Evet canim adet 1 gun once cok stres yapmistim bas agrim olmuştu.bi de memisleri cok ellemek lazimmis.ben surekli siktim elledim aciyormu diye.bu ay elimi bile surmiycem.onemli olan tsh ve fsh idi ikiside super cikti ilac ise yaradi.insallah bu ay hersey yolunda olur.Canim benimde prolaktin 33 cikmisti ilacla dustu aslinda kullanmaya bile gerek yokmus sonraki ay 0 olmustu bendede gecikme olmamisti strestende olabilir ben stresliydim o ay benim belirtim sadece bas agrisi olmustu
inş ben bu aydan çok umutluyum baksana maşallah güzel haberler geliyor arka arkayasen elisa hep çalıştınız bende çalışıyorum sayalım inşallah sizlerden güzel haber alıcam :)
yumun olgunlaşması uzun sürmüyor her an oalbilir devam o vakitben 16.günde doktora gittim doktor yok dedi geçen ayda 23 24 25 te ov testleri koyu çıkmıştı bozuk bunlar demiştimbugün 23.günüm 19 21 de çalıştım 23 25 27 de olursa daha kısmet inşallah yumurtlarım yani bu aydan umudumu kesmek istemiyorum :)
Ayy ne güzel işte adam çook sevinmiş içine sığma ış sevinci eeee normal adam baba oluyor.Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esim
inş ben bu aydan çok umutluyum baksana maşallah güzel haberler geliyor arka arkayaiyi çalıştık hakkını alırız inş
evet evet şunu da unutmayalımBENDE BÖYLE GÖRDÜKÇE UMUTLANIYORUMbereketli ayy:)
Bizim arkadas esini gormek istemiyormus düşün ama cok zor ya2 gun oldu ogreneli canim tahmini 4 hafta 3 gunluk dun dr a gittim erken oldugu icin gorunmedi pazartesi gidecegim keseyi gormeye insallah himm 6. Hafta mi basliyor bulanti bizde 2 gundur ayri yatiyoruz esim grip olmus bulasmasin diye hamilelikte esten tiksinme olurmus canim sonra gecer insallah bulantilarin gecer kisa zamanda
inş. keseyide kalp atışlarınıda görürsün canım aman dikkatli olun bu dönemde inşallah benim bulantılarımda geçer bu hafta en üst safhasını yaşıycakmışım sonra geçecekmiş inşallah inşallah2 gun oldu ogreneli canim tahmini 4 hafta 3 gunluk dun dr a gittim erken oldugu icin gorunmedi pazartesi gidecegim keseyi gormeye insallah himm 6. Hafta mi basliyor bulanti bizde 2 gundur ayri yatiyoruz esim grip olmus bulasmasin diye hamilelikte esten tiksinme olurmus canim sonra gecer insallah bulantilarin gecer kisa zamanda
Genetik muayene bi karnimdan alinan siviya bakildi birsey cikmadi şükür esinde test yapsin adetin üçüncü gunu gel dedi bakalim ne olacak yayine olacak ve düzenli kilo alacaksın inşallah canım klomen içiinde hayırlısı olsun klomen yum çatlatıp hamile kalmanı sağlayacak ama kanda pıhtılaşma genetik testler vs yapılmadı mı sana bunlara dair bir önlem oluyor mu klomen ?
allaha kalmış nasip ederse gelecekler inşallah bizlerde yaşarız bi çok rahatım bide böyle üzülüyorum değişik duygular :)
sen elisa hep çalıştınız bende çalışıyorum sayalım inşallah sizlerden güzel haber alıcam :)
inş. keseyide kalp atışlarınıda görürsün canım aman dikkatli olun bu dönemde inşallah benim bulantılarımda geçer bu hafta en üst safhasını yaşıycakmışım sonra geçecekmiş inşallah inşallah
Evet cok sevindi de bilyorsun esimin akrabalari beni bebek konusunda uzmuslerdi o yuzden bide keseyi kalp atisini duymadan soylemeyelim demistim ama soylemmis iste sana is yaptirmasinlar diye soyledim diyorAyy ne güzel işte adam çook sevinmiş içine sığma ış sevinci eeee normal adam baba oluyor.
GÖĞÜSLERİMDE BATMALAR VAR ULTRASON RAPORLARIMI 3 DOKTOR GÖRDÜ ÜÇÜDE ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK DEDİ VE DE DOKTOR FİBROKİSTLER YAPAR DEDİ BENİM SENELERDİR FİBROKİSTLERİM VAR NEDEN ANİ BATMALAR OLUYOR BU GEÇMEZSE GENEL CERRAHA GİDECEĞİM YANİ KÜÇÜK KÜÇÜK İĞNE BATIYOR SANKİ GÖĞÜSLERİME FARKLI YERLERDEN
canım benim çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın Rabbim. Hayırlı haberlerini alırız yakında :)23 haftalik ölü dogum 6 haftalik düşük bir kimyasal galiba gecen ay da kimyasal cunku test pozitif cikmisti
Yemedim ama dikkat ederim yemem.carsamba randevum var belki ilac yazar takmiyorum fazla cunku ilk defa yukseldi dusucegine inaniyorum.stres yapmiycam yoksa her ay bse cikiyor.Okosale canim incir uzum ozellikle beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltirmis bunlari yeme degerin cok yuksek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?