kızlarrrben kendimi çok kötü hissediyorum ya bende belirtiler baya var hatta sağ kasığımdaki batmaları bacağımda bile hissediyorum.kan testi vermek istemiyorum tekrardan okadar kaptırdım ki kendimi sonucu 0 almak istemiyroum çünkü bu yaşadığımız belirtileri normal zamanlarda da yaşıyoruz aslında.mesela kasık batması ; üşütüyoruz gaz doluyoruz çorapsız geziyoruz, sırt ağrısı ; çalışıyorsak oturmaktan olabiliyor ki ben tüm gün oturuyorum yada ağır bişe taşıyoruz ters bi hareket yapıyoruz vs..akıntı bile ara ara oluyor kii ayırt edici tek şey var o da göğüs ağrım oda mevsimselsee eğer offf yarabbimmmm gerçekten bunaldım.kendimi kaptırmamaya çalıştıkça aklımdan çıkmaz oldu.
bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırımKac gun kaldi ki
Oncesini okuyun arkadaslar yanlis anlasilmalara meyil vermeyelim konumuz MUZ bildiginiz cikita MUZmuz olayını bilmeden okuyan olursa yandın bebeem diyecekler ne anlatıyo bu
zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi hep diyorum ki yok bişeCanım ya böyle yapma kendını herseye hazırla ozellıkle en kotusune canım az kaldı yarın gıdeceksın dr ne olup olmaıdgını ogreneceksın bıraz rahatlamaya calıs canım
kızlarrrben kendimi çok kötü hissediyorum ya bende belirtiler baya var hatta sağ kasığımdaki batmaları bacağımda bile hissediyorum.kan testi vermek istemiyorum tekrardan okadar kaptırdım ki kendimi sonucu 0 almak istemiyroum çünkü bu yaşadığımız belirtileri normal zamanlarda da yaşıyoruz aslında.mesela kasık batması ; üşütüyoruz gaz doluyoruz çorapsız geziyoruz, sırt ağrısı ; çalışıyorsak oturmaktan olabiliyor ki ben tüm gün oturuyorum yada ağır bişe taşıyoruz ters bi hareket yapıyoruz vs..akıntı bile ara ara oluyor kii ayırt edici tek şey var o da göğüs ağrım oda mevsimselsee eğer offf yarabbimmmm gerçekten bunaldım.kendimi kaptırmamaya çalıştıkça aklımdan çıkmaz oldu.
1.30 saat sonra veriyorlar kadin dogum acili de 45 dakika sonra falan stres yapacaksin olmayacak hamileysen iyi olmaz git ogren icin rahatlasinbat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
dogru diyosun canımda ben 12. günümde doktora gitmiştim yumurtamın büyüdüğünü sölemişti yani tahmini yumurtlama günü vermişti ondan dolayı yumurtlamam olmuştur diye düşünüyorum :) baakalım görücez.. senin BAT ne zaman ve kaçıncı deneme canım ?Olsun ne olur ne olmaz benim gecen yumurtlamam gec oldu çünkü
bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
Cok takiliyoruz stresten galibaaynen ne olur ne olmaz benımde gecen ay gec oldu hepımıze ne olduysa gec yumrtladk gecen ay
Oncesini okuyun arkadaslar yanlis anlasilmalara meyil vermeyelim konumuz MUZ bildiginiz cikita MUZenneeeemm
dogru diyosun canımda ben 12. günümde doktora gitmiştim yumurtamın büyüdüğünü sölemişti yani tahmini yumurtlama günü vermişti ondan dolayı yumurtlamam olmuştur diye düşünüyorum :) baakalım görücez.. senin BAT ne zaman ve kaçıncı deneme canım ?
Eskiler derdi ya oradan kalmis aklimda dun sayiyorum sunlar sunlar iyiymis diye ben onlari yiyiyorum zaten diyo hos belki bi sıkıntı cikmayacak ondan yanaBenımkıde yemegı sever ama tatlı seylerı sevmez canım ama zavallım bu ay 2 hafta boynca yedıyok canım mesır macununu ben yedırmedım yedırenıde duymadım burda
geçmediAh kıyamam ya. Heyecan dorukta desene. İnsan düşünmeden edemiyo. Ne zaman bat günün. Geçtimi ki?
bu akşam gidecem canım kararlıyım zaten ben gitmesem eşim sürükleye sürükleye götürecek1.30 saat sonra veriyorlar kadin dogum acili de 45 dakika sonra falan stres yapacaksin olmayacak hamileysen iyi olmaz git ogren icin rahatlasin
Benim safak karanlik ya iki yil oldu üç kaybim var yumurtlama akintim olmadi hala 13 kasimda olmustum gecen aydogru diyosun canımda ben 12. günümde doktora gitmiştim yumurtamın büyüdüğünü sölemişti yani tahmini yumurtlama günü vermişti ondan dolayı yumurtlamam olmuştur diye düşünüyorum :) baakalım görücez.. senin BAT ne zaman ve kaçıncı deneme canım ?
ayyy aynenn hep doktor yüzünden varya inan ki aklımda yoktu sadece kontrole gittim gebelik için değil adam öyle bi konuştu ki sonuç 0 çıktı yine de tatmin olmadı :) gel de heveslenmee :)CANIM DOKTORUN UMUTLANDIRMASI DA OLDUNEYSE İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR TEST YAPTIRMA YARIN GİDİNCE DR DER ZATEN :)
bu akşam gidecem canım kararlıyım zaten ben gitmesem eşim sürükleye sürükleye götürecek
bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
kuzum benim gittiğimde yani 12. günümde 16 mm olmuş dedi 18-20 arası yumurtlama olur dedi 14. 15. günlerin önemli olduğunu söyledi :) bende 13. 14. 15. 16. günler çalıştımSENİN GİTTİĞİNDE NE KADARDI SÖYLEDİ Mİ BİRDE 12DE BÜYÜYORDU KAÇINCI GÜNÜ ÖNERDİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?