inş. canım yüzdük kuyruguna geldik çalıştık çabaladıkkk yumurtlamayı atlattıkk şimdi sakin sakin beklemedeyizzCanım Allah'ın ıznıyle ben 10 aralıgı atlatayım sabrederımsende ınsallah 11 ile14 aralık arasını atlatırsın 16 da guzel haberler verırız
o senin yatağında artık senin eşin dedi geçen gün bi tanıdıkta tuhaf oldum ben 1 sene oldu alışamadım yani aitlik duygusu yok hayatta her şey bir an gidebilir buna kendimi niyeyse alıştırmışım beni hep sevsin bende onu o güveni sarsmayalım yeter bebiş hayırlısı ama bu istekleee o gelmezse ben gidiyorum bu durumda misyonerler elden gidiyorrr tabii yumurtalarda rahimde tutunup giden spremlere el sallıyorlar
inş. canım yüzdük kuyruguna geldik çalıştık çabaladıkkk yumurtlamayı atlattıkk şimdi sakin sakin beklemedeyizz
Xanim eymen ali diyorum bazende Muhammed ali diyorum oyle gidip geliyorum yengem gecen ali pamir koy diyo pamir ne yaw dedimallah kabul etsinn hatimle bu haldeysen duasız düşünemiyorum sizi o işin şakası rabbim sana bebişine sağlık versin elifim isim düşünüyo musunuz?
kuzum sol kasıkta agrıyı hissettiysen emin ol çok büyük ihtimalle yumurtlamana işaret.. bende solda ağrı hissettim 14. 15. günlerde de. ve doktor soldan yumurtluyosun demişti.. hissettiklerimiz çok dogru genelde uzman oldukk
Bak canım ben ne yaptım hurmanında cok etksı var bır tane hurmayı ezdım zaten soyarken ezılıyor yumusaksa uzerıne tarcın serptımm cevız parcaıkları koydum yedırdım dıger gun muz dılımledım uzerıne yıne cevız parcaıkları ve bal ekledım bır gun ondan bır gun dıgerınden verdım gercekten cok faydası oluyor pekmez evde yoktu ama aldıktan sonra pekmezde verdım bır kac gunnn ve gun asırı calstık ıkı hafta oyle yorgunluk falan dıle getırmedıııı yeterınce enerjı yuklemesı yaptık cunkuhanı daha sonucu bılmıyorum ama ben bunları yaptımmm bunların dısında normal meyvesınıde yedı
Yarae tabi canim uzuyan akinti dun gorduysen bugun calisma olsun oncesinde kahveyi unutma:)galiba doktorda bana sol la ilgili bi şeyler dedi o zaman ben salı çarşamba yumurtladım mı bugünde çalışma olacak dün uzayanı gördüm sanırm acaba dün çatladıysa salı geceden kalan spremler işe yarar mıiyiki kafama takmayacağım dedim
galiba doktorda bana sol la ilgili bi şeyler dedi o zaman ben salı çarşamba yumurtladım mı bugünde çalışma olacak dün uzayanı gördüm sanırm acaba dün çatladıysa salı geceden kalan spremler işe yarar mıiyiki kafama takmayacağım dedim
Xanim eymen ali diyorum bazende Muhammed ali diyorum oyle gidip geliyorum yengem gecen ali pamir koy diyo pamir ne yaw dedim
İçimde kurt misali yatarken elifim...uyuyamadim bugün çok değişik geldi..:):)Tamam esmosum giderim senin durumlar nasik minik gelinim ne durumda
Temam kaygilimmm) tamam sizi analı kızlı kabul edyoruz şimdilik :):)
Kiz benim o klomenle ilgili bir olayim var tam komedi simdi ben 2 sene cocuk hic dusunmedim dusundugum ay kontrol amacli tahlillerimi yaptiriyim dedim folic asitte verir hem diye neyse doktor ultrasonla bakiyor benim yumoslara gayet iyi ne kdrlik evlisin diyince 2 senelik dedim ama ben yeni dusunmeye basladim cocugu dememe bile firsat vermeden sana bir hap verecem insaAllah hemen olacak ikiz bile olabilir dedi bende saskaloz gibi ama ben cocuk olmuyor demedim kongrol amacli geldim diyorum adam anlamiyor 1 hafta bu lari kullan gel diyor bende bunlar bana bisey yapacak diye telefon calar givi yaptim ve odadan ciktim cikis o cikis bi daha donmedim
Elımden gelenı yaptım guzelımmm ınsallah umutlarınızı bosa cıkarmayız canım Rabbım ol derde olur hayırlı saglıklı bır sekılde bebıslerımız gelır :)
ahahahaaaaaavalla bu aksam iyi güldürdünüz yaa Allah ım hepinizi iyi etsin kızlar
Hastaneden kacarken arkama bile bakmadim o derece kiz ama korkmustum ne yalan soyliyim bunlar beni kisirlastiracak sandim cahillik isteahahahaaaaaaa sen de kendini kurbanlık koyun zannedip paniğe kapılmışsın bacım
az daha duysaydın orda doktor seni doğurturdu vallaay çok güldüümmmm
amin hepimizi inşallah canımmmm ocak bebiş haberleri gelecek inşallah :)
Yarae tabi canim uzuyan akinti dun gorduysen bugun calisma olsun oncesinde kahveyi unutma:)
Guzel gelinime bol bol vitamin ver sutunu yumurtani peynirini yogurdunu eksik etme tombis olsun totosunu isircazİçimde kurt misali yatarken elifim...uyuyamadim bugün çok değişik geldi..:):)
Keyifleri yerinde damadi için hazırlanıyor hehe
salıdan kalanlar işe yarar Allahın izniyle canım.. :) bide uzayanı gördüysen 4-5 gün içinde de olabilir yumurtlaama illa gördüğün gün yumurtladın anlamına gelmiyo.. senin bu günlerin çok önemli kuzum iyi değerlendir gün aşırı çalış :)galiba doktorda bana sol la ilgili bi şeyler dedi o zaman ben salı çarşamba yumurtladım mı bugünde çalışma olacak dün uzayanı gördüm sanırm acaba dün çatladıysa salı geceden kalan spremler işe yarar mıiyiki kafama takmayacağım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?