Demekki memnun halinden ne guzel istecanım benimmm sen güzel görmüşsün beni :) Ay bu adamlar ne fena oluyorlaaaaarr ben şimdi sünger oranını arttırsam naptın kendine der güler benimkide valla
Tatlim dualarımdasin... Bakalim doktor ne diyecek... Ne olur kendini sıkma tamam mi canim...Konuşcak halim bile yok günlerce ağlasam bu acı çıkmaz bence. Napıcağımı bilmiyorum şuan yoldayım kendi doktoruma gidiyorum moral diye bişiy kalmadı. 3-4 ölü sperm hücresi az çok o sayıya eşit dedi bana ilgili bölüm. Allah yardımcınız olsun dediler.
inş elisam melek kalplim inş tüm bunları hepimiz yaşayıp hissedeceğiz, ne güzel tarifler bunlarSevdiğimizleee evleniyoruzzz musmutlu bir hayat sürüyoruzzz çok şükürrr ve bir süre sonra diyoruzki sevdiğimizle bir parçamızzzz olsun canımızın canııı olsunnn bebeğimizzzz olsunn istiyoruzzzzz...İçimize düştüğüüü anı duymakk için o kadar sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruzkııı sımdıye kadar ne bızı bu kadar heyecanlandırmıs olabılırkıııı bu duygu bambaska bır duyguuu kalbım yerınden cıkacak gıbı atıyorrrrr...bebegının sana gelmesı ıcın bınlerce kez duaa edıyorsun buyuk bır sabırla beklıyorsunnn karnına dusmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayııı karnında tepıklerını hıssetmeyııı evet zorlu bır surec agırlasacaksın ıstedıgın herseyı rahatlıkla yapamayacaksın eskıden yaptıgın hıcbırseyı yapamayacaksın belkıde....ve zamanı gelecek sanıcılar olacakkk bebegınnn dogacak kollarına alacaksıınnn mıs kokusunu ıcıne cekeceksın bakmaya opmeye kıyamacaksınnnn emzırmye calısacaksın emmedıgınde uzuleceksınnn uykusunda nefesını dınleyeceksınnnn gecen gunduzune karısacakkk ve buyuyecek sana anne dedıgı gun gelecekkk gozlerı ısıl ısıl sana bakıp gulumseyecek ve dıyeceksınnnn kı ıyıkııı benımlesınnn eskıden yaptıgımmm ve suannn yapamadıgım hıcbırseyın onemııı yok sen ıyıkı benımlesınnn dıyeceksınnn dunyalar senın olacakkkkk.... ( ben suannn bunları yazarkennn kalbım pır pır ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrr Rabbımmm bu duyguları yasamayı hepımıze nasıp etsnnn :))
Amiinnn sonu na doğru ağlattın.Annelik ne yüce bir duygudur.Sevdiğimizleee evleniyoruzzz musmutlu bir hayat sürüyoruzzz çok şükürrr ve bir süre sonra diyoruzki sevdiğimizle bir parçamızzzz olsun canımızın canııı olsunnn bebeğimizzzz olsunn istiyoruzzzzz...İçimize düştüğüüü anı duymakk için o kadar sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruzkııı sımdıye kadar ne bızı bu kadar heyecanlandırmıs olabılırkıııı bu duygu bambaska bır duyguuu kalbım yerınden cıkacak gıbı atıyorrrrr...bebegının sana gelmesı ıcın bınlerce kez duaa edıyorsun buyuk bır sabırla beklıyorsunnn karnına dusmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayııı karnında tepıklerını hıssetmeyııı evet zorlu bır surec agırlasacaksın ıstedıgın herseyı rahatlıkla yapamayacaksın eskıden yaptıgın hıcbırseyı yapamayacaksın belkıde....ve zamanı gelecek sanıcılar olacakkk bebegınnn dogacak kollarına alacaksıınnn mıs kokusunu ıcıne cekeceksın bakmaya opmeye kıyamacaksınnnn emzırmye calısacaksın emmedıgınde uzuleceksınnn uykusunda nefesını dınleyeceksınnnn gecen gunduzune karısacakkk ve buyuyecek sana anne dedıgı gun gelecekkk gozlerı ısıl ısıl sana bakıp gulumseyecek ve dıyeceksınnnn kı ıyıkııı benımlesınnn eskıden yaptıgımmm ve suannn yapamadıgım hıcbırseyın onemııı yok sen ıyıkı benımlesınnn dıyeceksınnn dunyalar senın olacakkkkk.... ( ben suannn bunları yazarkennn kalbım pır pır ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrr Rabbımmm bu duyguları yasamayı hepımıze nasıp etsnnn :))
canım ben dün değil ondan önceki gün aksam kendiliğimden adet oldum üzüldüm açıkcası ama napalm sağık olsun. Sana msj atcaktım valla unuttum insan kendini bile unutuyo üzüntüden. Kbakma oldu mu. benim umudum adetim geçmeseydi bu ay da olcaktı ama gecikmem aralığa sarktığı için bu ay boşa gitti artık umudum ocakta canım.
Saat bes gibi gideceğim bakalim Benimki de sarilir mi bana ufaktan tutar mi elimibakalım canım heyecanlı merak edıyorummm ssızde cok romantıkmıssınız gercekten canım
Amiin cnm.Allahım hepimizi müjdelesin.ınsanlar bunlar bebegın belırtısıdr canım benımde en erken bat cumartesı ınsallah guzel haberler alır verırız canım yeterkı Rabbım ol deısn
inş elisam melek kalplim inş tüm bunları hepimiz yaşayıp hissedeceğiz, ne güzel tarifler bunlarancak bebeğini gerçekten hazır olarak bekleyen bi anne adayı söyler bunu inş olacak elisim
Amiinnn sonu na doğru ağlattın.Annelik ne yüce bir duygudur.
