2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aramızda 3 gün var hadi bakalım zaman bize güzel şeyler getirecek inşallah üzülmek yok

insallah canım insallah yeni ay yeni umutlar eşimle bir anlasma yaptık dedim ki bu ay üşenmeden günaşırı çalışıcaz dedim o da tamam dedi
tabi onun da işine geldi

Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz

canım böbrek sancısına dıkkat dogum sancısıyla es derler ve dogumu tetıklermıs dıkkat et canım ınsallah gecer

Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz

YAA RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN PROTEİN VİTAMİNLER HEP BEBİŞE GİDİYOR O YÜZDEN BOL BOL SU İÇ VE DE VİTAMİN AL DOKTORUN NE DİYOR?

19, 21 de oldu bugün 23 yine olacak kısmetse :) sonrada 25,26 da çalışırım daha da bırakırım oluruna :) ama eğer benim yum bugünse 18inde adet olmam gerek

Calısman guzel gıdıyor canım böyle devam ett bırde 28 degerlendır canımmm sonra oluruna bırakkk ınsallah adet olmayacaksın ben öyle hıssedıyorum

Calısman guzel gıdıyor canım böyle devam ett bırde 28 degerlendır canımmm sonra oluruna bırakkk ınsallah adet olmayacaksın ben öyle hıssedıyorum

inşallah eğer eski düzene göre giderse 35 günde bir yani 21.gün tamam ama 36 37 hadi 40 günü bulursa yine o zamanda 26.gün son ama 27.günde çalışırız pazarlar kaçmaz çok hesap kitap yaptım yapmıyorum artık tamam boşverdim ne oldu oldu bugün eve gidip dualar okuyacağım rabbim hayırlısını versin :)

inşallah sende benım gıbı ıkı batıda goz onunde bulundururk calısma yaptık gerısı Rabbımıze kalmıs ınsallah ol derse olur sen hafta sonuda bol bol calısss :) RAbbım dualaını kabul etsın dualarında banada yer verırsen cok sevınırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…