım kaygılm ama akıntı o kadar azdı ki varla yok arası bişiyya yum a dair hiç bi şey hissetmiyorumen kötüsü de bu
Genelde babaya benziyorlar ama bilmem kizim olursa bana oglum olursa babasina benzesin hayirlisi olsun nedense icime erkek doguyor ama ilkim kiz olsun isterim insallah gulum o senin guzel bakan gozlerin seninde kizin olura senin gibi fistik olsun insallahsğol tatlımmm inş bize benzer yumurcaklar arkadaşım doğum yaptı kocasının minyatürü çıktı tırnakları bana mı benziyor diyo gülüyoruzayy canım bakalım minik bezelyen sana mı eşine mi benzer.. kız olursa wusltuma çektin erkek olursa huuyu çeksin ama çeksin işte ...
Cok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59
üzülme canım sevınmelıısn ne guzel esınn buyuk bır ıstekle ıstıyor esınınde ıstemesı cok onemlı benımkıde aman olursa olur kısmet dıyordu ama olmayınca uzuluyordu gelecek bebısler sen skaın uzulme
16. günümde çatlıyor 2 aydır benim :)
ben akıntı gördüm dün bi de ateş bugün 0.4 arttı anladım kaygılm ama akıntı o kadar azdı ki varla yok arası bişiy
2 gun oldu ogreneli canim tahmini 4 hafta 3 gunluk dun dr a gittim erken oldugu icin gorunmedi pazartesi gidecegim keseyi gormeye insallah himm 6. Hafta mi basliyor bulanti bizde 2 gundur ayri yatiyoruz esim grip olmus bulasmasin diye hamilelikte esten tiksinme olurmus canim sonra gecer insallah bulantilarin gecer kisa zamandaaaa çok sevindim valla hadi hayırlısı yenimi öğrendin gittinmi keseyi gördünmü :) bulantılarım fena canım inşallah yaşamazsınız bende 6. haftadan sonra başladı halen devam ediyor eşimin beni öpmesinden bile midem bulanır oldu ağzını soğut öğle öp diyorum garibin öyle yapıyor kokusunu içime çekmekten doyamadığım yarımın herşeyinden tiksinir oldum ona söylemedim tabi bunu inşallah geçer artık bunlar
dün yum çatladı akşam ilişki olmştu salı akşamı da olmuştu artık bekleyip görecez sende sıkı çalıştın mı şeker dedim bakMINIKKUS1 sen ben batlar aynı iyi çalışın kaytarmayın diye
canm çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin sağlıklıca kucağına al inşallah oğluşunu diyesim geldi niye bilmiyorum ama :)Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
Klomene baslayacakmisim bakalim benim de yapim sen gibi citi piti olamam kolay kolay ama esim de istemiyor pek ilk hamileligim iyiydi aslinda ayda bir kilo almistim5 kilo versek süper olacak iyisin iyi çok değil ama bebiş gelince çok benim yapım çok zayıflığa ince belli durumlara müsait değil eşimde çok zayıf istemiyor ama normale gelmek meseleama gelicem yemiyorum çok kararlıyım :) 3 hamilelik allahım sağlıklı uzun ömürlü versin peki sebebi ne bunların nasıl bir önlem alacak doktor ?
Canim benimde prolaktin 33 cikmisti ilacla dustu aslinda kullanmaya bile gerek yokmus sonraki ay 0 olmustu bendede gecikme olmamisti strestende olabilir ben stresliydim o ay benim belirtim sadece bas agrisi olmustuKizlar kan sonucumu aldim
Tsh:1.66
Lh:7.5
Fsh:4.1
E2:51.3
Progestron:0.49
Proklatin:32.6 malesef bu ay gebeligi teget gecmisim prolaktin yukselmis.ama adet gecikmesi yasamadim zamaninda geldi neden yukseldi anlamadim.insallah bu ay duser.
hanfendim deiştimm ben sen hamişsinSağolun canm sizin dualarınızla inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
ben akıntı gördüm dün bi de ateş bugün 0.4 arttı anladım kaygılm ama akıntı o kadar azdı ki varla yok arası bişiy
Klomene baslayacakmisim bakalim benim de yapim sen gibi citi piti olamam kolay kolay ama esim de istemiyor pek ilk hamileligim iyiydi aslinda ayda bir kilo almistim
akıntıya falan bakma tatlım bak çalışma iyi içerde vardır sperm rahat ol belirti filan arama olur mu :) elisanın dediği gibi hormonlarımızla oynuyoruz yoksa bu seferılk gun calısamadım ama ayın bırınde calıstım dun sabah ve aksam calıstım ınsallah gelır bebeklerımız bekletmez ama tuhaf bırsey var yıne bır sıkıntı kadersızmıyım ne ya:) bu ayda akıntım azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?