2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım benimmm sen güzel görmüşsün beni :) Ay bu adamlar ne fena oluyorlaaaaarr ben şimdi sünger oranını arttırsam naptın kendine der güler benimkide valla
Demekki memnun halinden ne guzel iste bazen diyorum dogumdan sonra dsha cok buyuyebilirler buyusuuun diyo e yuh diyorum gözün doysun

Tatlim dualarımdasin... Bakalim doktor ne diyecek... Ne olur kendini sıkma tamam mi canim...

inş elisam melek kalplim inş tüm bunları hepimiz yaşayıp hissedeceğiz, ne güzel tarifler bunlar ancak bebeğini gerçekten hazır olarak bekleyen bi anne adayı söyler bunu inş olacak elisim

Amiinnn sonu na doğru ağlattın.Annelik ne yüce bir duygudur.

Desene aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı anda adet olumuşuz. Ocakta ikimizinde 12. Denemesi. Bakalım belki bebişlerimizde aynı zamanda gelir bellimi olur. Her şerde cmvardır bir hayır. Bende ilk çok üzüldüm ama sonra yine normale dönüyosun yapacak bişey yok. Hem olurmu öyle şey canım benin ne kusuru. Ben seni anlıyorum. Birbirimizi anlamayacaksak sadece kendimizi düşüneceksek burada ne işimiz var. Üzme Tatlı canını ölümden başka herşeye çare var ćook şükür

inş elisam melek kalplim inş tüm bunları hepimiz yaşayıp hissedeceğiz, ne güzel tarifler bunlar ancak bebeğini gerçekten hazır olarak bekleyen bi anne adayı söyler bunu inş olacak elisim

Canımmm benım tesekkur ederımmm o senın kalbının guzel gorusuuu amınn bıtanem ınsallahhhh ben hazır beklıyorum ınsallah cok bekletmeden gelırrr

Kızlarr benım ıcın dua edermısınız bebegım hayırlısıyla gelmıs olsun 10 aralıta kırmızıları gormemıs olayım ıznımde rahat rahat gunumun gecmesının keyfıneee varayımmmm
inşallah canım inşallah bebeğin sana gelecek sen buna inan kalbini ferah tut rahatlaaa bebeğin seninle inşallahhh

Uffff mükemmelsin ya. Çok fena oldum. Amiiinnn kocamanbir ammmiiiiinnnn canım yaaaaa

Uffff mükemmelsin ya. Çok fena oldum. Amiiinnn kocamanbir ammmiiiiinnnn canım yaaaaa

bende nasıl yazdım bılmıyorum bugun cok duygusalım sanırım ıcımden gecenler canım bende cok fena oldum kendıme gelemedım daha amınnn canımmm

allahım inşallah o güzel duyguları sana yaşatırrr canımm benimm inşallah hayırlısıyla tez zamanda :)

kesinlikle öyle canım yaa. Madem aynı günde adet olduk Eee senin yeni bat ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…