2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım ya böyle yapma kendını herseye hazırla ozellıkle en kotusune canım az kaldı yarın gıdeceksın dr ne olup olmaıdgını ogreneceksın bıraz rahatlamaya calıs canım

Canım ya böyle yapma kendını herseye hazırla ozellıkle en kotusune canım az kaldı yarın gıdeceksın dr ne olup olmaıdgını ogreneceksın bıraz rahatlamaya calıs canım
zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi hep diyorum ki yok bişe işte ama olsun istiyorum ihtimalleri bile mutlu ediyorsa gerçeğini tahmin bile edemiyorum yaa

Ah kıyamam ya. Heyecan dorukta desene. İnsan düşünmeden edemiyo. Ne zaman bat günün. Geçtimi ki?

bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
1.30 saat sonra veriyorlar kadin dogum acili de 45 dakika sonra falan stres yapacaksin olmayacak hamileysen iyi olmaz git ogren icin rahatlasin

Olsun ne olur ne olmaz benim gecen yumurtlamam gec oldu çünkü
dogru diyosun canımda ben 12. günümde doktora gitmiştim yumurtamın büyüdüğünü sölemişti yani tahmini yumurtlama günü vermişti ondan dolayı yumurtlamam olmuştur diye düşünüyorum :) baakalım görücez.. senin BAT ne zaman ve kaçıncı deneme canım ?

bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım

CANIM DOKTORUN UMUTLANDIRMASI DA OLDU NEYSE İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR TEST YAPTIRMA YARIN GİDİNCE DR DER ZATEN :)

SENİN GİTTİĞİNDE NE KADARDI SÖYLEDİ Mİ BİRDE 12DE BÜYÜYORDU KAÇINCI GÜNÜ ÖNERDİ :)

Benımkıde yemegı sever ama tatlı seylerı sevmez canım ama zavallım bu ay 2 hafta boynca yedı yok canım mesır macununu ben yedırmedım yedırenıde duymadım burda
Eskiler derdi ya oradan kalmis aklimda dun sayiyorum sunlar sunlar iyiymis diye ben onlari yiyiyorum zaten diyo hos belki bi sıkıntı cikmayacak ondan yana

1.30 saat sonra veriyorlar kadin dogum acili de 45 dakika sonra falan stres yapacaksin olmayacak hamileysen iyi olmaz git ogren icin rahatlasin
bu akşam gidecem canım kararlıyım zaten ben gitmesem eşim sürükleye sürükleye götürecek

Benim safak karanlik ya iki yil oldu üç kaybim var yumurtlama akintim olmadi hala 13 kasimda olmustum gecen ay

geldim.. şidmi sabah kontrole gittim ya kendi doktorum yoktu baskası yaptı muayeneyi, vajinal muayene yumurtalara baktı iyi dedi 20 mm varmış bi tane ben de başka yok mu dedim çatlamaya hazır bi tek bu dedi ne demekse artık.. bu da yeterli dedi neyse klomen kullandığımı söyledim çatlatma iğnesi kullandın mı dedi yok dedim ister misin dedi uygun görürseniz olabilir dedim yazdı ama kararsız kaldım açıkçası eşim bilmiyo klomen i ama iğneden bahsettim ne dersin diye yok dedi bu ay olacak içime doğuyo iğneye gerek yok falan.. ben her ihtimale karşı alayım dedim aldım da vurulcam galiba hsg den önce bunu da denemedim demeyim bari.. sizce ? elisa__ MINIKKUS1 Mogami yorum bekliyorum sizlerden canlar

CANIM DOKTORUN UMUTLANDIRMASI DA OLDU NEYSE İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR TEST YAPTIRMA YARIN GİDİNCE DR DER ZATEN :)
ayyy aynenn hep doktor yüzünden varya inan ki aklımda yoktu sadece kontrole gittim gebelik için değil adam öyle bi konuştu ki sonuç 0 çıktı yine de tatmin olmadı :) gel de heveslenmee :)

1 saatte cıkıyo canım kendıne bu kadar stres yaptıgına degmez esın dogru soyluyor bence yaptır canımm rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…