belli olmaz cannm ama inşallah ondandır:) değilse de hayırlısı olsun :)Sanmam ya yumurtlama belirtim hic olmadi ki
saglik olsun canim hayirlisiyla gelsin bebegin vakti varmis heralde insallah biran evveel gelir kendene iyi bak napcaksin doktora gidecekmisin hayirli haberlerini bekliyorumcanım ben dün değil ondan önceki gün aksam kendiliğimden adet oldum üzüldüm açıkcası ama napalm sağık olsun. Sana msj atcaktım valla unuttum insan kendini bile unutuyo üzüntüden. Kbakma oldu mu. benim umudum adetim geçmeseydi bu ay da olcaktı ama gecikmem aralığa sarktığı için bu ay boşa gitti artık umudum ocakta canım.
Maşallah sana o zman canım benim göğüsler de aynı maalesef hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım göğüsler yüzünden hep gömlekleri büyük alıyorum :) ama kararlıyım dikkat edicem bugünden itibarenBenim gogusler bi on kilo versem de yapili görünüyorum cok guzel spor yapiyordum hasta olurum ya da hamile kalirim ters hareket yaparim diye biraktim ben kocaeli esim adapazarli duzcede oturuyoruz bende sen gibiyim yani
Bu aksam sinema yemek falan yapmayacak miydiniz siz?hımmm sızınde uzun surmus esın pesınden gelmıs canım gonlunu almaya calısmıs sonundada almıs cok sukur bız hıc konusmadık ıste benımkıde sacımdan cok huylanır ıkı gundur bızde sarılmadan yatıyoruz esım bır ucte ben bır ucta bu gece nasıl olur bılmıyorum canım
Bu aksam sinema yemek falan yapmayacak miydiniz siz?
ne komiksiniz ama yaaa biz küs kalamıyoz işte aynı ev içinde :) ama güsel sinyal vermişş sevindim sinemada elini tutarsende alttan al uzatma artık eğilmeme sebebini anlat beklentilerini söle nereden bilsin çocuk ruyasındamı görcek dikkat etmen gerektiğinievet canım ya hıc beklımıyordum kendıde bugun erken kalktı dershaneye gıdecktı hıc konusmadık bende hıc seslenmeden kendınden once cıktım evden ve dun cok garıp bırsey oldu ben yatak odasında uyumaya calısyrum erken yataga gırersen uyuyumazsın taı sonra lavaboya kalktım bır kac adım attım esım yatak oadının lambasını actı duraksadık ama hıc konusmuyoruz ben yere bakıyorm ben lavaboya gıttım esımde gerı oturma odasına gıttı
Ya cok zor birsey millet daha ne istiyorsun diyo ama gömlekler acma yapiyor kilo versen de üst beden kocaman yarin bir gün dogur insallah da bir bak cok buyumedi benim ama bir agirlasti ki dogumdan sonra annemi cagirdim aneeee ben kalkamiyorum bise oldu banaaaMaşallah sana o zman canım benim göğüsler de aynı maalesef hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım göğüsler yüzünden hep gömlekleri büyük alıyorum :) ama kararlıyım dikkat edicem bugünden itibaren
saglik olsun canim hayirlisiyla gelsin bebegin vakti varmis heralde insallah biran evveel gelir kendene iyi bak napcaksin doktora gidecekmisin hayirli haberlerini bekliyorum
dr gel demedi ama ben gidicem baksın yumoş ne durumda diye ben denk getiremiyorum başka türlü olmuyo yaniii :) bu aralar duş almaktan bööö geldi yeter yazıktır banaa :)bence yum donemındesın su ıkı haftayı ıyı degerlendır canım gun asırı devam edın skaın rahat ol canım ne guzel dr da gıdecekmıssn
hahaha amaaan ben bundan büyüğünü düşünemiyorum kuzum harbiden millet diyor o kadar kişi büyütmeye çalışıyor ne istiyosun daha diye ama zor oluyor yaaYa cok zor birsey millet daha ne istiyorsun diyo ama gömlekler acma yapiyor kilo versen de üst beden kocaman yarin bir gün dogur insallah da bir bak cok buyumedi benim ama bir agirlasti ki dogumdan sonra annemi cagirdim aneeee ben kalkamiyorum bise oldu banaaa
Ne zamandir bekliyorum bi ay daha beklerim olmadi naapalimbelli olmaz cannm ama inşallah ondandır:) değilse de hayırlısı olsun :)
Benim cocukluk arkadasim var bazen diyo noolur bi kere bakayımhahaha amaaan ben bundan büyüğünü düşünemiyorum kuzum harbiden millet diyor o kadar kişi büyütmeye çalışıyor ne istiyosun daha diye ama zor oluyor yaa
ne komiksiniz ama yaaa biz küs kalamıyoz işte aynı ev içinde :) ama güsel sinyal vermişş sevindim sinemada elini tutarsende alttan al uzatma artık eğilmeme sebebini anlat beklentilerini söle nereden bilsin çocuk ruyasındamı görcek dikkat etmen gerektiğini
Canim daha sonuclarin cikmamjs ondan oyle gorunuyor saat 15 te hatta 16 da bak o zmn cikacaktir :)Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
Komedi filmi küsken zor oluyo en olmadi romsntik komedi veya korku izleyin yeni asiklar gibievet canım yapacgaız kısmet olursa
Flim gibievet canım ya hıc beklımıyordum kendıde bugun erken kalktı dershaneye gıdecktı hıc konusmadık bende hıc seslenmeden kendınden once cıktım evden ve dun cok garıp bırsey oldu ben yatak odasında uyumaya calısyrum erken yataga gırersen uyuyumazsın taı sonra lavaboya kalktım bır kac adım attım esım yatak oadının lambasını actı duraksadık ama hıc konusmuyoruz ben yere bakıyorm ben lavaboya gıttım esımde gerı oturma odasına gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?