Wuuu barisma sinyalleriEsım aradı sımdı kızlar dedıkı anahtarı ıcerıde unuttum sen kacta cıkacaksın dedı bende dedım su satte ama ben gelsemde kapıyı acamayız anahtar uzerındeydı dedım sen cılıngırcı bul actır dedm sonra dedıkı bana mesaj geldı bır bılet alana bır bılet bedavaymıs sınemaya gıdelım mı yemegıde dısarıda yerız dedı tamam olur ıyı olur dedımmmm :)
hanife55 nerdesin toprağım ya merak ediyorum seni. Umarım hamişsindir. Umarım geç döllenme olmuştur inşallah
ah su eşler yaaa :)Canim dun yazdiklarini okudum yazamadim esinle baristinmi esim sagolsun annesigile soylemis hamile oldugumu goren sarilip opuyor hayirdir niye sariliyorsunuz diye hamileymissin dediler amcasigil halasigil babannesi falan biliyorlar esim havalara ucuyor bu kadar istekli oldugunu bilmiyordum dun kaydim dusuyordum esim dikkatli ol is yapma ben gelince yaparim diyor hic is yapmayan esim
Wuuu barisma sinyalleri
Benim gogusler bi on kilo versem de yapili görünüyorum cok guzel spor yapiyordum hasta olurum ya da hamile kalirim ters hareket yaparim diye biraktim ben kocaeli esim adapazarli duzcede oturuyoruz bende sen gibiyim yaniCanım ben bilmediğim bi yere taşındım ve evlendiğim zaman çalışmıyordum bütün gün canım sıkdıkça bişeyler yedim bugünden itibaren başladım bakalım bende 1.63 boy 61 kilo oldum 56ıydımgerçi o zaman bile fazlam vardı
Tamam canım sağol yaparım evet maydonozu duydum senin bat yaklaştı inş gelmiştir bebişlerimizMerhaba canım dıkkat et kendıne az kalmıs canım adet olursan eger ınsakkah olmazsın maydonuz suyu ıc canım vucuttakı ıltıhabı atıyorr canımmm bende ıyıyım canım cok sukur valla tatlım bu ay belırtı aramıyorum bır yerımde agrımıyor zaten sadece arada sancım oluyor hepsı bu
biz bayanlar cok duygusal oluyoruz yine biz bayanlar alttan alip yuvayi tutan da zaten yuvayi disi kus yapar kirginliklari supurup huzuru saglayan oyle olmasa yoktan sebeplerden buyur de buyur rabbim biran evvel bebisini kavustursun sana ve esineTesekkur ederım canımmm evet kuslukten sonra daha guzel oluyor hersey benımde hıc kus kalmam normalde yatak sarılır uyurduk ama bu defa oyle olmadı esım benden sonra yatag gelmıstı aramıza battanıyeyı toplamıs cok zoruma gıttı dunde ben yıne yatagın ucundaydım hıc yaklasmadım kendıne konu ıncır cekırdegını doldurmayacak bır sebeb canımmm ınsallah gecmıs bıtmıs olur canımmm bu barısmanın uzerıne bebegımde gelırr esıme o kadar kırgındımkı bugun dusundum eger bu boyle devam ederse hamıle oldugumu ogrensem bıle soylemeyecegım dıye dusunuyordum
Tamam canım sağol yaparım evet maydonozu duydum senin bat yaklaştı inş gelmiştir bebişlerimiz
benimde bugün 13.günüm ve gögüslerim tavan yaptı yumoş günüm yaklaştımı yoksa geçtimi elisaaa cuma dr gidicem ama panik oldumTatlım kac aydır yum donemınde benımde goguslerım garıyor batıyordu sımdıye kadar hıc bılmezdım adet olana kadahatlar devam edıyordu arada gecıyordu ama adet oldugumda rahatlıyordu bence yumdonemınde oldugundan
nasıl sayı yok kuzum yaaa ne demek o ben anlamadım ama vitamin feln yiyodu dimi önceden sayı vardıKızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
biz bayanlar cok duygusal oluyoruz yine biz bayanlar alttan alip yuvayi tutan da zaten yuvayi disi kus yapar kirginliklari supurup huzuru saglayan oyle olmasa yoktan sebeplerden buyur de buyur rabbim biran evvel bebisini kavustursun sana ve esine
benimde bugün 13.günüm ve gögüslerim tavan yaptı yumoş günüm yaklaştımı yoksa geçtimi elisaaa cuma dr gidicem ama panik oldum
hanife55 nerdesin toprağım ya merak ediyorum seni. Umarım hamişsindir. Umarım geç döllenme olmuştur inşallah
böbüş mü yoksa:)Benim atesim düşmeden yükseldi bu ne yaaa
Bende pazar küstüm gidiyorum dedim ciktim evden avmye gittim defim bu burada beni bulur hemen bilet aldim sinemaya gittim aramis aramis bulamamis eve gelmis mercimek çorbası ile yogurtlu kizartma yapmis eve feldim dus aldim adam evde yokmus meğer isigi acik birakmis giyindim oturdum basi agrimis cikmis meger sofrayi hazırladı yemeyecegim dedim yemedim ayri yattik ertesi gun aksam ancak aldi gönlümü sabaha kadar sarilmayi bieakmadi o sacimdan huylanan adamevet canım ya hıc beklımıyordum kendıde bugun erken kalktı dershaneye gıdecktı hıc konusmadık bende hıc seslenmeden kendınden once cıktım evden ve dun cok garıp bırsey oldu ben yatak odasında uyumaya calısyrum erken yataga gırersen uyuyumazsın taı sonra lavaboya kalktım bır kac adım attım esım yatak oadının lambasını actı duraksadık ama hıc konusmuyoruz ben yere bakıyorm ben lavaboya gıttım esımde gerı oturma odasına gıttı
Sanmam ya yumurtlama belirtim hic olmadi kiböbüş mü yoksa:)
yaaa belki yanlışlık vardır bi aksilik olmuştur canım dr verdiği vitaminlere felan devam et kendini bırakmaaa dik dur eşin daha çok üzülmüştür sen ona destek ol ALLAH ol derse tek bir spermle bile olur o yzden içini ferah tut tedavilerinizi ihmal etmeyin tatlımBilmiyorum eşimin teline mesaj gelmiş sonucunuz çıkmıştır diye girip baktım işte ileri hareketlilik falan hiç bişiy yok. Aradım direkt bana laboratuvarda bu bölüme bakan kişinin dahilisini verdiler. Aradım hasta ad soyad alabilir miyim dedi telefona çıkan bayan söyleyince ..... Beyin sonuçları kötüydü dedi. Baktı sonuç çıkmış imzalanmış. Yani böyle.
Bende pazar küstüm gidiyorum dedim ciktim evden avmye gittim defim bu burada beni bulur hemen bilet aldim sinemaya gittim aramis aramis bulamamis eve gelmis mercimek çorbası ile yogurtlu kizartma yapmis eve feldim dus aldim adam evde yokmus meğer isigi acik birakmis giyindim oturdum basi agrimis cikmis meger sofrayi hazırladı yemeyecegim dedim yemedim ayri yattik ertesi gun aksam ancak aldi gönlümü sabaha kadar sarilmayi bieakmadi o sacimdan huylanan adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?