2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim benimde prolaktin 33 cikmisti ilacla dustu aslinda kullanmaya bile gerek yokmus sonraki ay 0 olmustu bendede gecikme olmamisti strestende olabilir ben stresliydim o ay benim belirtim sadece bas agrisi olmustu
Evet canim adet 1 gun once cok stres yapmistim bas agrim olmuştu.bi de memisleri cok ellemek lazimmis.ben surekli siktim elledim aciyormu diye.bu ay elimi bile surmiycem.onemli olan tsh ve fsh idi ikiside super cikti ilac ise yaradi.insallah bu ay hersey yolunda olur.

GÖĞÜSLERİMDE BATMALAR VAR ULTRASON RAPORLARIMI 3 DOKTOR GÖRDÜ ÜÇÜDE ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK DEDİ VE DE DOKTOR FİBROKİSTLER YAPAR DEDİ BENİM SENELERDİR FİBROKİSTLERİM VAR NEDEN ANİ BATMALAR OLUYOR BU GEÇMEZSE GENEL CERRAHA GİDECEĞİM YANİ KÜÇÜK KÜÇÜK İĞNE BATIYOR SANKİ GÖĞÜSLERİME FARKLI YERLERDEN

yumun olgunlaşması uzun sürmüyor her an oalbilir devam o vakit ben ateşten anlıyorum artık

Ayy ne güzel işte adam çook sevinmiş içine sığma ış sevinci eeee normal adam baba oluyor.

Bizim arkadas esini gormek istemiyormus düşün ama cok zor ya

inş. keseyide kalp atışlarınıda görürsün canım aman dikkatli olun bu dönemde inşallah benim bulantılarımda geçer bu hafta en üst safhasını yaşıycakmışım sonra geçecekmiş inşallah inşallah

Genetik muayene bi karnimdan alinan siviya bakildi birsey cikmadi şükür esinde test yapsin adetin üçüncü gunu gel dedi bakalim ne olacak ya

allaha kalmış nasip ederse gelecekler inşallah bizlerde yaşarız bi çok rahatım bide böyle üzülüyorum değişik duygular :)

gelgıtler ıster ıstemez oluyor canım hayırlıısyla en kısa zamada bızde yasayacagız bu guzel duyguyu

inşallah geçer canım:) ben derdimki eşimi ne zaman öpmekten bıkıcam ya da hayır diyeceğim benim öyle durumum olursa görür gününü eşim yine mi ama ne çok demeyi görür

Ayy ne güzel işte adam çook sevinmiş içine sığma ış sevinci eeee normal adam baba oluyor.
Evet cok sevindi de bilyorsun esimin akrabalari beni bebek konusunda uzmuslerdi o yuzden bide keseyi kalp atisini duymadan soylemeyelim demistim ama soylemmis iste sana is yaptirmasinlar diye soyledim diyor

Tatlım kac aydır yum donemınde benımde goguslerım garıyor batıyordu sımdıye kadar hıc bılmezdım adet olana kadahatlar devam edıyordu arada gecıyordu ama adet oldugumda rahatlıyordu bence yumdonemınde oldugundan

23 haftalik ölü dogum 6 haftalik düşük bir kimyasal galiba gecen ay da kimyasal cunku test pozitif cikmisti
canım benim çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın Rabbim. Hayırlı haberlerini alırız yakında :)
MINIKKUS1 bebiş geliyoooo bebişşş eşinde bu kadar istekliymiş ne güzel :)
W wuslt hamişlik nasıl gidiyor yeni anne seni :)

Okosale canim incir uzum ozellikle beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltirmis bunlari yeme degerin cok yuksek degil
Yemedim ama dikkat ederim yemem.carsamba randevum var belki ilac yazar takmiyorum fazla cunku ilk defa yukseldi dusucegine inaniyorum.stres yapmiycam yoksa her ay bse cikiyor.

Kızlarr bugun kahvaltı yapmamıstım karnım gurul gurul edıyordu fena sekılde yemege gıttım ama gıderken zorla gıttım dusecek gıbıydım yemek yedım ama hala kendıme gelemedım cok kötu oldum ellerım tıtrıyor sankı

Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…