Aramızda 3 gün var hadi bakalım zaman bize güzel şeyler getirecek inşallah üzülmek yok
Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz
Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz
Eveeettama bu akşam en cok sen gül
en son ne zaman calısma oldu canım ne matematık yaptık yaaaa
Doktor gun asiri dediginde sarilasin geldi degil mi dedim e tabi isime gelmedi degil demistiinsallah canım insallah yeni ay yeni umutlareşimle bir anlasma yaptık dedim ki bu ay üşenmeden günaşırı çalışıcaz dedim o da tamam dedi
tabi onun da işine geldi
Eder bence 3 gün yasiyorlarmis ya zatenYOK Bİ AĞRI VAR SAĞDADA ACABA BUGÜN 23.GÜN ÇALIŞSAK 25.GÜN AKŞAMINA KADAR İDARE EDER Mİ BİZİ
19, 21 de oldu bugün 23 yine olacak kısmetse :) sonrada 25,26 da çalışırım daha da bırakırım oluruna :) ama eğer benim yum bugünse 18inde adet olmam gerek
Doktor gun asiri dediginde sarilasin geldi degil mi dedim e tabi isime gelmedi degil demisti
Eder bence 3 gün yasiyorlarmis ya zaten
ah bu erkeklerrrrrrrrrrrdaha bilmiolar ki bebiş olunca bu günleri arayacaklar
3 müü eşim duymasın 2günde bir çalışmaz umarım ben bu ay yumurtlarım yani yum günüm yokmuş gibi geliyor
3 müü eşim duymasın 2günde bir çalışmaz umarım ben bu ay yumurtlarım yani yum günüm yokmuş gibi geliyor
Bence debenım esımde ust uste olunca nazlanmaya baslıyordu bende dedımkı bebek oldugunda cok arası bugunlerııı
Calısman guzel gıdıyor canım böyle devam ett bırde 28 degerlendır canımmm sonra oluruna bırakkk ınsallah adet olmayacaksın ben öyle hıssedıyorum
Canım bende bu ay ipleri sıkı tutucam acayip kararlıyım
yeni yılın ilk ayından ümitliyim
benım esımde ust uste olunca nazlanmaya baslıyordu bende dedımkı bebek oldugunda cok arası bugunlerııı
Sana belli etmeden geldı yummm gunun sen rahat rahat calıs sonu bebıs olacak ınsallah
inşallah eğer eski düzene göre giderse 35 günde bir yani 21.gün tamam ama 36 37 hadi 40 günü bulursa yine o zamanda 26.gün son ama 27.günde çalışırız pazarlar kaçmazçok hesap kitap yaptım yapmıyorum artık tamam boşverdim ne oldu oldu bugün eve gidip dualar okuyacağım rabbim hayırlısını versin :)
insallah canım insallah yeni ay yeni umutlareşimle bir anlasma yaptık dedim ki bu ay üşenmeden günaşırı çalışıcaz dedim o da tamam dedi
tabi onun da işine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?