inş kuzum ya stres tavan yaptı bu ayİyi gidiyor canım cok sukur degerlendırmekle ıyı yapmıssınız canım ınsallah bu ay bebegın gelır kuzum
Annem doktora git soyle dedi gitmedim gecer diye ama gecmek bilmiyor bu gecede agrim devam ederse yarin gidecem insaAllah
Canim insaAllah gecer de bebisime bisey olmaz yarin gidecem insaAllah
Canim gecen doktora kemik agrilarim var dedim magnezyum verdi decavit ve bide kan ilaci kullaniyorum baskada kullandigim bisey yok ama gece olunca sol bobregim cikacak gibi agriyorTatlım benim... şimdi diyorum ki Allahım sana şükürler olsun ki elifimin mide bulantısı olmadı..
çünkü sen onun yerine bir sürü şey yaşıyorsun
Allahım yardımcın olsun , dikkat et kendine , ilaç filan kullanabiliyor musun ?
ben toplayamam hazır enerjiden gidiyo diyo hebenımkı saglıgını dusunuyor canım bu kadar sık olursa ben toplayamam hazır enerjıden gıdıyor dıyorrrr ınsallah bugun olmaz dedıgımızz gunlerde gelecek canım
Canım beniiim evet ses telleri oluşsun güzelce inşaAllaah :) büyüyyor ya , hiç anlamadan hemde darısı sizlere canım beniiimm... kız kız diyoz bakalım pipiş fırlamasın sonradan
aaa aylardır 6 ay olacak sanırım ilk defa duyuyorum adını bi tuhaf oldum yabancı gibi geldin sanki bedenin sende adın kişiliğin başkamemnun oldum :) ben elisam diyim duada tuğba derim :)
Delii kiz ya tamam yarin gidecem merak etme:)ne diyorsun elif nasıl ihmal edersin git yarın mutlaka geçsede geçmesede hafifledi diyip ihmal etme lütfen bebişe derim sna bi tekmik vursun kızdırdın teyzesinielisanın dediği doğru sıkıntı yaratabilir
canm hanifecim sen mi pkoluydun ? doktor sanamı pkolusun klomen kullanalım demiştivalla Melekcim en zevkli anlasma onlar için budurhiç güleceğim yoktu yaaa valla iyi geldi bu
inş kuzum ya stres tavan yaptı bu ay
canm hanifecim sen mi pkoluydun ? doktor sanamı pkolusun klomen kullanalım demişti
Müthiş tespit kaygılım yaaolsun pipiş sürprizi de olur her şey kabul bizeee dur bakalım ses telleri oluşsun anlarızz kız mı erkek mi bulk bulk sesler gelirse bilki çok konuşmaya çalışıyo suda sesler baloncuk yapıyo o zaman kız yok yapmıyorsa erkeknasıl tespit
ben toplayamam hazır enerjiden gidiyo diyo heo da çok komikmiş seninki de kendini düşünüyo da benimki de böyle dediğine bakma uzaktan davulun sesi ona hoş geliyo geçtiğimiz aykar hadi dediğimde ama ben çok yorgunum valla halim yok dye bahaneleri sıralıyodu icraata geçince görcem ben onu
vaaayyyyyy sen baya baya itiraf ediyosunn bu da güzel
Ah canım benim... doktoruna git ihmal etme sakın, senin sağlığın çok önemli bitanesii :)Canim gecen doktora kemik agrilarim var dedim magnezyum verdi decavit ve bide kan ilaci kullaniyorum baskada kullandigim bisey yok ama gece olunca sol bobregim cikacak gibi agriyor
Su iciyorum ama onuda fazla icince kusacak gibi oluyorum benim sinavimda bu rahatsizliklar galiba kiz bide annem goz degdi sana diyorİnşallah canım inşallah sancı gecsın dıye bırseyler ıcme sakın avakoda yapragını kaynatıp falan cunku sancıyı arttırıyor bunlar bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle canıım
olabilir canmm :) adetlerin bu kadar gecikiyosa doktora git klomen başla adetler düzene giriyo bide yumurtanın çatladığı günü biliyosun ben çok şükür 2. ayımda hamile kaldım klomen ve yumurta takibi ileyok canım çok şükür pcolu değilim hiç klomen de kullanmadım ama bu gidişle kullancam galiba. Sen baskasıyla karıstırdın sanırım
canım benim BAT haftaya bugün. 28 günde bir oluyorum ben :)
sen bılmessın degısık bırse o dıyorr sana gore ne varkııı dıyorr benımkıde nazlanıyordu ama ben dınlemedımmm valla canım 2 hafya gun asırı yaptıkkkk yorulmak yok beslnemsıne dıkkat et canımmm
Tamam esmosum giderim senin durumlar nasik minik gelinim ne durumdaAh canım benim... doktoruna git ihmal etme sakın, senin sağlığın çok önemli bitanesii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?