Bencede iyi yapmış.Hepsinin ağzının payını vermiş.Bide iş yaptırmasınlar diyede söylremişse daha çok içlerine oturmuştur.Sen yeteri kadar koşturdun yoruldun ve mükafatını aldın birazda onlar yorulsunlar cnm sen kendini yorma agıtlık falanda kaldırma kafayıda rahat tut herşeyi salla keyfine bakkkkEvet cok sevindi de bilyorsun esimin akrabalari beni bebek konusunda uzmuslerdi o yuzden bide keseyi kalp atisini duymadan soylemeyelim demistim ama soylemmis iste sana is yaptirmasinlar diye soyledim diyor
Cts tüp bebekte randevumuz var.
Eşimde bana cts akşamı bu hikayeyi anlattı biliyor musun canım sağol desteğin için.canım sana bır hıkaye yazacagım.. Olmaz dıye bır sey yok..
zamanın birinde evlı bır cıft ın yıllarca cocugu olmamıs cıft artık perısan bır sekılde Hz . Musanın yanına gıder ve derkı.
- Eyy Musa sor Rabbımıze bıze ne zaman evlat verecekmıs..
- Musa Allahın huzuruna cıkar ve sorar o derki onların hiç bir zaman cocugu olmayacak git Kuluma boyle soyle der
Musa gelır cıftlere soyler durumu aglayarak karı koca oradan ayrılır..
Aradan 5 yıl gecer ve MUsa ıle cıft karsılasırlar yanlarında da 4 yasında bır cocuk bızım cocugumuz derler ve Musa cok sasırır.
- Musa Allahın huzuruna cıkar ve sorar Ey Allahım hanı cıftın cocougu olmayacaktı nasıl oldu pek;
Allah cevap verır
- Evet olmayacaktı fakat o kadar cok dua ettılerkı ve benden umıtlerını hıc bır zaman kesmedıler bende mukafatlarını verdım der..
belkı uzun oldu ama sabır ve duadan baska caremız yok canım
ayy canm benm kıyamam sanaaaa :) cok mutlu oldum canm benm mol olmamasına daha cok ama :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Hayırolsun beni de babannem gelinlikle görmüş
Evet canim cabuk dusuyor.bu ay olucagi varsa olyr artik.bazen ne yapsak bos.her sey rabbimin elinde.Duser canim bazi dr lar ilac bile vermiyor bu degere stres yapma cabuk duser prolaktin
Eşimde bana cts akşamı bu hikayeyi anlattı biliyor musun canım sağol desteğin için.
Amin canım gece uyandığımda ve sabahları sürekli ateş basması yaşıyorum sanırım enfeksiyon var vucudumda 4-5 gündür aynıyımOh oh ne güzel. İnşallah hayırlara vesile olur canım
Amin canım gece uyandığımda ve sabahları sürekli ateş basması yaşıyorum sanırım enfeksiyon var vucudumda 4-5 gündür aynıyım
Ayyyyy esin ne kadar duyarli ne kadar sanslisin benim okuz ben hamileyken zorla camasirlari sadece makineden cikariyodu insallah hep bole devam ederEŞİM PAYLAŞIM YAPMAZ ÇOK FACE TE DÜN PAYLAŞIM YAPMIŞ BİR ANNE BEBEĞİN KAFASINDA PARMAĞINI GEZDİRİYOR DOKUNUYOR BEBEK MUTLU OLUYOR ÇOK AMA ÇOK TATLI TABİ BEN BURDA ÇOK ÜZÜLDÜM EŞİM BEBEK İÇİN AMAAAN NE ÇALIŞMASI OLURSA OLUR DİYEN EŞİM OLMAYAN BEBEĞE ZARAR GELMESİN DİYE ÇAMAŞIR SEPETİ TAŞIYIP BEBEKLİ PAYLAŞIMLAR YAPIYOİÇİM ÇOK KÖTÜ
tatlım hapı aylar sonra ilk kez kullanınca da ilk 15 gün falan 2. bi koruma kullanın yazıyor hapların prospektüsündegünaydıııııııııın....bu kadar erken kalkmak bünyeme ters ama oldu işte bi kereya kızlar midem bulanıyor hani korunduğumu kistim olduğunu bilmesem hamile miyim derdim
Amin canım gece uyandığımda ve sabahları sürekli ateş basması yaşıyorum sanırım enfeksiyon var vucudumda 4-5 gündür aynıyım
Merhaba elisacım batı bekliyorum 1 haftam var ama 4--5 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum vucudum yanıyo 1-2 dk lık bişey ama hem gece hem sabah oluyo enfeksiyon var heralde vucudumda sen napıyosun kuzum belirtiler nasılCanım merhaba nasılsın nasıl gıdıyor
Amin canım evet inşallahAman aman dikkat et kendine. Biz sağlıklı olalım ki bebeşlerimiz gelsin onlarda sağlıklı olsun...
canmm allah yar ve yardımcınız olsun inşallah tüp yaptır canm inşallah herşey yolunda giderKızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
Merhaba elisacım batı bekliyorum q1 haftam var ama 4--5 gecedir ateş basmasıyla uyanıyorum vucudum yanıyo 1-2 dk lık bişey ama hem gece hem sabah oluyo enfeksiyon var heralde vucudumda sen napıyosun kuzum belirtiler nasıl
Canım ben bilmediğim bi yere taşındım ve evlendiğim zaman çalışmıyordum bütün gün canım sıkdıkça bişeyler yedim bugünden itibaren başladım bakalım bende 1.63 boy 61 kilo oldum 56ıydımCok sukur iki yilda sadece 3 kilo aldim 3 hamileliğe ragmen he zayif miyim degilim 60 kiloyum boy 1.60 hatta 1.59
Konuşcak halim bile yok günlerce ağlasam bu acı çıkmaz bence. Napıcağımı bilmiyorum şuan yoldayım kendi doktoruma gidiyorum moral diye bişiy kalmadı. 3-4 ölü sperm hücresi az çok o sayıya eşit dedi bana ilgili bölüm. Allah yardımcınız olsun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?