2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

saglik olsun canim hayirlisiyla gelsin bebegin vakti varmis heralde insallah biran evveel gelir kendene iyi bak napcaksin doktora gidecekmisin hayirli haberlerini bekliyorum

Benim gogusler bi on kilo versem de yapili görünüyorum cok guzel spor yapiyordum hasta olurum ya da hamile kalirim ters hareket yaparim diye biraktim ben kocaeli esim adapazarli duzcede oturuyoruz bende sen gibiyim yani
Maşallah sana o zman canım benim göğüsler de aynı maalesef hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım göğüsler yüzünden hep gömlekleri büyük alıyorum :) ama kararlıyım dikkat edicem bugünden itibaren

Bu aksam sinema yemek falan yapmayacak miydiniz siz?

ne komiksiniz ama yaaa biz küs kalamıyoz işte aynı ev içinde :) ama güsel sinyal vermişş sevindim sinemada elini tutarsende alttan al uzatma artık eğilmeme sebebini anlat beklentilerini söle nereden bilsin çocuk ruyasındamı görcek dikkat etmen gerektiğini

Ya cok zor birsey millet daha ne istiyorsun diyo ama gömlekler acma yapiyor kilo versen de üst beden kocaman yarin bir gün dogur insallah da bir bak cok buyumedi benim ama bir agirlasti ki dogumdan sonra annemi cagirdim aneeee ben kalkamiyorum bise oldu banaaa

saglik olsun canim hayirlisiyla gelsin bebegin vakti varmis heralde insallah biran evveel gelir kendene iyi bak napcaksin doktora gidecekmisin hayirli haberlerini bekliyorum

herseyin zamanı olduğuna artık daha fazla inanıyorum bu aralar çok sık sekilde 3 yıl 4 yıl 9 yıl 14 yıl bile çocuk sahibi olmayı bekleyen kadınların hamile kaldıklarını duymaya basladım ve bende kabullendim 1 yıl doldu artık. sabırla bekliyorum.
Ha üzülmüyor muyum üzülüyorum ama kahretmiyorum kendimi.
Evet canımadetim bitsin dra gitcem de bir dru övdüler onunda ayın 15 ine kadar yer yok ona gitmeyi düşünüyorum bu ay eşime dedim ki üşenmicez günaşırı çalışıcaz dedim tamam dedi o da üzüldü . hayırlısı olsun ya bir gün gelcek bebişlerimiz.

bebeem elisa__ naptınız kocalarınıza siz öyleeee fazla soğukluk sokmayın araya küstükten sonraki barışma sarılmalarını hatırlattınız bana azcık huysuzluk mu yapsam bende ne çok uysal oldum ben bu aralar alışmasın

bence yum donemındesın su ıkı haftayı ıyı degerlendır canım gun asırı devam edın skaın rahat ol canım ne guzel dr da gıdecekmıssn
dr gel demedi ama ben gidicem baksın yumoş ne durumda diye ben denk getiremiyorum başka türlü olmuyo yaniii :) bu aralar duş almaktan bööö geldi yeter yazıktır banaa :)

hahaha amaaan ben bundan büyüğünü düşünemiyorum kuzum harbiden millet diyor o kadar kişi büyütmeye çalışıyor ne istiyosun daha diye ama zor oluyor yaa

Canim test sonucunu internetten bakmissi cunku daha aciklanmamis deli kiz 15 te bak o zmn cikacaktir benimde sonuclarim boyle cikardi erken bakinca:)@Lovely35

hahaha amaaan ben bundan büyüğünü düşünemiyorum kuzum harbiden millet diyor o kadar kişi büyütmeye çalışıyor ne istiyosun daha diye ama zor oluyor yaa
Benim cocukluk arkadasim var bazen diyo noolur bi kere bakayım onun accik küçükte

:) annesıgılden cıkıyorum ılk kustugumuz gun esımden onden gıttı ben arkadan ama arada mesafe var dunde ben onden gıttım beklemedım o arkadan geldı bızde normalde kus kalmayız ama esım benım gıdıp kendısınden ozur dılemeı bekledı ama yapmadı cunku ortada bırsey yok bende sasırdım ve sevındım sagol canım elımı tutarsa uzatmam canım hatta karsılastıgımızda operse bende boynuna sarılırım :) konuacılırsa soylerım canım neden egılmek ıstemeıgımı:)

Flim gibi ask ne guzel bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…