- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
aman amana yaşama böyle bişey kaygılım nasıl özledim eşimi yemek yemekten daha .ok özlediminşallah geçer canım:) ben derdimki eşimi ne zaman öpmekten bıkıcam ya da hayır diyeceğim benim öyle durumum olursa görür gününü eşim yine mi ama ne çok demeyi görür
Genetik muayene bi karnimdan alinan siviya bakildi birsey cikmadi şükür esinde test yapsin adetin üçüncü gunu gel dedi bakalim ne olacak ya
Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
aman amana yaşama böyle bişey kaygılım nasıl özledim eşimi yemek yemekten daha .ok özledim
canım nasıl sayınız yok bu ilaçlar vs hiç işe yaramıyor o zaman geçen sefer olan bir rakam vardı nasıl olmaz sonuçta örnek verdiniz 1 tanede olsa sayı vermeleri gerekmiyor mu ?
Amin canim insallah 12. Haftadan sonra gecer bulantin dikkat ediyorum caniminş. keseyide kalp atışlarınıda görürsün canım aman dikkatli olun bu dönemde inşallah benim bulantılarımda geçer bu hafta en üst safhasını yaşıycakmışım sonra geçecekmiş inşallah inşallah
Tatlım kac aydır yum donemınde benımde goguslerım garıyor batıyordu sımdıye kadar hıc bılmezdım adet olana kadahatlar devam edıyordu arada gecıyordu ama adet oldugumda rahatlıyordu bence yumdonemınde oldugundan
yok ya aramıyorum arasamda aramasamda 30 ve 28. gunde adet geldıgınde anlasızlasıyor :) benım zaten vucudum heemen etkılenıyor bırde belırtıyle ugrasmayayım :)akıntıya falan bakma tatlım bak çalışma iyi içerde vardır sperm rahat ol belirti filan arama olur mu :) elisanın dediği gibi hormonlarımızla oynuyoruz yoksa bu sefer
Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
yok canım ben zaten bu batmalar yüzünden doktora gittim 1aydır fln varyani bunun yum bebiş vs ile ilgisi yok kistler yapıyormuş onlardada sıkıntı yok ama bilemedim devam ederse rahatlatacak bi şeyler isterim doktordan
Duser canim bazi dr lar ilac bile vermiyor bu degere stres yapma cabuk duser prolaktinYemedim ama dikkat ederim yemem.carsamba randevum var belki ilac yazar takmiyorum fazla cunku ilk defa yukseldi dusucegine inaniyorum.stres yapmiycam yoksa her ay bse cikiyor.
Konuşcak halim bile yok günlerce ağlasam bu acı çıkmaz bence. Napıcağımı bilmiyorum şuan yoldayım kendi doktoruma gidiyorum moral diye bişiy kalmadı. 3-4 ölü sperm hücresi az çok o sayıya eşit dedi bana ilgili bölüm. Allah yardımcınız olsun dediler.
Bilmiyorum eşimin teline mesaj gelmiş sonucunuz çıkmıştır diye girip baktım işte ileri hareketlilik falan hiç bişiy yok. Aradım direkt bana laboratuvarda bu bölüme bakan kişinin dahilisini verdiler. Aradım hasta ad soyad alabilir miyim dedi telefona çıkan bayan söyleyince ..... Beyin sonuçları kötüydü dedi. Baktı sonuç çıkmış imzalanmış. Yani böyle.hanı sonuc 15.30 da cıkacaktı canım neden öyle olmuskı
Bilmiyorum eşimin teline mesaj gelmiş sonucunuz çıkmıştır diye girip baktım işte ileri hareketlilik falan hiç bişiy yok. Aradım direkt bana laboratuvarda bu bölüme bakan kişinin dahilisini verdiler. Aradım hasta ad soyad alabilir miyim dedi telefona çıkan bayan söyleyince ..... Beyin sonuçları kötüydü dedi. Baktı sonuç çıkmış imzalanmış. Yani böyle.
Cts tüp bebekte randevumuz var.Ben anlamadım bır oncekı degerler nereye gıttı bır yanlıs olmasın bu ıste dr ne dıyecek bakalım belkı dr yenıden test yapmanızı ıster
Konuşcak halim bile yok günlerce ağlasam bu acı çıkmaz bence. Napıcağımı bilmiyorum şuan yoldayım kendi doktoruma gidiyorum moral diye bişiy kalmadı. 3-4 ölü sperm hücresi az çok o sayıya eşit dedi bana ilgili bölüm. Allah yardımcınız olsun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?