2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben esıme hıc konusma fırsatı vermedım canım dırek gıttım yattım ama kendı konusmak ıstese gelırdı zatennn bazen oyle oluyor canım nerden baslasak dıye duusnup duruyoruz
Hak ediyorlar ama bazen simdi azcik kulaklarinin cekilmesi gerekiyo arada yoksa anlamiyorlar seninki de anlamis bence özlemiştir yazik

Oyyyy şükür Rabbimeeee.... Çok çok mutlu oldum inan ki hanfendimmmm....
Bu ay ne bereketli maaşAllah barekAllah...
Bu da neyin kaniti biliyor musunuz...safer ayı bela ayiymis hurafesini çürütüyor bi iznillah...Allahım ne kadar büyük....
Saglikla kucağına al bitanem benimmmm:)

Hak ediyorlar ama bazen simdi azcik kulaklarinin cekilmesi gerekiyo arada yoksa anlamiyorlar seninki de anlamis bence özlemiştir yazik

Aynennn canım hakedıyorlar hıcbırseyıyle ılgılenmedım canım bensızlıgı anlasın dedım ozlemıstır canım gozlerımızn ıcıne bıle bakmadık yanı

Oy kiyamam seni yüzünün güzelliği yeter bi sünger takviyesine bakar gerci arkadas evlenmis esi demis o nisanliyken o kocaman olan göğüslerin nerde
canım benimmm sen güzel görmüşsün beni :) Ay bu adamlar ne fena oluyorlaaaaarr ben şimdi sünger oranını arttırsam naptın kendine der güler benimkide valla

Selam kızlar bende toteme katılıyorum ve emzikli bebekler çok hoşuma gider herzaman. O yüzden emzikli bebek yaptım resmimi

Bence karisiklik olmus bu kdr erken cikmaz o test insaAllahta karisiklik olmustur

inşallah inşallah öyle olmuştur bende bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum 400 binlerde olan sprem 0lara düşüyorsa 0 lar da milyonlara çıkabilir burdan anladığım budur Lovely35 elif bu işte bir iş var ama çözemiyorum hangi teste göre ne uygulacak doktor ben olsam böyle gıda takviyesine devam edin derim ve sonra test isterim ayrıca belki geçen seferki düşük çıkışın üzüntüsünden böyle olmuş olabilir diyorum bi yandan da ..

bencede bır yanlıslık var bu testte

Merhaba canım emzık tutan bır bebegın olur ınsallah :)
İnşaallah cnm.cumartesi en erken regli günüm ama bugün sol kasıkta sancı başladı bile hayırlısı rabbimden.Hiç doğru zamanlarda ilişki olmadı ilaç kullanıyorum diye ama yinede bu ay ilk defa ilişkiden 2 gün sonra sarı akıntı gelmesi ve 3 gün süren rahimde segirme olması. 2 gün kıremden bile koyu beyaz akıntı peçeteye bulaşması.Ya intihaptı söküldü gitti yada başka durum var bende.

Sevdiğimizleee evleniyoruzzz musmutlu bir hayat sürüyoruzzz çok şükürrr ve bir süre sonra diyoruzki sevdiğimizle bir parçamızzzz olsun canımızın canııı olsunnn bebeğimizzzz olsunn istiyoruzzzzz...İçimize düştüğüüü anı duymakk için o kadar sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruzkııı sımdıye kadar ne bızı bu kadar heyecanlandırmıs olabılırkıııı bu duygu bambaska bır duyguuu kalbım yerınden cıkacak gıbı atıyorrrrr...bebegının sana gelmesı ıcın bınlerce kez duaa edıyorsun buyuk bır sabırla beklıyorsunnn karnına dusmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayııı karnında tepıklerını hıssetmeyııı evet zorlu bır surec agırlasacaksın ıstedıgın herseyı rahatlıkla yapamayacaksın eskıden yaptıgın hıcbırseyı yapamayacaksın belkıde....ve zamanı gelecek sanıcılar olacakkk bebegınnn dogacak kollarına alacaksıınnn mıs kokusunu ıcıne cekeceksın bakmaya opmeye kıyamacaksınnnn emzırmye calısacaksın emmedıgınde uzuleceksınnn uykusunda nefesını dınleyeceksınnnn gecen gunduzune karısacakkk ve buyuyecek sana anne dedıgı gun gelecekkk gozlerı ısıl ısıl sana bakıp gulumseyecek ve dıyeceksınnnn kı ıyıkııı benımlesınnn eskıden yaptıgımmm ve suannn yapamadıgım hıcbırseyın onemııı yok sen ıyıkı benımlesınnn dıyeceksınnn dunyalar senın olacakkkkk.... ( ben suannn bunları yazarkennn kalbım pır pır ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrr Rabbımmm bu duyguları yasamayı hepımıze nasıp etsnnn :))

ınsanlar bunlar bebegın belırtısıdr canım benımde en erken bat cumartesı ınsallah guzel haberler alır verırız canım yeterkı Rabbım ol deısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…