2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım dun gorduysen akıntıyı bugun catlayacaktır bence bugnu degerlendır bende akıntıyı gordugumun gecesı degerlendrdm zaten o gnde calısma gunume denk gelıyordu

o zaman bugün çalışmayı yapıyorum zaten max 23 24 25 günlere uzar yum günü bugünde 23 kısmet bakalım :)

Badyy lerı gıyer karsıına cıkrsannn dayanamaz canımmmm bugu calısma olmalı bence canımmm

Hastaneden kacarken arkama bile bakmadim o derece kiz ama korkmustum ne yalan soyliyim bunlar beni kisirlastiracak sandim cahillik iste

doğrudur canım insan neye uğradığını şaşırır bende olsam bnde öyle yapardım herhalde
ama bebişin dr kurbanı olmadan geldi sana. Çok şükür Allah bozmasın.

inş. kuzum bu ayda olmazsa eşim doktora görünecek. ben gittim herşeyim tertemiz çıktı çok şükür kafam rahatladı.. :) siz gitmişmiydiniz doktora hiç?

insallah canım ama ben senden ve elisadan çok umutluyum siz bu hızla adamları uzaya fırlatırsınız bide içimde bir his bu aralık ayı çok hamile çıkcak diyo inş bu ay hamile dolcak burası

banada öyle geliyor kendimi bilemem çok beklenti içinde değilim ama gerçekten bu ay dizi dizi gülen yüzler görücez tabloda öyle geliyor biraz da herkes artık biliyor durumunu ona göre olur olmaz diyoruz hepimz bilinçliyiz :)

Canim benim akintimin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu 3.gunu yumosum catlamisti sen yinede bu geceyi ne yap ne et degerlendr:)

tamamdır akşama hemen bir çalışma yapalım sonra birde cumartesi sabahtan olursa iyi olur kısmet nasip :)

o zaman bugün çalışmayı yapıyorum zaten max 23 24 25 günlere uzar yum günü bugünde 23 kısmet bakalım :)

Aynen canım kısmet ve ben pielorr katılıyorum canım ben 18 de akıntıyı gordum 18 20 22 calıstım canımm sende maden dun gordun bugunu ve gun asırı seklınde 3 defa daha claıs derım

inş. kuzum bu ayda olmazsa eşim doktora görünecek. ben gittim herşeyim tertemiz çıktı çok şükür kafam rahatladı.. :) siz gitmişmiydiniz doktora hiç?

Hayır canım gıtmedık dıyebılırım esım hıc gıtmedı ben enfeksıyondan suphelendıgım ıcın gıtmıstım sadece karından ultraso ıle baktı bırseyın yok dedı ınsallah bebıslerımız bu ay gelırde gıtmeye gerek kalmaz

aynen öyle. yakında bu gidişle doğurmadan anne olmadan burda dr olcaz gidişat tuhaf anlayacağın

tamamdır akşama hemen bir çalışma yapalım sonra birde cumartesi sabahtan olursa iyi olur kısmet nasip :)
senden benim gibi 2 gün değilde 1.5 gün geçsin diyosun bende öyle ayarlardım bazen kaçırmama ihtimali olmasın diye senin adında burcumuydu yanlış hatırlamıyosam ?

Canim benim akintimin 2.gunu ovu testim kopkoyuydu 3.gunu yumosum catlamisti sen yinede bu geceyi ne yap ne et degerlendr:)

bende 18 de akıntımı gordum 20 dede calısam oldu yanı akıntının 3 gunu hadı bakalım ınsallah bızım bebıslerde gelır bu ay

inş. gerek kalmaz canım bebişin gelmiştir inş. tutunmuştur annesinin rahiminee :) güzeelllceee yerleşmiştir yuvasına umarım

inş. gerek kalmaz canım bebişin gelmiştir inş. tutunmuştur annesinin rahiminee :) güzeelllceee yerleşmiştir yuvasına umarım

Ayyyyy canım benımm amınn ınsallah tatlımmmm senın yavrunda gelmıstır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…