Ewt cnm ya mükemmellll :)Belkıde canım ınsallah hamıs hamıs keyıf yaparız ayy dusunmesı bıle cok guzell :)
evet aferin kuzuma anlatmak lazım gerçekten erkekler bizim gibi bilinçli olamıyo o alttan alsın sende gerekeni yaparsın artıkk akşamadaaa:) annesıgılden cıkıyorum ılk kustugumuz gun esımden onden gıttı ben arkadan ama arada mesafe var dunde ben onden gıttım beklemedım o arkadan geldıbızde normalde kus kalmayız ama esım benım gıdıp kendısınden ozur dılemeı bekledı ama yapmadı cunku ortada bırsey yok bende sasırdım ve sevındım sagol canım elımı tutarsa uzatmam canım hatta karsılastıgımızda operse bende boynuna sarılırım :) konuacılırsa soylerım canım neden egılmek ıstemeıgımı:)
dr gel demedi ama ben gidicem baksın yumoş ne durumda diye ben denk getiremiyorum başka türlü olmuyo yaniii :) bu aralar duş almaktan bööö geldi yeter yazıktır banaa :)
Komedi filmi küsken zor oluyo en olmadi romsntik komedi veya korku izleyin yeni asiklar gibi
evettt onlar için herşeye değerrrr ayy doğmamış bebişlerimizi sevelimm :)ıyı yaparsın bencede gıt yumlara bır baktır canımm ayyy hıc sorma canım ya usanmıstımıkı haftadır banyo yapmkatan ama ne yapacaksın mecbur canım bebıslerımız ıcın katlanacagız :)
Ben bi kere küstüm de konuya nereden girip nasil konusmaya baslasam diye dusunmekten bir gun daha küs kaldikcanımm valla bır sure cok guzel gıdıyor hersey cok guzelken durduk yere ıncır cekırdegını doldurmayacak sebebten sorun cıkıyor kendı kustu bende kustum bu defa bende ıstemıyorum sogukluk olsun ama kendı ıstedı yokyok huysuzluk yapma canım mutlulugun tadını cıkarın
Flim gibiask ne guzel bisey
evet aferin kuzuma anlatmak lazım gerçekten erkekler bizim gibi bilinçli olamıyo o alttan alsın sende gerekeni yaparsın artıkk akşamadaaa
Izledim onu da o da güzelfılm bellı canım delıhaya gıdecekmısızzz
evettt onlar için herşeye değerrrr ayy doğmamış bebişlerimizi sevelimm :)
Ben bi kere küstüm de konuya nereden girip nasil konusmaya baslasam diye dusunmekten bir gun daha küs kaldik
Tatli küslük bunlar tatlim arada oluyor böyle bir heyecan katiyor cok sik olmamak kaydiyla tabi
ayyyy inşallahhh bak şuan suratımda aptla bir gülümseme oluştuuu :) düşünmesi bile güzel yaaa böle mutluluk huzur veriyo resmenaynen canım deger deger evetya dogmamıs bebıslerımız sevıyoruzzz aksam elımı karnıma koydum dua ettım ınsallah bebegım benımledır bebeklerımız bu ay gelır bzıe
Izledim onu da o da güzelben küsken hadi insallaha gittim onu da begendim
Yine alinti yapmiyor bu mal site
ayyyy inşallahhh bak şuan suratımda aptla bir gülümseme oluştuuu :) düşünmesi bile güzel yaaa böle mutluluk huzur veriyo resmen
Oy kiyamam seni yüzünün güzelliği yeter bi sünger takviyesine bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?