Hmm anladim canim
İnşallah gelmişlerdirde konmuşlardır içimize yavrularımızevet canım az kaldı benım bata ınsallah gelmıslerdır canım yaaa bakalım bu ay ne beklıyor bızı
İnşallah gelmişlerdirde konmuşlardır içimize yavrularımız
Ben calismiyorum canim zaten bundan sonrada zor calismamsen calısıyormusn canım
Ben calismiyorum canim zaten bundan sonrada zor calismam
Onun isinin düşmesine fırsat kalmiyor kiheeeee tek taraflı degılkııı bugun senın ısın duser yarın onun ısı duserrr
Onun isinin düşmesine fırsat kalmiyor ki
Canm suan eczaneden yazıyorum isyerine geciyim yazcam durumu ☺Günaydınnn canım kalk tatlım kalkk bak erındıgınden cocgun olmaz derler ya oyle yap senn yumlara baktır onlar bıze bebeıs getırecek :)
Canm suan eczaneden yazıyorum isyerine geciyim yazcam durumu ☺
Olsun ne olur ne olmaz benim gecen yumurtlamam gec oldu çünküdünü değerlendirdim kuzum bakalım artık ne olucak sonuçlar :) gerci yumurtlamam çoktan bitmiş olmalı çünkü BATa 7 gün kaldı ama bakalım merakla beklemedeyiz
O gelsinde hep yaninda olim insallahevet canım bundan sonra zorolur bebısınde dogduktan sonra hıc bırakasın gelmez
Olsun ne olur ne olmaz benim gecen yumurtlamam gec oldu çünkü
O gelsinde hep yaninda olim insallah
Cikacak insallahh dua ediyorum.hepinize rabbim isteyen herkese versin insallahOyyy canım benım yola cıkmıs gelıyor ıste annesı Allah'ın ıznıyle kollarındada gelecek bızımkılerde yola cıksaydı hayırlısıyla
Cikacak insallahh dua ediyorum.hepinize rabbim isteyen herkese versin insallah
Ya benimki istahli yedir yeter ki ama seninkine yazik iyi gelecek seyler cogunlikla tatli ta mesir mavunu yedireniniz hic yok galibasenınkıde fenaymıss canımmm bende esıme böyle yedırıyorummm sekerlı seylerı hıc sevmez gazını yuznu bursutura burustura yıyor dıyorku hep cınsellık odaklı beslenıyorummm
valla Melekcim en zevkli anlasma onlar için budurhiç güleceğim yoktu yaaa valla iyi geldi bu
Kac gun kaldi kikızlarrrben kendimi çok kötü hissediyorum ya bende belirtiler baya var hatta sağ kasığımdaki batmaları bacağımda bile hissediyorum.kan testi vermek istemiyorum tekrardan okadar kaptırdım ki kendimi sonucu 0 almak istemiyroum çünkü bu yaşadığımız belirtileri normal zamanlarda da yaşıyoruz aslında.mesela kasık batması ; üşütüyoruz gaz doluyoruz çorapsız geziyoruz, sırt ağrısı ; çalışıyorsak oturmaktan olabiliyor ki ben tüm gün oturuyorum yada ağır bişe taşıyoruz ters bi hareket yapıyoruz vs..akıntı bile ara ara oluyor kii ayırt edici tek şey var o da göğüs ağrım oda mevsimselsee eğer offf yarabbimmmm gerçekten bunaldım.kendimi kaptırmamaya çalıştıkça aklımdan çıkmaz oldu.
Ya benimki istahli yedir yeter ki ama seninkine yazik iyi gelecek seyler cogunlikla tatli ta mesir mavunu yedireniniz hic yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?