2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bende öyle dedim ama yok bize göre değil 2 günce bir yum günleri anca 2 günde bir oldu diyebilicem bugün ve öbürgünde çalışırsak :)

bende çok yormadan kasmadan günasırı adetime kadar çalışmayı düşünüyorum belki çatladığını hissettğimde bir-iki gün her gün olur ama tüm ay içinde her gün yapmak çok yorar kaldıramayız yani bizde

aynen öyleee. Sanki onlara muhtaç olmasak yalvarır mıyız ? ama onlar hamile kaldığımızda göreceklerrr ahahahaaa

tek başımıza yapabilsek istemeyiz kocaları mı diyorsun ben isterimm heleki ara uzuyorsa eşimde yanaşmıyorsa gör suratı arsız bi kadın oldum ben küçükken böyle bilmezdim kendimi alışmış kudurmuştan beterdire döndü olay bende hamiş olunca ne yapıcaz diye düşünüyorum kocamdan çok

Aynen canım uzun surdugu zaman bende fena oluyorummmhemen surat dusuyorrr

kızlar napiyosunuz nasıl gidiyo :)
kuzularım benim 21. günüm ve acayip kasık ağrım var ya sol tarafta.. dün de vardı bende ne olur ne olmaz diye dünü değerlendirdim. bugünde sancım devam ediyo. ara ara batma tarzında geliyo

amin hepinize ediyorum canım bide gülesim geliyor allahım elisaya da ver lovelye de mogamiye de sırrıeyvanın bebişine sağlık hyb ye de derken mgüle de isimler çok komik oluyor hepinizi sayıyorum emin ol :)

İyi gidiyor canım cok sukur degerlendırmekle ıyı yapmıssınız canım ınsallah bu ay bebegın gelır kuzum

21 mi benimde 23 ne zaman batın ?sanki yakın tarihler bizim

amin hepinize ediyorum canım bide gülesim geliyor allahım elisaya da ver lovelye de mogamiye de sırrıeyvanın bebişine sağlık hyb ye de derken mgüle de isimler çok komik oluyor hepinizi sayıyorum emin ol :)

isimler çok komıkkk dogru dıyorsunnn ben sana gercek ısmımı söyleyım öyleyse benım ısmım tuğba canımmm

aynennnn yaaaa ıstıceklerrrrr ama banane benım degılmıııı vermıcemmmmmmmmmmmmmmm dıyecegızzzzzz

ayyy inşallah onu diyeceğimiz günler de gelecek mumla arayacaklar nazla yaptıklarını öyle bir arayacaklar ki oh olsun hakediolar da benim kinin cvbı beni kopardı aynen söyle cevapladı -tamaaaammm oluurr bana uyar- dedi pis pis güldü uyuz gızık esek sıpa. ben kızınca bu hakaretleri sıralıorum

YAA RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN PROTEİN VİTAMİNLER HEP BEBİŞE GİDİYOR O YÜZDEN BOL BOL SU İÇ VE DE VİTAMİN AL DOKTORUN NE DİYOR?
Annem doktora git soyle dedi gitmedim gecer diye ama gecmek bilmiyor bu gecede agrim devam ederse yarin gidecem insaAllah

Canım beniiim evet ses telleri oluşsun güzelce inşaAllaah :) büyüyyor ya , hiç anlamadan hemde darısı sizlere canım beniiimm... kız kız diyoz bakalım pipiş fırlamasın sonradan

vaaayyyyyy sen baya baya itiraf ediyosunn bu da güzel

Canim 2 gecedir bobrek agrilarim artti normaldede bobrek rahatsizligim var ama boyle olmamisti hic cok agrim oluyor gece olunca bol bol su icmeye calisiyorum insaAllah bisey cikmaz
Tatlım benim... şimdi diyorum ki Allahım sana şükürler olsun ki elifimin mide bulantısı olmadı..
çünkü sen onun yerine bir sürü şey yaşıyorsun
Allahım yardımcın olsun , dikkat et kendine , ilaç filan kullanabiliyor musun ?

benımkı saglıgını dusunuyor canım bu kadar sık olursa ben toplayamam hazır enerjıden gıdıyor dıyorrrr ınsallah bugun olmaz dedıgımızz gunlerde gelecek canım

isimler çok komıkkk dogru dıyorsunnn ben sana gercek ısmımı söyleyım öyleyse benım ısmım tuğba canımmm

aaa aylardır 6 ay olacak sanırım ilk defa duyuyorum adını bi tuhaf oldum yabancı gibi geldin sanki bedenin sende adın kişiliğin başka memnun oldum :) ben elisam diyim duada tuğba derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…