Su iciyorum ama onuda fazla icince kusacak gibi oluyorum benim sinavimda bu rahatsizliklar galiba kiz bide annem goz degdi sana diyorkomsularimiz karnin nasil yok nerde bu cocuk hic hamile gibi degilsin dedilerannem dedi kesin goz vurdular sana
Müthiş tespit kaygılım yaa
Dur ben dinleyeyim ne sesleri gelecek
Ama ben inanıyorum kız o kız ...oğlan da olsa başımın tacııııı
etcem etcem bu ay benimkini kampa alacam gelsin muzlar gitsin fındıklar sonra da gelsin bebişim
Su iciyorum ama onuda fazla icince kusacak gibi oluyorum benim sinavimda bu rahatsizliklar galiba kiz bide annem goz degdi sana diyorkomsularimiz karnin nasil yok nerde bu cocuk hic hamile gibi degilsin dedilerannem dedi kesin goz vurdular sana
ediyorum bazen utanıyorum dünya boş bunlar boş şeyler ne ayıp diyorum ama yinede özlüyorum işte ben olsun kocam benim istiyorum hemde hır çıkardığım olmuştur beni istemiyo musunda 50 yaş üstü gibi 4günde bir ilişki ne de çekici değil miyim de bıdıbıdııı ooo biraz çektiriyorumaslında kaçan kovalanır ama yatakta kaçamıyorum kahrolsun bağğğzıı nefisler
inş. kuzum ya bakalım neler olacak 12 gün kaldı test günümüzeNo stresrahat olacagız sonrada bebıslerımız gelecek canımmm
Hatim ediyorum kiz merak etmegözleri çıkmayasıcalarrrr3 ihlas bir fatiha bol bol oku kendine nas felak :)
Olur canım nasıl ıstersen tanıstıgmıza bende memnun oldum efendımmmevet ya degısık olur canım haklısınn aylarca alıs alıs sonra yapancı gıbı gelır
olabilir canmm :) adetlerin bu kadar gecikiyosa doktora git klomen başla adetler düzene giriyo bide yumurtanın çatladığı günü biliyosun ben çok şükür 2. ayımda hamile kaldım klomen ve yumurta takibi ile
inş. kuzum ya bakalım neler olacak 12 gün kaldı test günümüzehaftaya pazara kadar adet olmamş olursam umudum artar kuzum ayın 16sı için :)
Delii kiz ya tamam yarin gidecem merak etme:)
evet öyle ama benim elisam benim elisam o yüzden yabancılamam adı ne olursa olsun :):):)
kuzum sol kasıkta agrıyı hissettiysen emin ol çok büyük ihtimalle yumurtlamana işaret.. bende solda ağrı hissettim 14. 15. günlerde de. ve doktor soldan yumurtluyosun demişti.. hissettiklerimiz çok dogru genelde uzman oldukkbat bugünse senin son şanslı günlerin benimde ilkhadi hayırlısı :) bendede sol kasık ağrısı oldu dün ve ondan önceki gün :) belki bu bizim belirtimiz :)
ohhh ne guzel bol bol hurmada yedırrr canımmm arkaından bebıs gelecek ınsallahhh zaten beslenmelerı ıyı oldumu kendılerı dogal olarak ıstıyor canım
benimde 11 aralık la 14 aralık arası önemli inş. o günler reglim gelmez10 aralıkta olmazsam 16 sı ıcın umudum artar canımmm benım ıcn onemlı olan gun 10 aralık canımmm evet ya test gunumuze bıle az kaldıııı :)
valla doğruelisa__ canım ben muzu yedirdiğim aksam adama biseyler oluyo kımıl kımıl. Denedim gercekten denedim ertesi aksam verdim benim adam yine hareketli . Bu muz nelere kadirmiş yaa. Bu ay bu dipnotlara uyacam bakalım kısmet inş olur
ahahahaaaaavalla ciddi kahkaha attım Aşllah seni iyi etsin emi MINIKKUS1
tabiki koca senin istediğini yap tapusu sende ister atarsın ister satarsın ama sen atma satma devam et bu azimle senden bebiş haberini kısa zamanda duyarız gibime geliyo. Masallah masallah
benimde 11 aralık la 14 aralık arası önemli inş. o günler reglim gelmezinş. sabredebiliriz ayın 16sına kadar
Kiz benim o klomenle ilgili bir olayim var tam komedi simdi ben 2 sene cocuk hic dusunmedim dusundugum ay kontrol amacli tahlillerimi yaptiriyim dedim folic asitte verir hem diye neyse doktor ultrasonla bakiyor benim yumoslara gayet iyi ne kdrlik evlisin diyince 2 senelik dedim ama ben yeni dusunmeye basladim cocugu dememe bile firsat vermeden sana bir hap verecem insaAllah hemen olacak ikiz bile olabilir dedi bende saskaloz gibi ama ben cocuk olmuyor demedim kongrol amacli geldim diyorum adam anlamiyor 1 hafta bu lari kullan gel diyor bende bunlar bana bisey yapacak diye telefon calar givi yaptim ve odadan ciktim cikis o cikis bi daha donmedimevet canım o klomen midir neyse ona bende baslayacam ne yaılması gerekiyosa yapsınlar randevu aldım adet bitince dra gidecem
1 yıl geçti yetti gari canıma
Hatim ediyorum kiz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?