evet kuzum inş. hayırla ve sağlıkla gelsinlerr :) bu bekleyişin ardında çok kıymetli olacak sıpacıklarAy ederızzz Allah'ın ıznıyle canımbır gelsınlerrr amınnnn canım duysunlar sesımızı gelsınler BİZLERİ SİZLERİ KOCAMAN BİR YÜREK VE SEVGİYLE BEKLİYORUZZZ MELEKLERİMİZ LÜTFEN BİZİ ÇOK BEKLETMEN GELİN DÜNYALAR TATLISI BEBİŞLERİMİZ HAYIRLI SAĞLIKLI ŞELİKDE
bende öyle düşünüyodum içim rahat oluyodu :) inş. ferahlarız kuzum peşpeşe hamiş kalırz umarım aralık ayı bereketli olurr
evet kuzum inş. hayırla ve sağlıkla gelsinlerr :) bu bekleyişin ardında çok kıymetli olacak sıpacıklar
bu ay umut var hepimizin içinde iyi çalıştık çoğumuz bu ay inş. hepimiz hamiş oluruz böyleeeUmarım ben daha önce hiç yum günlerimde çalışmadım ov testi kullandığımda 23.gün geçen ay koyu gördüm ama o ara enfeksiyon vardı o yüzden korunduk bu ay heyecanlıyım :)
Bencede illa dollenecekler o yumoslar baska yolu yokElifim önü arkası spremlerle çevrili eller yukarı kaçamaz döllenecekkk
adet 5. günü yada 3. günü başlıyolar canm ilaca adet bitince baslamazlar adetin 5. günü git gidebilirsen sonra yumurta takibi oluyo ve çatlama iğnesi ile tam çatlamayı yakalıyosun benm de 9. ayımdı ben klomene kendi isteğimle 7. ay başladımevet canım o klomen midir neyse ona bende baslayacam ne yaılması gerekiyosa yapsınlar randevu aldım adet bitince dra gidecem
1 yıl geçti yetti gari canıma
Bencede illa dollenecekler o yumoslar baska yolu yok
HALA SAĞ KASIĞIM AĞRIYO BEBİŞ OLDUYSA BİLE BU HAPŞURUK BOZDU PARÇALADI ORTALIĞI YAAPANDİSİT PATLASA BEN HALA BEBİŞ PEŞİNDEYİM
Dun aksam soymus bizimki sana vermiycem ki madem bana lazimmis ben yiyecegim diyo dayanamadi verdi gerçivalla doğruelisa__ canım ben muzu yedirdiğim aksam adama biseyler oluyo kımıl kımıl. Denedim gercekten denedim ertesi aksam verdim benim adam yine hareketli . Bu muz nelere kadirmiş yaa. Bu ay bu dipnotlara uyacam bakalım kısmet inş olur
herseyin basi sabir evet canim bekarlik arkadasimla karsilastim 10 yil cocugu olmamis ve simdi bir kizi var asya sabretmek ve hedefe gitmek elinden geleni yap ve sabirla bekle bebisini insallah gelecek rabbimiz dua mizi kabul etsinherseyin zamanı olduğuna artık daha fazla inanıyorum bu aralar çok sık sekilde 3 yıl 4 yıl 9 yıl 14 yıl bile çocuk sahibi olmayı bekleyen kadınların hamile kaldıklarını duymaya basladım ve bende kabullendim 1 yıl doldu artık. sabırla bekliyorum.
Ha üzülmüyor muyum üzülüyorum ama kahretmiyorum kendimi.
Evet canımadetim bitsin dra gitcem de bir dru övdüler onunda ayın 15 ine kadar yer yok ona gitmeyi düşünüyorum bu ay eşime dedim ki üşenmicez günaşırı çalışıcaz dedim tamam dedi o da üzüldü . hayırlısı olsun ya bir gün gelcek bebişlerimiz.
Hıc gulecegımm yok tu yaaa bırsey olmaz olmaz
Dun aksam soymus bizimki sana vermiycem ki madem bana lazimmis ben yiyecegim diyo dayanamadi verdi gerçi
Canim.sen nerde calisiyosun soracaktim.unuttum bilindik bir yerdemi:)Hıc gulecegımm yok tu yaaa bırsey olmaz olmaz
Dun aksam soymus bizimki sana vermiycem ki madem bana lazimmis ben yiyecegim diyo dayanamadi verdi gerçi
çok güldüm hayırlısıyla iş günü bitti sayılır 1 saat kaldı :)
Canim.sen nerde calisiyosun soracaktim.unuttum bilindik bir yerdemi:)
Çok sukur az kaldı senınnn benım daha 2 saatım varr :)
evetama olsun 6 7 den iyidir :) bunada şükür :)
Hmm anladim canimBen harıta teknıkerıyım canım ozel harıta sırketınde calısıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?