bende nasıl yazdım bılmıyorum bugun cok duygusalım sanırım ıcımden gecenler canım bende cok fena oldum kendıme gelemedım daha amınnn canımmm
valla benimde sarkmazsa yine gerçi belli de olmuyo ama 6 ocak diye tahmin ediyorum canım
Canim benimm... Kocisle planlarıniza sevindim... Güzelce erisin buzlarıniz...sonra meleginiz gelsiiin
Anlayabiliyorum seni canım. Yazdıklarından belli neler hissettiğin. Rabbim inşallah yaşatır bu güzel duyguları hem sana hem de tüm isteyenlere
Hıhı ama eve gelinceYapar yaparrr
İnşaAllah canım beniimm :)Tesekkur ederım esmamm amınn ınsallah bu hafta buzlar erısınnn haftaya melegımızz bıze yaklasıyor dıye sevınelımmm :) sen nasılsın tatlım
Güldürdün beni
Canim benimm... Kocisle planlarıniza sevindim... Güzelce erisin buzlarıniz...sonra meleginiz gelsiiin
İnşaAllah canım beniimm :)
Biz iyiyiz kuzum... yattığım zaman bebişimi içimde hissediyorum..ikidebir göbeğime bir şey dokunuyor...bugün uyuyamadım o yüzden :) daha çok hafif ama çok değişik , içinde kurt var sanki...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları...
Kızlarhanfendi25 daha önce mol gebelik atlattım demişti.Mol gebeligi ilk defa duydugum için netten araştırdım bayaa ciddi bişeymiş.İlk ultrasonda da kesenin içine kar yagıyo gibi bir görüntü oluşuyomuş.Sonlandırmak zorunda kalınıyomuş.Şükürler olsunki şimdi sağlıklı bir hamileliği var allahım hep sağlıklı etsin inşallah.Ben bu siteye girdim gireli allaha şükrüm arttı.Hep dua eder oldum yada sizlerden gelen dualara amiin diyerek içimi rahatlattım.Allah hepinizden razı olsun hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin.
Aynen canim sabirli ve umutlu olmak lazim Rabbim bi kapiyi kapatir bin kapi acar her seyde bir hayr vardirinşallah inşallah öyle olmuştur bende bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum 400 binlerde olan sprem 0lara düşüyorsa 0 lar da milyonlara çıkabilir burdan anladığım budur @Lovely35 elif bu işte bir iş var ama çözemiyorum hangi teste göre ne uygulacak doktor ben olsam böyle gıda takviyesine devam edin derim ve sonra test isterim ayrıca belki geçen seferki düşük çıkışın üzüntüsünden böyle olmuş olabilir diyorum bi yandan da ..
Aynen canim sabirli ve umutlu olmak lazim Rabbim bi kapiyi kapatir bin kapi acar her seyde bir hayr vardir
YOK Bİ AĞRI VAR SAĞDADA ACABA BUGÜN 23.GÜN ÇALIŞSAK 25.GÜN AKŞAMINA KADAR İDARE EDER Mİ BİZİ
Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaztamam bendede olsa kötü hissederim ama kimse olmayacak vs dememiş hem birinin dediği diğerini tutmuyor o yüzden doktora sormak lazım iyice detaylı bir öğrensin bakalım sizin keyfiniz yerinizzde inşallah?
EveeettHeppp güll canım bize gülmelerrrrrrrrrr yaraşıırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?