2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canımm valla bır sure cok guzel gıdıyor hersey cok guzelken durduk yere ıncır cekırdegını doldurmayacak sebebten sorun cıkıyor kendı kustu bende kustum bu defa bende ıstemıyorum sogukluk olsun ama kendı ıstedı yokyok huysuzluk yapma canım mutlulugun tadını cıkarın

evet aferin kuzuma anlatmak lazım gerçekten erkekler bizim gibi bilinçli olamıyo o alttan alsın sende gerekeni yaparsın artıkk akşamadaaa

dr gel demedi ama ben gidicem baksın yumoş ne durumda diye ben denk getiremiyorum başka türlü olmuyo yaniii :) bu aralar duş almaktan bööö geldi yeter yazıktır banaa :)

ıyı yaparsın bencede gıt yumlara bır baktır canımm ayyy hıc sorma canım ya usanmıstımıkı haftadır banyo yapmkatan ama ne yapacaksın mecbur canım bebıslerımız ıcın katlanacagız :)

Ben bi kere küstüm de konuya nereden girip nasil konusmaya baslasam diye dusunmekten bir gun daha küs kaldik

evet aferin kuzuma anlatmak lazım gerçekten erkekler bizim gibi bilinçli olamıyo o alttan alsın sende gerekeni yaparsın artıkk akşamadaaa

Evet tatlım bızım kadar bılnclı degıller anlatırım bende yaparım yapmammı yeterkı alttan alsınnnn

evettt onlar için herşeye değerrrr ayy doğmamış bebişlerimizi sevelimm :)

aynen canım deger deger evetya dogmamıs bebıslerımız sevıyoruzzz aksam elımı karnıma koydum dua ettım ınsallah bebegım benımledır bebeklerımız bu ay gelır bzıe

Ben bi kere küstüm de konuya nereden girip nasil konusmaya baslasam diye dusunmekten bir gun daha küs kaldik

ben esıme hıc konusma fırsatı vermedım canım dırek gıttım yattım ama kendı konusmak ıstese gelırdı zatennn bazen oyle oluyor canım nerden baslasak dıye duusnup duruyoruz

Tatli küslük bunlar tatlim arada oluyor böyle bir heyecan katiyor cok sik olmamak kaydiyla tabi

aynen canım deger deger evetya dogmamıs bebıslerımız sevıyoruzzz aksam elımı karnıma koydum dua ettım ınsallah bebegım benımledır bebeklerımız bu ay gelır bzıe
ayyyy inşallahhh bak şuan suratımda aptla bir gülümseme oluştuuu :) düşünmesi bile güzel yaaa böle mutluluk huzur veriyo resmen

ayyyy inşallahhh bak şuan suratımda aptla bir gülümseme oluştuuu :) düşünmesi bile güzel yaaa böle mutluluk huzur veriyo resmen

Ooo aptal gulumseme bendede oluyor canımmm ınsalah tatlım ınsalah dusuncesı bıle böyle huzur verırken varlıgını dusunemıyorum bıleee

elisa__ Bu akşam barışırısınız sinemada karanlık ortamdaaaa gel de romantizme engel ol :)
bebeem suz kız şikayet etme büyüklüklerinden olmayanlar naapsın
Oy kiyamam seni yüzünün güzelliği yeter bi sünger takviyesine bakar gerci arkadas evlenmis esi demis o nisanliyken o kocaman olan göğüslerin nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…