2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Su iciyorum ama onuda fazla icince kusacak gibi oluyorum benim sinavimda bu rahatsizliklar galiba kiz bide annem goz degdi sana diyor komsularimiz karnin nasil yok nerde bu cocuk hic hamile gibi degilsin dedilerannem dedi kesin goz vurdular sana

Güzelce okusun canım annen sana nazarlardan korusun Rabbım sızlerı canımmm :) yaaa elbet cıkacagı gunler gelır karnınında yanı cocuk yapmıyonmı derler yaptınn bırde nerde dıye soruyorlar hayy Allah'ım yaaa

etcem etcem bu ay benimkini kampa alacam gelsin muzlar gitsin fındıklar sonra da gelsin bebişim

ohhh ne guzel bol bol hurmada yedırrr canımmm arkaından bebıs gelecek ınsallahhh zaten beslenmelerı ıyı oldumu kendılerı dogal olarak ıstıyor canım

Su iciyorum ama onuda fazla icince kusacak gibi oluyorum benim sinavimda bu rahatsizliklar galiba kiz bide annem goz degdi sana diyor komsularimiz karnin nasil yok nerde bu cocuk hic hamile gibi degilsin dedilerannem dedi kesin goz vurdular sana

gözleri çıkmayasıcalarrrr 3 ihlas bir fatiha bol bol oku kendine nas felak :)

ahahahaaaaa valla ciddi kahkaha attım Aşllah seni iyi etsin emi MINIKKUS1
tabiki koca senin istediğini yap tapusu sende ister atarsın ister satarsın ama sen atma satma devam et bu azimle senden bebiş haberini kısa zamanda duyarız gibime geliyo. Masallah masallah

Olur canım nasıl ıstersen tanıstıgmıza bende memnun oldum efendımmm evet ya degısık olur canım haklısınn aylarca alıs alıs sonra yapancı gıbı gelır

evet öyle ama benim elisam benim elisam o yüzden yabancılamam adı ne olursa olsun :):):)

olabilir canmm :) adetlerin bu kadar gecikiyosa doktora git klomen başla adetler düzene giriyo bide yumurtanın çatladığı günü biliyosun ben çok şükür 2. ayımda hamile kaldım klomen ve yumurta takibi ile

evet canım o klomen midir neyse ona bende baslayacam ne yaılması gerekiyosa yapsınlar randevu aldım adet bitince dra gidecem
1 yıl geçti yetti gari canıma

inş. kuzum ya bakalım neler olacak 12 gün kaldı test günümüze haftaya pazara kadar adet olmamş olursam umudum artar kuzum ayın 16sı için :)

10 aralıkta olmazsam 16 sı ıcın umudum artar canımmm benım ıcn onemlı olan gun 10 aralık canımmm evet ya test gunumuze bıle az kaldıııı :)

bat bugünse senin son şanslı günlerin benimde ilk hadi hayırlısı :) bendede sol kasık ağrısı oldu dün ve ondan önceki gün :) belki bu bizim belirtimiz :)
kuzum sol kasıkta agrıyı hissettiysen emin ol çok büyük ihtimalle yumurtlamana işaret.. bende solda ağrı hissettim 14. 15. günlerde de. ve doktor soldan yumurtluyosun demişti.. hissettiklerimiz çok dogru genelde uzman oldukk

ohhh ne guzel bol bol hurmada yedırrr canımmm arkaından bebıs gelecek ınsallahhh zaten beslenmelerı ıyı oldumu kendılerı dogal olarak ıstıyor canım

valla doğru elisa__ canım ben muzu yedirdiğim aksam adama biseyler oluyo kımıl kımıl. Denedim gercekten denedim ertesi aksam verdim benim adam yine hareketli . Bu muz nelere kadirmiş yaa. Bu ay bu dipnotlara uyacam bakalım kısmet inş olur

10 aralıkta olmazsam 16 sı ıcın umudum artar canımmm benım ıcn onemlı olan gun 10 aralık canımmm evet ya test gunumuze bıle az kaldıııı :)
benimde 11 aralık la 14 aralık arası önemli inş. o günler reglim gelmez inş. sabredebiliriz ayın 16sına kadar

Bak canım ben ne yaptım hurmanında cok etksı var bır tane hurmayı ezdım zaten soyarken ezılıyor yumusaksa uzerıne tarcın serptımm cevız parcaıkları koydum yedırdım dıger gun muz dılımledım uzerıne yıne cevız parcaıkları ve bal ekledım bır gun ondan bır gun dıgerınden verdım gercekten cok faydası oluyor pekmez evde yoktu ama aldıktan sonra pekmezde verdım bır kac gunnn ve gun asırı calstık ıkı hafta oyle yorgunluk falan dıle getırmedıııı yeterınce enerjı yuklemesı yaptık cunku hanı daha sonucu bılmıyorum ama ben bunları yaptımmm bunların dısında normal meyvesınıde yedı

o senin yatağında artık senin eşin dedi geçen gün bi tanıdıkta tuhaf oldum ben 1 sene oldu alışamadım yani aitlik duygusu yok hayatta her şey bir an gidebilir buna kendimi niyeyse alıştırmışım beni hep sevsin bende onu o güveni sarsmayalım yeter bebiş hayırlısı ama bu istekleee o gelmezse ben gidiyorum bu durumda misyonerler elden gidiyorrr tabii yumurtalarda rahimde tutunup giden spremlere el sallıyorlar

benimde 11 aralık la 14 aralık arası önemli inş. o günler reglim gelmez inş. sabredebiliriz ayın 16sına kadar

Canım Allah'ın ıznıyle ben 10 aralıgı atlatayım sabrederım sende ınsallah 11 ile14 aralık arasını atlatırsın 16 da guzel haberler verırız

evet canım o klomen midir neyse ona bende baslayacam ne yaılması gerekiyosa yapsınlar randevu aldım adet bitince dra gidecem
1 yıl geçti yetti gari canıma
Kiz benim o klomenle ilgili bir olayim var tam komedi simdi ben 2 sene cocuk hic dusunmedim dusundugum ay kontrol amacli tahlillerimi yaptiriyim dedim folic asitte verir hem diye neyse doktor ultrasonla bakiyor benim yumoslara gayet iyi ne kdrlik evlisin diyince 2 senelik dedim ama ben yeni dusunmeye basladim cocugu dememe bile firsat vermeden sana bir hap verecem insaAllah hemen olacak ikiz bile olabilir dedi bende saskaloz gibi ama ben cocuk olmuyor demedim kongrol amacli geldim diyorum adam anlamiyor 1 hafta bu lari kullan gel diyor bende bunlar bana bisey yapacak diye telefon calar givi yaptim ve odadan ciktim cikis o cikis bi daha donmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…