aynen öyle.yakında bu gidişle doğurmadan anne olmadan burda dr olcaz gidişat tuhaf anlayacağın
yaramaz kızlar siziiiiiineyse yalnız değilmişim
senden benim gibi 2 gün değilde 1.5 gün geçsin diyosun bende öyle ayarlardım bazen kaçırmama ihtimali olmasın diyesenin adında burcumuydu yanlış hatırlamıyosam ?
inş. kuzum :) hemen ciciler almaya başlarız miniklereeeeAyyyyy canım benımm amınn ınsallah tatlımmmm senın yavrunda gelmıstır ınsallah
bende öyle düşünüyodum içim rahat oluyodu :) inş. ferahlarız kuzum peşpeşe hamiş kalırz umarım aralık ayı bereketli olurrikisinede evet :) 2 gün uzun gibi geliyor 1.5 gün içimi rahatlatıyor :):)) bakalım rahatlayan içimiz batta ferahlayacak mı :)
inş. kuzum :) hemen ciciler almaya başlarız miniklereeee
sabredemezsin kuzum en azından ufak tefek şeyleri alırsın görünce dayanamazsınn benceAyyy canımm ben hemen almaya baslarmıyımmm bılmıyorummm en az bır 7 aylık olmasını beklerımmm galıbaaa
sabredemezsin kuzum en azından ufak tefek şeyleri alırsın görünce dayanamazsınn bence
Bazen kiziyorum takiliyorum işin düşer bana diyo ulen diyorum ben de hamile kalirimaynennnn yaaaa ıstıceklerrrrr ama banane benım degılmıııı vermıcemmmmmmmmmmmmmmm dıyecegızzzzzz
evet evettt herşeyi tastamam ederiz inş. duysunlar sesimizi nazlanmasınlarrrBilmem olabılır canımmm bebegımmm gelsındeee canımmm bır alırızz hıc sorunn degıll
kızlar topiğimizin hatunları genel olarak yaramaz anlaşılann
Bazen kiziyorum takiliyorum işin düşer bana diyo ulen diyorum ben de hamile kalirim
InsaAllahhhhhbende 18 de akıntımı gordum 20 dede calısam oldu yanı akıntının 3 gunu hadı bakalım ınsallah bızım bebıslerde gelır bu ay
olmaz tabiii o zaman bebişte olmazzYaramzız yaramazzz ama yaramazlık yapmadanda olmazkı
Calismaya devam et madem tatlim senkızlar napiyosunuz nasıl gidiyo :)
kuzularım benim 21. günüm ve acayip kasık ağrım var ya sol tarafta.. dün de vardı bende ne olur ne olmaz diye dünü değerlendirdim. bugünde sancım devam ediyo. ara ara batma tarzında geliyo
evet evettt herşeyi tastamam ederiz inş. duysunlar sesimizi nazlanmasınlarrr
dünü değerlendirdim kuzum bakalım artık ne olucak sonuçlar :) gerci yumurtlamam çoktan bitmiş olmalı çünkü BATa 7 gün kaldı ama bakalım merakla beklemedeyizCalismaya devam et madem tatlim sen
InsaAllahhhhh
olmaz tabiii o zaman bebişte olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?