Uuuu cok romantik:) ınsallah canımm bakalım sınemada kollarının altına alacakmı benı
Uuuu cok romantik
Hak ediyorlar ama bazen simdi azcik kulaklarinin cekilmesi gerekiyo arada yoksa anlamiyorlar seninki de anlamis bence özlemiştir yazikben esıme hıc konusma fırsatı vermedım canım dırek gıttım yattım ama kendı konusmak ıstese gelırdı zatennn bazen oyle oluyor canım nerden baslasak dıye duusnup duruyoruz
Oyyyy şükür Rabbimeeee.... Çok çok mutlu oldum inan ki hanfendimmmm....Kızlar tek tek cavap yazacak vaktim yok malum eşimin telefonuyla gidiyorum nete hepiniz çok ssğolun iyi varsiniz ben dün dayanamayıp gece hastaneye gittim nöbetçi doktor gördü beni ve çoook şükür mole benzemiyor muhtemelen üstüne görmüşsun dedi tahminen sekiz haftalık dedi kızlar ben çooook mutluyum sanki rüya hepinizden allah razı olsun dualarnızı yinede eksik etmeyin dün gibi
Hak ediyorlar ama bazen simdi azcik kulaklarinin cekilmesi gerekiyo arada yoksa anlamiyorlar seninki de anlamis bence özlemiştir yazik
Bence karisiklik olmus bu kdr erken cikmaz o test insaAllahta karisiklik olmusturcanım dediki onaylanmış imza atmışlar altına raporun
canım benimmm sen güzel görmüşsün beni :) Ay bu adamlar ne fena oluyorlaaaaarr ben şimdi sünger oranını arttırsam naptın kendine der güler benimkide vallaOy kiyamam seni yüzünün güzelliği yeter bi sünger takviyesine bakar gerci arkadas evlenmis esi demis o nisanliyken o kocaman olan göğüslerin nerde
Selam kızlar bende toteme katılıyorum ve emzikli bebekler çok hoşuma gider herzaman. O yüzden emzikli bebek yaptım resmimi
Bence karisiklik olmus bu kdr erken cikmaz o test insaAllahta karisiklik olmustur
inşallah inşallah öyle olmuştur bende bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum 400 binlerde olan sprem 0lara düşüyorsa 0 lar da milyonlara çıkabilir burdan anladığım budurLovely35 elif bu işte bir iş var ama çözemiyorum hangi teste göre ne uygulacak doktor ben olsam böyle gıda takviyesine devam edin derim ve sonra test isterim ayrıca belki geçen seferki düşük çıkışın üzüntüsünden böyle olmuş olabilir diyorum bi yandan da ..
İnşaallah cnm.cumartesi en erken regli günüm ama bugün sol kasıkta sancı başladı bile hayırlısı rabbimden.Hiç doğru zamanlarda ilişki olmadı ilaç kullanıyorum diye ama yinede bu ay ilk defa ilişkiden 2 gün sonra sarı akıntı gelmesi ve 3 gün süren rahimde segirme olması. 2 gün kıremden bile koyu beyaz akıntı peçeteye bulaşması.Ya intihaptı söküldü gitti yada başka durum var bende.Merhaba canım emzık tutan bır bebegın olur ınsallah :)
Ufaktan ufaktan elini tutmaya calisir falan ay ne hos bizde anneannedeyiz aksam sizden daha romantikiz bizEvettttt romantıkk bakalım bız yasayacakmıyızz bu romantıklıgııııııııııııı
Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.[/QUOTEcanim netten baktiysan çıkmamistir belki onlardaha girmemislerdir yani...
İnşaallah cnm.cumartesi en erken regli günüm ama bugün sol kasıkta sancı başladı bile hayırlısı rabbimden.Hiç doğru zamanlarda ilişki olmadı ilaç kullanıyorum diye ama yinede bu ay ilk defa ilişkiden 2 gün sonra sarı akıntı gelmesi ve 3 gün süren rahimde segirme olması. 2 gün kıremden bile koyu beyaz akıntı peçeteye bulaşması.Ya intihaptı söküldü gitti yada başka durum var bende.
Ufaktan ufaktan elini tutmaya calisir falan ay ne hos bizde anneannedeyiz aksam sizden daha romantikiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?