zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi hep diyorum ki yok bişeişte ama olsun istiyorum ihtimalleri bile mutlu ediyorsa gerçeğini tahmin bile edemiyorum yaa
anladım kuzum inş. olur yumurtlman yakın zamanda ve bebişin çok bekletmez inş. senii :)Benim safak karanlik ya iki yil oldu üç kaybim var yumurtlama akintim olmadi hala 13 kasimda olmustum gecen ay
Cok takiliyoruz stresten galiba
acilde sonuç erken çıkıyo canım ama daha 6 gün var belki olsada çıkmaz diye tereddutteyim bence strees yapma canım ya kendinede varsa bebişininde moralini bozma tatlımbat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
Eskiler derdi ya oradan kalmis aklimda dun sayiyorum sunlar sunlar iyiymis diye ben onlari yiyiyorum zaten diyo hos belki bi sıkıntı cikmayacak ondan yana
Ben o yuzden cok ay kacirdim simdi anlayabiliyorum tanimaya basladim belirtileri ama bi adet tarihimi bilmeye yaradicanım gec yumurtlamak aklımda bıle yoktu dongumu hesapladım dedım 14 15 gıbı catlar bende 12 13 15 calıtık tabı gec yum catlaması hıc aklma gelmedı 19 da catladı
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım yaaa inşallahh eşini dinle bakalım :)bu akşam gidecem canım kararlıyım zaten ben gitmesem eşim sürükleye sürükleye götürecek
Dollenmeden 7 gun sonra cikiyor canımacilde sonuç erken çıkıyo canım ama daha 6 gün var belki olsada çıkmaz diye tereddutteyim bence strees yapma canım ya kendinede varsa bebişininde moralini bozma tatlım
AMİNN KUZUMM İNŞŞ.AKŞAMA YAZACAĞIM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK :)inşallah güzel haberlerle gelirsin canım yaaa inşallahh eşini dinle bakalım :)
geçmedi9 10 u gibi canım ya aklımda hiç yokken doktor ümitlendirdi beni sonra bu hale geldim
geldim.. şidmi sabah kontrole gittim ya kendi doktorum yoktu baskası yaptı muayeneyi, vajinal muayene yumurtalara baktı iyi dedi 20 mm varmış bi tane ben de başka yok mu dedim çatlamaya hazır bi tek bu dedi ne demekse artık.. bu da yeterli dedi neyse klomen kullandığımı söyledim çatlatma iğnesi kullandın mı dedi yok dedim ister misin dedi uygun görürseniz olabilir dedim yazdı ama kararsız kaldım açıkçası eşim bilmiyo klomen i ama iğneden bahsettim ne dersin diye yok dedi bu ay olacak içime doğuyo iğneye gerek yok falan.. ben her ihtimale karşı alayım dedim aldım da vurulcam galiba hsg den önce bunu da denemedim demeyim bari.. sizce ?elisa__ MINIKKUS1 @Mogami yorum bekliyorum sizlerden canlar
geldim.. şidmi sabah kontrole gittim ya kendi doktorum yoktu baskası yaptı muayeneyi, vajinal muayene yumurtalara baktı iyi dedi 20 mm varmış bi tane ben de başka yok mu dedim çatlamaya hazır bi tek bu dedi ne demekse artık.. bu da yeterli dedi neyse klomen kullandığımı söyledim çatlatma iğnesi kullandın mı dedi yok dedim ister misin dedi uygun görürseniz olabilir dedim yazdı ama kararsız kaldım açıkçası eşim bilmiyo klomen i ama iğneden bahsettim ne dersin diye yok dedi bu ay olacak içime doğuyo iğneye gerek yok falan.. ben her ihtimale karşı alayım dedim aldım da vurulcam galiba hsg den önce bunu da denemedim demeyim bari.. sizce ?elisa__ MINIKKUS1 @Mogami yorum bekliyorum sizlerden canlar
Ooo masallah Allah razi olsun bak ne güzelBenımkı beslenmesıne hıc dıkkat etmezdı canım balye falan derdım yemezdı ama baktı 5 aydır bebıs gelmıyor yedı hatta kendısı adet oldgumda soyledı bu ay beslenmeem dıkat edım dedı
ayyy aynenn hep doktor yüzünden varya inan ki aklımda yoktu sadece kontrole gittim gebelik için değil adam öyle bi konuştu ki sonuç 0 çıktı yine de tatmin olmadı :) gel de heveslenmee :)
Ben o yuzden cok ay kacirdim simdi anlayabiliyorum tanimaya basladim belirtileri ama bi adet tarihimi bilmeye yaradi
canım bence çatlama iğnesi kullanma derim ben hayatımda ilkkez geçen ay kullandım kendiliğinden büyümüştü yumurtam iğne yapalım dedi dr yaptı çatladı döllendi ama arkadan gelen bir yumoş daha varmış oda garbim çatlayamadı kist oldu şu önümüzdeki 3 gün bence çalış kendiliğinden çatlar tatlım inşallah Allahın izniyle spermciklerle kavuşur ve bebişin gelirgeldim.. şidmi sabah kontrole gittim ya kendi doktorum yoktu baskası yaptı muayeneyi, vajinal muayene yumurtalara baktı iyi dedi 20 mm varmış bi tane ben de başka yok mu dedim çatlamaya hazır bi tek bu dedi ne demekse artık.. bu da yeterli dedi neyse klomen kullandığımı söyledim çatlatma iğnesi kullandın mı dedi yok dedim ister misin dedi uygun görürseniz olabilir dedim yazdı ama kararsız kaldım açıkçası eşim bilmiyo klomen i ama iğneden bahsettim ne dersin diye yok dedi bu ay olacak içime doğuyo iğneye gerek yok falan.. ben her ihtimale karşı alayım dedim aldım da vurulcam galiba hsg den önce bunu da denemedim demeyim bari.. sizce ?elisa__ MINIKKUS1 @Mogami yorum bekliyorum sizlerden canlar
galiba ona söylemeden kendim yapıcam şimdi çatlamadan kist e falan dönüşme ihtimali var bu kolomende öyle olursa üzülürüm yapmadığım içinHıımmm guzel bır yum var catlamak uzere esımı dınlemek ıstıyorsum dıyorsan canım bugun yarın bırkac gun sıkı bır sekılde calıs ama olmazsa dıger ayy catlatma ıgnesı olurum dersen tabııı ama yok bır ay daha bekleyemem dıyorsan ıgnenı vurul canım
kuzum benim gittiğimde yani 12. günümde 16 mm olmuş dedi 18-20 arası yumurtlama olur dedi 14. 15. günlerin önemli olduğunu söyledi :) bende 13. 14. 15. 16. günler çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?