2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet cok sevindi de bilyorsun esimin akrabalari beni bebek konusunda uzmuslerdi o yuzden bide keseyi kalp atisini duymadan soylemeyelim demistim ama soylemmis iste sana is yaptirmasinlar diye soyledim diyor
Bencede iyi yapmış.Hepsinin ağzının payını vermiş.Bide iş yaptırmasınlar diyede söylremişse daha çok içlerine oturmuştur.Sen yeteri kadar koşturdun yoruldun ve mükafatını aldın birazda onlar yorulsunlar cnm sen kendini yorma agıtlık falanda kaldırma kafayıda rahat tut herşeyi salla keyfine bakkkk

Eşimde bana cts akşamı bu hikayeyi anlattı biliyor musun canım sağol desteğin için.

ayy canm benm kıyamam sanaaaa :) cok mutlu oldum canm benm mol olmamasına daha cok ama :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Eşimde bana cts akşamı bu hikayeyi anlattı biliyor musun canım sağol desteğin için.

nedemek canım bız bırbırımıze destek olmazsak kımse olmaz ben yazmıstım ya namaza basladım dıye ya ınanın okadar rahatımkı ınsallah ınsallah sonuna kadar devam eder yanı olmasını evet cok ıstoyprum ama olmazsada uzulmeyecegım sabırla bekleyecegım sankı ıcımde farklı bır huzur var

Ayyyyy esin ne kadar duyarli ne kadar sanslisin benim okuz ben hamileyken zorla camasirlari sadece makineden cikariyodu insallah hep bole devam eder

günaydıııııııııın....bu kadar erken kalkmak bünyeme ters ama oldu işte bi kere ya kızlar midem bulanıyor hani korunduğumu kistim olduğunu bilmesem hamile miyim derdim
tatlım hapı aylar sonra ilk kez kullanınca da ilk 15 gün falan 2. bi koruma kullanın yazıyor hapların prospektüsünde

Merhaba canım dıkkat et kendıne az kalmıs canım adet olursan eger ınsakkah olmazsın maydonuz suyu ıc canım vucuttakı ıltıhabı atıyorr canımmm bende ıyıyım canım cok sukur valla tatlım bu ay belırtı aramıyorum bır yerımde agrımıyor zaten sadece arada sancım oluyor hepsı bu

Cok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59
Canım ben bilmediğim bi yere taşındım ve evlendiğim zaman çalışmıyordum bütün gün canım sıkdıkça bişeyler yedim bugünden itibaren başladım bakalım bende 1.63 boy 61 kilo oldum 56ıydım gerçi o zaman bile fazlam vardı

rabbimin mucizelerinden ayrılma lütfen lovelym lütfen doktoruna git bizede haber ver çözümsüz şey yoktur yetrki rabbim versin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…