2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim bu ay kan en fazla 50 ye cikmistir ama yediyuz küsür olan kimyasalimda bile ara verdirmedi ocakta dusuk oldu teee martta hamile kaldim düşün arada hic adet olmadim

sen 2 kere mi düşük yaptın ? ben alışana kadar sorup can sıkarım arada unutkanlığım

ya yum a dair hiç bi şey hissetmiyorum en kötüsü de bu

16. günümde çatlıyor 2 aydır benim :)

Genelde babaya benziyorlar ama bilmem kizim olursa bana oglum olursa babasina benzesin hayirlisi olsun nedense icime erkek doguyor ama ilkim kiz olsun isterim insallah gulum o senin guzel bakan gozlerin seninde kizin olura senin gibi fistik olsun insallah

Cok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59

5 kilo versek süper olacak iyisin iyi çok değil ama bebiş gelince çok benim yapım çok zayıflığa ince belli durumlara müsait değil eşimde çok zayıf istemiyor ama normale gelmek mesele ama gelicem yemiyorum çok kararlıyım :) 3 hamilelik allahım sağlıklı uzun ömürlü versin peki sebebi ne bunların nasıl bir önlem alacak doktor ?

Kizlar kan sonucumu aldim
Tsh:1.66
Lh:7.5
Fsh:4.1
E2:51.3
Progestron:0.49
Proklatin:32.6 malesef bu ay gebeligi teget gecmisim prolaktin yukselmis.ama adet gecikmesi yasamadim zamaninda geldi neden yukseldi anlamadim.insallah bu ay duser.

allaha kalmış nasip ederse gelecekler inşallah bizlerde yaşarız bi çok rahatım bide böyle üzülüyorum değişik duygular :)

16. günümde çatlıyor 2 aydır benim :)

ben 16.günde doktora gittim doktor yok dedi geçen ayda 23 24 25 te ov testleri koyu çıkmıştı bozuk bunlar demiştim bugün 23.günüm 19 21 de çalıştım 23 25 27 de olursa daha kısmet inşallah yumurtlarım yani bu aydan umudumu kesmek istemiyorum :)

2 gun oldu ogreneli canim tahmini 4 hafta 3 gunluk dun dr a gittim erken oldugu icin gorunmedi pazartesi gidecegim keseyi gormeye insallah himm 6. Hafta mi basliyor bulanti bizde 2 gundur ayri yatiyoruz esim grip olmus bulasmasin diye hamilelikte esten tiksinme olurmus canim sonra gecer insallah bulantilarin gecer kisa zamanda

ılk gun calısamadım ama ayın bırınde calıstım dun sabah ve aksam calıstım ınsallah gelır bebeklerımız bekletmez ama tuhaf bırsey var yıne bır sıkıntı kadersızmıyım ne ya :) bu ayda akıntım azaldı

Kızlar ellerin titiriyor ve ben hamileyim çoook şükür ama moralin sıfır adete iki gün var ve kan testin 31910 mol olabilir yine dedi doktor
canm çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin sağlıklıca kucağına al inşallah oğluşunu diyesim geldi niye bilmiyorum ama :)

Klomene baslayacakmisim bakalim benim de yapim sen gibi citi piti olamam kolay kolay ama esim de istemiyor pek ilk hamileligim iyiydi aslinda ayda bir kilo almistim

Kizlar kan sonucumu aldim
Tsh:1.66
Lh:7.5
Fsh:4.1
E2:51.3
Progestron:0.49
Proklatin:32.6 malesef bu ay gebeligi teget gecmisim prolaktin yukselmis.ama adet gecikmesi yasamadim zamaninda geldi neden yukseldi anlamadim.insallah bu ay duser.
Canim benimde prolaktin 33 cikmisti ilacla dustu aslinda kullanmaya bile gerek yokmus sonraki ay 0 olmustu bendede gecikme olmamisti strestende olabilir ben stresliydim o ay benim belirtim sadece bas agrisi olmustu

ben akıntı gördüm dün bi de ateş bugün 0.4 arttı anladım kaygılm ama akıntı o kadar azdı ki varla yok arası bişiy

belkide benim kasık ağrısı oldu ara ara o yum işaretidir :):) neyse ben bugün öbürgünde çalışıyım bu ay tamamen rastgele

Klomene baslayacakmisim bakalim benim de yapim sen gibi citi piti olamam kolay kolay ama esim de istemiyor pek ilk hamileligim iyiydi aslinda ayda bir kilo almistim

yine olacak ve düzenli kilo alacaksın inşallah canım klomen içiinde hayırlısı olsun klomen yum çatlatıp hamile kalmanı sağlayacak ama kanda pıhtılaşma genetik testler vs yapılmadı mı sana bunlara dair bir önlem oluyor mu klomen ?

akıntıya falan bakma tatlım bak çalışma iyi içerde vardır sperm rahat ol belirti filan arama olur mu :) elisanın dediği gibi hormonlarımızla oynuyoruz yoksa bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…