2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım Allah'ın ıznıyle ben 10 aralıgı atlatayım sabrederım sende ınsallah 11 ile14 aralık arasını atlatırsın 16 da guzel haberler verırız
inş. canım yüzdük kuyruguna geldik çalıştık çabaladıkkk yumurtlamayı atlattıkk şimdi sakin sakin beklemedeyizz

ahahahaaaaaa valla bu aksam iyi güldürdünüz yaa Allah ım hepinizi iyi etsin kızlar

inş. canım yüzdük kuyruguna geldik çalıştık çabaladıkkk yumurtlamayı atlattıkk şimdi sakin sakin beklemedeyizz

Amınn canm ınsallah gercekten elımızden gelenı yaptık canım hıc calısmadıgmız kadar calıstık emeklerımız bosa cıkmaz ınsallah Rabbım ol dedıyse olur canım ınsallah ol demıstır bzıler ıcın

galiba doktorda bana sol la ilgili bi şeyler dedi o zaman ben salı çarşamba yumurtladım mı bugünde çalışma olacak dün uzayanı gördüm sanırm acaba dün çatladıysa salı geceden kalan spremler işe yarar mı iyiki kafama takmayacağım dedim

hmmm sen adamı iyi beslemişsin bu ay senden de MINIKKUS1 dan da umutluyum hadi bakalım

Yarae tabi canim uzuyan akinti dun gorduysen bugun calisma olsun oncesinde kahveyi unutma:)

Canım dun gorduysen akıntıyı bugun catlayacaktır bence bugnu degerlendır bende akıntıyı gordugumun gecesı degerlendrdm zaten o gnde calısma gunume denk gelıyordu

Xanim eymen ali diyorum bazende Muhammed ali diyorum oyle gidip geliyorum yengem gecen ali pamir koy diyo pamir ne yaw dedim

benim erkek isimlerimin arasındada eymenle pamir in ve alinin olduğunu söylesem :):)): ama aliler var ailede o yüzden şimdilik erteledim çok güzel hepsi :)

ahahahaaaaaaa sen de kendini kurbanlık koyun zannedip paniğe kapılmışsın bacım
az daha duysaydın orda doktor seni doğurturdu valla ay çok güldüümmmm

Elımden gelenı yaptım guzelımmm ınsallah umutlarınızı bosa cıkarmayız canım Rabbım ol derde olur hayırlı saglıklı bır sekılde bebıslerımız gelır :)

aminn inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum canım

ahahahaaaaaaa sen de kendini kurbanlık koyun zannedip paniğe kapılmışsın bacım
az daha duysaydın orda doktor seni doğurturdu valla ay çok güldüümmmm
Hastaneden kacarken arkama bile bakmadim o derece kiz ama korkmustum ne yalan soyliyim bunlar beni kisirlastiracak sandim cahillik iste

amin hepimizi inşallah canımmmm ocak bebiş haberleri gelecek inşallah :)

insallah canım ama ben senden ve elisadan çok umutluyum siz bu hızla adamları uzaya fırlatırsınız bide içimde bir his bu aralık ayı çok hamile çıkcak diyo inş bu ay hamile dolcak burası

Yarae tabi canim uzuyan akinti dun gorduysen bugun calisma olsun oncesinde kahveyi unutma:)

gördüm umarım o bi önceki günden kalam sprem değildir ama o öyle olmuyor zaten bu uzayandı umarım :) kocam kahve içmiyor içmiyor ceviz yedirdim dün muzda bugün yediririm daha bi şey yapamıyorum eğer çalışmazsa ayvayı yer

salıdan kalanlar işe yarar Allahın izniyle canım.. :) bide uzayanı gördüysen 4-5 gün içinde de olabilir yumurtlaama illa gördüğün gün yumurtladın anlamına gelmiyo.. senin bu günlerin çok önemli kuzum iyi değerlendir gün aşırı çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…