2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet kuzum inş. hayırla ve sağlıkla gelsinlerr :) bu bekleyişin ardında çok kıymetli olacak sıpacıklar

bende öyle düşünüyodum içim rahat oluyodu :) inş. ferahlarız kuzum peşpeşe hamiş kalırz umarım aralık ayı bereketli olurr

Umarım ben daha önce hiç yum günlerimde çalışmadım ov testi kullandığımda 23.gün geçen ay koyu gördüm ama o ara enfeksiyon vardı o yüzden korunduk bu ay heyecanlıyım :)

evet canım o klomen midir neyse ona bende baslayacam ne yaılması gerekiyosa yapsınlar randevu aldım adet bitince dra gidecem
1 yıl geçti yetti gari canıma
adet 5. günü yada 3. günü başlıyolar canm ilaca adet bitince baslamazlar adetin 5. günü git gidebilirsen sonra yumurta takibi oluyo ve çatlama iğnesi ile tam çatlamayı yakalıyosun benm de 9. ayımdı ben klomene kendi isteğimle 7. ay başladım

HALA SAĞ KASIĞIM AĞRIYO BEBİŞ OLDUYSA BİLE BU HAPŞURUK BOZDU PARÇALADI ORTALIĞI YA APANDİSİT PATLASA BEN HALA BEBİŞ PEŞİNDEYİM

Bencede illa dollenecekler o yumoslar baska yolu yok

İnşallah dusundugumuz gıbı olur canım 12 den 22 ne kadar gun asırı calısma oldu 12 den once catlammıs catlamıs olsa sımdıye kadar adet olmam lazımdıı yanı sonrasındada ıcerıde hep sprem vardı Rabbım ol demısse olmustur dıye dusnuyorum

Dun aksam soymus bizimki sana vermiycem ki madem bana lazimmis ben yiyecegim diyo dayanamadi verdi gerçi

herseyin basi sabir evet canim bekarlik arkadasimla karsilastim 10 yil cocugu olmamis ve simdi bir kizi var asya sabretmek ve hedefe gitmek elinden geleni yap ve sabirla bekle bebisini insallah gelecek rabbimiz dua mizi kabul etsin

Dun aksam soymus bizimki sana vermiycem ki madem bana lazimmis ben yiyecegim diyo dayanamadi verdi gerçi

senınkıde fenaymıss canımmm bende esıme böyle yedırıyorummm sekerlı seylerı hıc sevmez gazını yuznu bursutura burustura yıyor dıyorku hep cınsellık odaklı beslenıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…