2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlarrr ben kendimi çok kötü hissediyorum ya bende belirtiler baya var hatta sağ kasığımdaki batmaları bacağımda bile hissediyorum.kan testi vermek istemiyorum tekrardan okadar kaptırdım ki kendimi sonucu 0 almak istemiyroum çünkü bu yaşadığımız belirtileri normal zamanlarda da yaşıyoruz aslında.mesela kasık batması ; üşütüyoruz gaz doluyoruz çorapsız geziyoruz, sırt ağrısı ; çalışıyorsak oturmaktan olabiliyor ki ben tüm gün oturuyorum yada ağır bişe taşıyoruz ters bi hareket yapıyoruz vs..akıntı bile ara ara oluyor kii ayırt edici tek şey var o da göğüs ağrım oda mevsimselsee eğer offf yarabbimmmm gerçekten bunaldım.kendimi kaptırmamaya çalıştıkça aklımdan çıkmaz oldu.

senınkıde fenaymıss canımmm bende esıme böyle yedırıyorummm sekerlı seylerı hıc sevmez gazını yuznu bursutura burustura yıyor dıyorku hep cınsellık odaklı beslenıyorummm
Ya benimki istahli yedir yeter ki ama seninkine yazik iyi gelecek seyler cogunlikla tatli ta mesir mavunu yedireniniz hic yok galiba

Kac gun kaldi ki

Ya benimki istahli yedir yeter ki ama seninkine yazik iyi gelecek seyler cogunlikla tatli ta mesir mavunu yedireniniz hic yok galiba

Benımkıde yemegı sever ama tatlı seylerı sevmez canım ama zavallım bu ay 2 hafta boynca yedı yok canım mesır macununu ben yedırmedım yedırenıde duymadım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…