Saat bes gibi gideceğim bakalim Benimki de sarilir mi bana ufaktan tutar mi elimi
inşallah canım inşallah bebeğin sana gelecek sen buna inan kalbini ferah tut rahatlaaa bebeğin seninle inşallahhhKızlarr benım ıcın dua edermısınız bebegım hayırlısıyla gelmıs olsun 10 aralıta kırmızıları gormemıs olayım ıznımde rahat rahat gunumun gecmesının keyfıneee varayımmmm
Sevdiğimizleee evleniyoruzzz musmutlu bir hayat sürüyoruzzz çok şükürrr ve bir süre sonra diyoruzki sevdiğimizle bir parçamızzzz olsun canımızın canııı olsunnn bebeğimizzzz olsunn istiyoruzzzzz...İçimize düştüğüüü anı duymakk için o kadar sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruzkııı sımdıye kadar ne bızı bu kadar heyecanlandırmıs olabılırkıııı bu duygu bambaska bır duyguuu kalbım yerınden cıkacak gıbı atıyorrrrr...bebegının sana gelmesı ıcın bınlerce kez duaa edıyorsun buyuk bır sabırla beklıyorsunnn karnına dusmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayııı karnında tepıklerını hıssetmeyııı evet zorlu bır surec agırlasacaksın ıstedıgın herseyı rahatlıkla yapamayacaksın eskıden yaptıgın hıcbırseyı yapamayacaksın belkıde....ve zamanı gelecek sanıcılar olacakkk bebegınnn dogacak kollarına alacaksıınnn mıs kokusunu ıcıne cekeceksın bakmaya opmeye kıyamacaksınnnn emzırmye calısacaksın emmedıgınde uzuleceksınnn uykusunda nefesını dınleyeceksınnnn gecen gunduzune karısacakkk ve buyuyecek sana anne dedıgı gun gelecekkk gozlerı ısıl ısıl sana bakıp gulumseyecek ve dıyeceksınnnn kı ıyıkııı benımlesınnn eskıden yaptıgımmm ve suannn yapamadıgım hıcbırseyın onemııı yok sen ıyıkı benımlesınnn dıyeceksınnn dunyalar senın olacakkkkk.... ( ben suannn bunları yazarkennn kalbım pır pır ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrr Rabbımmm bu duyguları yasamayı hepımıze nasıp etsnnn :))
inşallah canım inşallah bebeğin sana gelecek sen buna inan kalbini ferah tut rahatlaaa bebeğin seninle inşallahhh
Uffff mükemmelsin ya. Çok fena oldum. Amiiinnn kocamanbir ammmiiiiinnnn canım yaaaaa
Sevdiğimizleee evleniyoruzzz musmutlu bir hayat sürüyoruzzz çok şükürrr ve bir süre sonra diyoruzki sevdiğimizle bir parçamızzzz olsun canımızın canııı olsunnn bebeğimizzzz olsunn istiyoruzzzzz...İçimize düştüğüüü anı duymakk için o kadar sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruzkııı sımdıye kadar ne bızı bu kadar heyecanlandırmıs olabılırkıııı bu duygu bambaska bır duyguuu kalbım yerınden cıkacak gıbı atıyorrrrr...bebegının sana gelmesı ıcın bınlerce kez duaa edıyorsun buyuk bır sabırla beklıyorsunnn karnına dusmesını keseyı gormeyı kalp atısını duymayııı karnında tepıklerını hıssetmeyııı evet zorlu bır surec agırlasacaksın ıstedıgın herseyı rahatlıkla yapamayacaksın eskıden yaptıgın hıcbırseyı yapamayacaksın belkıde....ve zamanı gelecek sanıcılar olacakkk bebegınnn dogacak kollarına alacaksıınnn mıs kokusunu ıcıne cekeceksın bakmaya opmeye kıyamacaksınnnn emzırmye calısacaksın emmedıgınde uzuleceksınnn uykusunda nefesını dınleyeceksınnnn gecen gunduzune karısacakkk ve buyuyecek sana anne dedıgı gun gelecekkk gozlerı ısıl ısıl sana bakıp gulumseyecek ve dıyeceksınnnn kı ıyıkııı benımlesınnn eskıden yaptıgımmm ve suannn yapamadıgım hıcbırseyın onemııı yok sen ıyıkı benımlesınnn dıyeceksınnn dunyalar senın olacakkkkk.... ( ben suannn bunları yazarkennn kalbım pır pır ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrr Rabbımmm bu duyguları yasamayı hepımıze nasıp etsnnn :))
allahım inşallah o güzel duyguları sana yaşatırrr canımm benimm inşallah hayırlısıyla tez zamanda :)
Desene aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı anda adet olumuşuz. Ocakta ikimizinde 12. Denemesi. Bakalım belki bebişlerimizde aynı zamanda gelir bellimi olur. Her şerde cmvardır bir hayır. Bende ilk çok üzüldüm ama sonra yine normale dönüyosun yapacak bişey yok. Hem olurmu öyle şey canım benin ne kusuru. Ben seni anlıyorum. Birbirimizi anlamayacaksak sadece kendimizi düşüneceksek burada ne işimiz var. Üzme Tatlı canını ölümden başka herşeye çare var ćook şükür
kesinlikle öyle canım yaa. Madem aynı günde adet olduk Eee senin yeni bat ne zaman ?
3 ocak ya senin?
Canim benimm... Kocisle planlarıniza sevindim... Güzelce erisin buzlarıniz...sonra meleginiz gelsiiinİnşallah canım inşallah senı dınlıyorumm buna ınnaıyorum bebegım benımle Allah'ın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?