2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

işte bundan çok korkuyorum kist olursa diye kaç mm di senin canım ? ah bu dr ları bi söylemiyo ki diğerleri kaç mm civarında diye

Canım sende ıyıkı varsınnn gonlunu ferah tut canım herseyn hayırlısı olsun gıt testını yaptır rahatla bılıyorum belırsızlık cok kotu gecıkmeyen adetım gecen ay 4 gun gecıktı bunun ne demek oldugunu bılıyorum canımm hep hayırlısını dıle tatlım

bende zaten çatlama sorunu falan yok sadece hızlandırmak için kullandım klomen i de geçen ay da kullandım çatladı kendiliğinden bu klomen de ayrı bi stres yarattı arkadaş ne hamileikmiş :)

amin inşallah canım biz hep burdayız iyiki varız çok şükür bende burayla psikolojik terapi gibi rahatlıyorum :) inşallah güzel haberlerin gelir sen umutlanma biz umutlanalım senin yerine :)

Ooo masallah Allah razi olsun bak ne güzel

evet canım ya sagolsun kendı dusundu ve adetım gecen ay gecıkınce nasıl heyecanlandı anlatamam sabah gozunu acıyor oldunmu dıyor oglen konusuyoruz oldunmu dıyor artık 4gecıktı senın gıc bu kadar gecıkmezdı nasıl ogrenebılırz acaba dıye dusunmeye baslmıstı bende ertesı gune adet oldum ve o gun dedıkı ben bu aydan umutluyum bu ay bırseyler olabılır dedı ınsallah ıcıne dogmusturda bebısımız gelmıstr ve canım benım degerlerım hep 0.01 cıkardı o gecıktım ay ılk defa 1 kusur cıkmıstı

Dollenmeden 7 gun sonra cikiyor canım
canım ben şöle ilk hamileliğimde adete 6 gün kala 4 çıkmıştı o yüzden dedim hani muallakta kalmasın diye ama inşallah çıkarda bizede burada umut olur evet aslında yumurtlamadan 12 gün sonra kanda belli oluyo inşallahhh çıkar inşallahhhhh

galiba ona söylemeden kendim yapıcam şimdi çatlamadan kist e falan dönüşme ihtimali var bu kolomende öyle olursa üzülürüm yapmadığım için

içinden negeliyorsa öyle yap canım kalbının sesını dınle kendını nasıl rahat hıssedeceksen öyle yap hayırlıısu olsun ınsallah bebıısn gelır

sağol balım.. valla ben de yeni öğreniyorum işte klomen pko lular için falan kullanılıyo ama ben süreç hızlansın diye kullandım iğne de yumurta kaliyeli çatlasın diye :) çatlaya patlayasıca yumurtalar :) buarada benim annemin 7 sene olmamış çocucgu ilk kez dün sordum anlat diye artık biliyorum ya herşeyi.. neyse yumurta kanallarından biri tıkalıymış ve kullandığı ilacı söyledi hormon hormon diyip duruyodu ilaca bakiyim dedim prolaktin düşürücü ilaçmış al işte genetik dedim bende de var ya.. zamanında beyin filmi falan çekildim diyo yumurtalık da hsg çekilmiş sonra olmuşuz biz.. acaba bu tüp tıkanıklığında falan genetik sözkonusu mu ki sabah dr a soracaktım unutmuşum saftirik ben :) ah annem dedim nasıl dayandın 7 yıl surda 7 ay oldu ne kadar zor dıyorum

kızlar bgn eşimin doğum günü neler neler düşünmüştm sürprizler evi süslemeler yemekler kurabiyeler ama bebişim tutunsn diyr kendimi yormamam lazım bi pasta yaptım yavas yavas inş bebişlerim tutunr da seneye birlikte hazırlarz

Canım benım bu halınle pastayı bıle yapman cok guzel dogum gunu kutlu olsun canım seneye ınsallah hep beraber kutlayacaksınız bebıslerın sana sımsıkı tutunacakkk musmutlu olacaksınız ınsllah

canım valla senden güzel haber bekliyoruz biz de gözümüz kulağımız sen ve sekerpancaında :) sen klomen kullanmıştın canım sana da sorayım iğne oluyo muydun ? iğneden ne kadar sonra ilişki oluyo?

işte bundan çok korkuyorum kist olursa diye kaç mm di senin canım ? ah bu dr ları bi söylemiyo ki diğerleri kaç mm civarında diye
aynen ilk kontrolumde 2 güsel yumurta var dedi ikinci kontrolde evet biri süper 19 mm çatlatalım dedi çatlattı kimyasal oldu oda arkadan gelende kist olarak kaldı eger çatlama problemin yoksa vurulma derim incir suyu iç incir ye çatlamaya yardımcı diye biliyorum ama tatlım yinede sen bilirsin istersen vurul zaten göbişten vuruluyo öle eşin vurulduğunu anlamaz ben cnm fikrimi söledim istersen vuruladabilirsin tabiki

Bazen diyorum Allah im artik guldureyim su adamin yüzünü

ah sabır böyle bi şey bizde yok bak annelere :) canım bu iğenin sana zararı yararını ölçmek gerek genetik olacağını düşünmüyorum ama bilemiyorum da öyleyse sen iğneni kullan tamamen hepsini denemiş ol hem kist oluşmasına zemin hazırlamayalım olmazsa bir dahaki aya hsg çekilirsin o zaman :)

Canım benım bu halınle pastayı bıle yapman cok guzel dogum gunu kutlu olsun canım seneye ınsallah hep beraber kutlayacaksınız bebıslerın sana sımsıkı tutunacakkk musmutlu olacaksınız ınsllah
amin cnm amin inşallahhh yrn işbaşı yapıyorm zaten onun için biras hareket edym alışıym dedim

bencede pastanızı yiyinnnn bebişleri bekleyin hediye kısmetse ayın 14ünde :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…