2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

zaten hiç gebe gibi hissetmiyorum kendimi hep diyorum ki yok bişe işte ama olsun istiyorum ihtimalleri bile mutlu ediyorsa gerçeğini tahmin bile edemiyorum yaa

Aynen canım bızı mutlu etmeye ıhtımaller bıle yetıyorr ama bence esını dınle test yaptır canım

bat 9 u yada 10 u canım.ama ben yarın gidecem doktora randevu aldım.eşim diyoki gel bu akşam kan ver öğrenelim diyor yarını beklemeyelim diye de acil de sonuç çok geç çıkar sanırım
acilde sonuç erken çıkıyo canım ama daha 6 gün var belki olsada çıkmaz diye tereddutteyim bence strees yapma canım ya kendinede varsa bebişininde moralini bozma tatlım

Eskiler derdi ya oradan kalmis aklimda dun sayiyorum sunlar sunlar iyiymis diye ben onlari yiyiyorum zaten diyo hos belki bi sıkıntı cikmayacak ondan yana

Benımkı beslenmesıne hıc dıkkat etmezdı canım balye falan derdım yemezdı ama baktı 5 aydır bebıs gelmıyor yedı hatta kendısı adet oldgumda soyledı bu ay beslenmeem dıkat edım dedı

canım gec yumurtlamak aklımda bıle yoktu dongumu hesapladım dedım 14 15 gıbı catlar bende 12 13 15 calıtık tabı gec yum catlaması hıc aklma gelmedı 19 da catladı
Ben o yuzden cok ay kacirdim simdi anlayabiliyorum tanimaya basladim belirtileri ama bi adet tarihimi bilmeye yaradi

Ah bu doktorlar. Olsun canım yaşa heyecanını boşver. Bigün heyecanlanmaktan bıktığında beklemediğin anda gelir şaşarsın. Hiç belli olmaz belki de hamişsindir kim bilir. Kendini yıpratma tabi. Sonu hüsran olunca üzülüp mahvetme kendini. Dikkat et tatlım çok dua et. Derin derin nefes al ver rahatlatmaya çalış
geçmedi 9 10 u gibi canım ya aklımda hiç yokken doktor ümitlendirdi beni sonra bu hale geldim

Hıımmm guzel bır yum var catlamak uzere esımı dınlemek ıstıyorsum dıyorsan canım bugun yarın bırkac gun sıkı bır sekılde calıs ama olmazsa dıger ayy catlatma ıgnesı olurum dersen tabııı ama yok bır ay daha bekleyemem dıyorsan ıgnenı vurul canım

canım zaten yumurtan hazırmış neden vuracaksınki iğneyi ben tam bilemiyorum bununla ilgili bilgim yok ama bence sen bugün ve öbürgün ilişkiye gir eşinde öyle dediyse eğer olmazsa bir dahaki ay hem klomen hem çatlatma iğnesi vurulursun en son oda olmazsa hsg çekilirsin ben olsam böyle yapardım ama klomenle iğneyi kullanman gerekir mi onu bilemiyorum :) inşallah gelir bebişşş :)

ayyy aynenn hep doktor yüzünden varya inan ki aklımda yoktu sadece kontrole gittim gebelik için değil adam öyle bi konuştu ki sonuç 0 çıktı yine de tatmin olmadı :) gel de heveslenmee :)

umarım değer heveslerede bizde sevinirizzz yarın görürüm sonucunu anca hayırlısı olsunnn :)

Ben o yuzden cok ay kacirdim simdi anlayabiliyorum tanimaya basladim belirtileri ama bi adet tarihimi bilmeye yaradi

bende bu ay bunun farkına vardım ve akıllandım artık canım oyle 2 gun calısıp bırakmak yok ınsallah bebısım gelırde bu ay dıger aylarda boyle tempoya gerek kalmaz

canım bence çatlama iğnesi kullanma derim ben hayatımda ilkkez geçen ay kullandım kendiliğinden büyümüştü yumurtam iğne yapalım dedi dr yaptı çatladı döllendi ama arkadan gelen bir yumoş daha varmış oda garbim çatlayamadı kist oldu şu önümüzdeki 3 gün bence çalış kendiliğinden çatlar tatlım inşallah Allahın izniyle spermciklerle kavuşur ve bebişin gelir

galiba ona söylemeden kendim yapıcam şimdi çatlamadan kist e falan dönüşme ihtimali var bu kolomende öyle olursa üzülürüm yapmadığım için

kuzum benim gittiğimde yani 12. günümde 16 mm olmuş dedi 18-20 arası yumurtlama olur dedi 14. 15. günlerin önemli olduğunu söyledi :) bende 13. 14. 15. 16. günler çalıştım

evet günde 2mm büyüyo bunlar sanırım :) garantiledin allahın izniyle hadi bakalım çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…