2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Wuuu barisma sinyalleri

ah su eşler yaaa :)

Wuuu barisma sinyalleri

evet canım ya hıc beklımıyordum kendıde bugun erken kalktı dershaneye gıdecktı hıc konusmadık bende hıc seslenmeden kendınden once cıktım evden ve dun cok garıp bırsey oldu ben yatak odasında uyumaya calısyrum erken yataga gırersen uyuyumazsın taı sonra lavaboya kalktım bır kac adım attım esım yatak oadının lambasını actı duraksadık ama hıc konusmuyoruz ben yere bakıyorm ben lavaboya gıttım esımde gerı oturma odasına gıttı

Benim gogusler bi on kilo versem de yapili görünüyorum cok guzel spor yapiyordum hasta olurum ya da hamile kalirim ters hareket yaparim diye biraktim ben kocaeli esim adapazarli duzcede oturuyoruz bende sen gibiyim yani

Tamam canım sağol yaparım evet maydonozu duydum senin bat yaklaştı inş gelmiştir bebişlerimiz

biz bayanlar cok duygusal oluyoruz yine biz bayanlar alttan alip yuvayi tutan da zaten yuvayi disi kus yapar kirginliklari supurup huzuru saglayan oyle olmasa yoktan sebeplerden buyur de buyur rabbim biran evvel bebisini kavustursun sana ve esine

benimde bugün 13.günüm ve gögüslerim tavan yaptı yumoş günüm yaklaştımı yoksa geçtimi elisaaa cuma dr gidicem ama panik oldum

biz bayanlar cok duygusal oluyoruz yine biz bayanlar alttan alip yuvayi tutan da zaten yuvayi disi kus yapar kirginliklari supurup huzuru saglayan oyle olmasa yoktan sebeplerden buyur de buyur rabbim biran evvel bebisini kavustursun sana ve esine

evet canım ben cok duygusal bır ınsanım esımle aramda kırgınlık olsun canım acır resmennn Rabbım evımızden huzuru eksık etmesın amınnn ınsallah bu ay evımızın nesesını gondermıs Rabbım

benimde bugün 13.günüm ve gögüslerim tavan yaptı yumoş günüm yaklaştımı yoksa geçtimi elisaaa cuma dr gidicem ama panik oldum

bence yum donemındesın su ıkı haftayı ıyı degerlendır canım gun asırı devam edın skaın rahat ol canım ne guzel dr da gıdecekmıssn

7 mi bi şey kalmamış belki gelmiştir bebiş hadi hayırlısı batlar yaklaşıyor heyecanlar artıyor :)

hanife55 nerdesin toprağım ya merak ediyorum seni. Umarım hamişsindir. Umarım geç döllenme olmuştur inşallah

canım ben dün değil ondan önceki gün aksam kendiliğimden adet oldum üzüldüm açıkcası ama napalm sağık olsun. Sana msj atcaktım valla unuttum insan kendini bile unutuyo üzüntüden. Kbakma oldu mu. benim umudum adetim geçmeseydi bu ay da olcaktı ama gecikmem aralığa sarktığı için bu ay boşa gitti artık umudum ocakta canım.

canım kendini böyle salma bırakma dr ne dedi hiç deger çıkmaması çok saçma yaaa Allahım üzülme sen güçlü dur eşinde üzülmüştür yapma böle lütfen topla kendini tedavisi olmayan bişey yok çok şükür

Bende pazar küstüm gidiyorum dedim ciktim evden avmye gittim defim bu burada beni bulur hemen bilet aldim sinemaya gittim aramis aramis bulamamis eve gelmis mercimek çorbası ile yogurtlu kizartma yapmis eve feldim dus aldim adam evde yokmus meğer isigi acik birakmis giyindim oturdum basi agrimis cikmis meger sofrayi hazırladı yemeyecegim dedim yemedim ayri yattik ertesi gun aksam ancak aldi gönlümü sabaha kadar sarilmayi bieakmadi o sacimdan huylanan adam

yaaa belki yanlışlık vardır bi aksilik olmuştur canım dr verdiği vitaminlere felan devam et kendini bırakmaaa dik dur eşin daha çok üzülmüştür sen ona destek ol ALLAH ol derse tek bir spermle bile olur o yzden içini ferah tut tedavilerinizi ihmal etmeyin tatlım

hımmm sızınde uzun surmus esın pesınden gelmıs canım gonlunu almaya calısmıs sonundada almıs cok sukur bız hıc konusmadık ıste benımkıde sacımdan cok huylanır ıkı gundur bızde sarılmadan yatıyoruz esım bır ucte ben bır ucta bu gece nasıl olur bılmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…