aynen öyleee. Sanki onlara muhtaç olmasak yalvarır mıyız ? ama onlar hamile kaldığımızda göreceklerrr ahahahaaa
bende öyle dedim ama yok bize göre değil 2 günce bir yum günleri anca 2 günde bir oldu diyebilicem bugün ve öbürgünde çalışırsak :)
aynen öyleee. Sanki onlara muhtaç olmasak yalvarır mıyız ? ama onlar hamile kaldığımızda göreceklerrr ahahahaaa
gelmiştir umarım 4 dk önce hapşurdum sağ kasığım ağrıyo halaolanıda bozucaz nasıl bir hapşuruksa
tek başımıza yapabilsek istemeyiz kocaları mı diyorsun ben isterimm heleki ara uzuyorsa eşimde yanaşmıyorsa gör suratı arsız bi kadın oldum ben küçükken böyle bilmezdim kendimialışmış kudurmuştan beterdire döndü olay bende hamiş olunca ne yapıcaz diye düşünüyorum kocamdan çok
Onlar bayılırlar günaşırıya hayatta yaptığı en güzel anlaşma olsa gerek :)
inşallah sende benım gıbı ıkı batıda goz onunde bulundururk calısma yaptık gerısı Rabbımıze kalmıs ınsallah ol derse olur sen hafta sonuda bol bol calısss :) RAbbım dualaını kabul etsın dualarında banada yer verırsen cok sevınırım :)
kızlar napiyosunuz nasıl gidiyo :)
kuzularım benim 21. günüm ve acayip kasık ağrım var ya sol tarafta.. dün de vardı bende ne olur ne olmaz diye dünü değerlendirdim. bugünde sancım devam ediyo. ara ara batma tarzında geliyo
kızlar napiyosunuz nasıl gidiyo :)
kuzularım benim 21. günüm ve acayip kasık ağrım var ya sol tarafta.. dün de vardı bende ne olur ne olmaz diye dünü değerlendirdim. bugünde sancım devam ediyo. ara ara batma tarzında geliyo
amin hepinize ediyorum canım bide gülesim geliyor allahım elisaya da ver lovelye de mogamiye de sırrıeyvanın bebişine sağlık hyb ye de derken mgüle de isimler çok komik oluyorhepinizi sayıyorum emin ol :)
aynennnn yaaaa ıstıceklerrrrr ama banane benım degılmıııı vermıcemmmmmmmmmmmmmmm dıyecegızzzzzz
Annem doktora git soyle dedi gitmedim gecer diye ama gecmek bilmiyor bu gecede agrim devam ederse yarin gidecem insaAllahYAA RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN PROTEİN VİTAMİNLER HEP BEBİŞE GİDİYOR O YÜZDEN BOL BOL SU İÇ VE DE VİTAMİN AL DOKTORUN NE DİYOR?
Canım beniiim evet ses telleri oluşsun güzelce inşaAllaah :) büyüyyor ya , hiç anlamadan hemde darısı sizlere canım beniiimm... kız kız diyoz bakalım pipiş fırlamasın sonradanBEBİŞİNİN SES TELLERİİİ OLUŞUYOR ARTIK ANNESİNE TÜRKÜ ÇIĞIRACAK TABİ DUYARSANNMAŞALLAH SİZE BU ARADA GEÇEN GÜN ULTRASON FOTONUZA BAKTIM AAA BU BİZİM KIZ NE ÇABUK BÜYÜDÜ MAŞALLAH DEDİM
tek başımıza yapabilsek istemeyiz kocaları mı diyorsun ben isterimm heleki ara uzuyorsa eşimde yanaşmıyorsa gör suratı arsız bi kadın oldum ben küçükken böyle bilmezdim kendimialışmış kudurmuştan beterdire döndü olay bende hamiş olunca ne yapıcaz diye düşünüyorum kocamdan çok
Tatlım benim... şimdi diyorum ki Allahım sana şükürler olsun ki elifimin mide bulantısı olmadı..Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz
canım benim BAT haftaya bugün. 28 günde bir oluyorum ben :)21 mi benimde 23 ne zaman batın ?sanki yakın tarihler bizim
Canim insaAllah gecer de bebisime bisey olmaz yarin gidecem insaAllahcanım böbrek sancısına dıkkat dogum sancısıyla es derler ve dogumu tetıklermıs dıkkat et canım ınsallah gecer
ayyy inşallah onu diyeceğimiz günler de gelecek mumla arayacaklar nazla yaptıklarını öyle bir arayacaklar ki oh olsun hakediolar da benim kinin cvbı beni kopardı aynen söyle cevapladı -tamaaaammm oluurr bana uyar- dedi pis pis güldüuyuz gızık esek sıpa. ben kızınca bu hakaretleri sıralıorum
isimler çok komıkkk dogru dıyorsunnn ben sana gercek ısmımı söyleyım öyleyse benım ısmım tuğba canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?