teşekkür ederim canım yorumun için şuan ben de bilmiyorum akşam karar vericem.. canım incir üzüm bana yasak prolaktin i yükseltiyo çünküaynen ilk kontrolumde 2 güsel yumurta var dedi ikinci kontrolde evet biri süper 19 mm çatlatalım dedi çatlattı kimyasal oldu oda arkadan gelende kist olarak kaldı eger çatlama problemin yoksa vurulma derim incir suyu iç incir ye çatlamaya yardımcı diye biliyorum ama tatlım yinede sen bilirsin istersen vurul zaten göbişten vuruluyo öle eşin vurulduğunu anlamaz ben cnm fikrimi söledim istersen vuruladabilirsin tabiki
Bazen diyorum Allah im artik guldureyim su adamin yüzünü
cnm kloemn bitip 14.gün dr a gidiyodm yumlar uygun büyüklükteyse çatlama iğnesi oluyodm 24 saat snr ilk ilişki diyodu dr snr ertesi gün ve gün aşırı devam bu tüptede yumlar 36 saat snr toplandı iğneden snrcanım valla senden güzel haber bekliyoruz biz de gözümüz kulağımız sen ve sekerpancaında :) sen klomen kullanmıştın canım sana da sorayım iğne oluyo muydun ? iğneden ne kadar sonra ilişki oluyo?
ayyy kıyamam ben sana olmazsa yarın kendi dr git hem muaynede eder çatlıyomu nedir durumu öğrenmiş olursun eğer hala büyürse bence dr iğne yapar ama bu akşamı değerlendir her ihtimale karşı :)teşekkür ederim canım yorumun için şuan ben de bilmiyorum akşam karar vericem.. canım incir üzüm bana yasak prolaktin i yükseltiyo çünkü
amin cnm amin inşallahhh yrn işbaşı yapıyorm zaten onun için biras hareket edym alışıym dedim
inşallah cnmmmmmbencede pastanızı yiyinnnn bebişleri bekleyin hediye kısmetse ayın 14ünde :):)
hem de ne sabır.. allah bize de versin birazcığından :) akşam karar vericem canım ben de bilmiyorum şuan hayırlısı artık :) sen ne durumdasın bugün geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmadıah sabır böyle bi şey bizde yok bak annelere :) canım bu iğenin sana zararı yararını ölçmek gerek genetik olacağını düşünmüyorum ama bilemiyorum da öyleyse sen iğneni kullan tamamen hepsini denemiş ol hem kist oluşmasına zemin hazırlamayalım olmazsa bir dahaki aya hsg çekilirsin o zaman :)
aynen ilk kontrolumde 2 güsel yumurta var dedi ikinci kontrolde evet biri süper 19 mm çatlatalım dedi çatlattı kimyasal oldu oda arkadan gelende kist olarak kaldı eger çatlama problemin yoksa vurulma derim incir suyu iç incir ye çatlamaya yardımcı diye biliyorum ama tatlım yinede sen bilirsin istersen vurul zaten göbişten vuruluyo öle eşin vurulduğunu anlamaz ben cnm fikrimi söledim istersen vuruladabilirsin tabiki
tamam canım sağol :)cnm kloemn bitip 14.gün dr a gidiyodm yumlar uygun büyüklükteyse çatlama iğnesi oluyodm 24 saat snr ilk ilişki diyodu dr snr ertesi gün ve gün aşırı devam bu tüptede yumlar 36 saat snr toplandı iğneden snr
inş güzel hbrler vericm size :)
hem de ne sabır.. allah bize de versin birazcığından :) akşam karar vericem canım ben de bilmiyorum şuan hayırlısı artık :) sen ne durumdasın bugün geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmadı
canım ben gecen ay dr gittim amacım sadece yumoş takibiydi :) yumoş güzel dedi iğne yapalım dedi iğne yaptı biri döllendi (ama eşimdede azcık sorun var benim varikosel ) adetim 1 2 gün geçti kan testi yaptırdım hamiş çıktım 2 gün sonra tekrar test yaptık değer düştü kimyasalmış dedi dr 2 gün sonrasındada adet olur gibi kanamam geldi adetimin 3.günü dr tekrar gittim ve 26 mm bir yumurta var kist olmuş atarsın dedi bana bende ardından soğan kürü yapıyorum şimdi iyice temizleniyim diye yarın yine gidicem bakalım kist gitmişmi yeni yumoş ne kadar olmuş die cnm bu kimyasaldan öncede birkezde kürtaj geçmişim var belki onunla karıştırdın :)sen tek kimyasal mı yaşadın sweet şu an bir şey kullanıyor musun ne kadar geçti üstünden ben sanki daha öncede sordum ama yenileri biraz bilgi anlamında karışıtıyorum :)
canım ben gecen ay dr gittim amacım sadece yumoş takibiydi :) yumoş güzel dedi iğne yapalım dedi iğne yaptı biri döllendi (ama eşimdede azcık sorun var benim varikosel ) adetim 1 2 gün geçti kan testi yaptırdım hamiş çıktım 2 gün sonra tekrar test yaptık değer düştü kimyasalmış dedi dr 2 gün sonrasındada adet olur gibi kanamam geldi adetimin 3.günü dr tekrar gittim ve 26 mm bir yumurta var kist olmuş atarsın dedi bana bende ardından soğan kürü yapıyorum şimdi iyice temizleniyim diye yarın yine gidicem bakalım kist gitmişmi yeni yumoş ne kadar olmuş die cnm bu kimyasaldan öncede birkezde kürtaj geçmişim var belki onunla karıştırdın :)
bekle bekle 20ler gelsin :) çalış canım aman kaçırmayalım bu ay bereketli olacağa benziyo :)klomenden önce ben de öyleydim zaman geçmiyodu ne kolaymış şimdi adet bitiyo pat yumurtlama :) duymam mı canım tebrik de etttim hatta mogiş e de dedim bu topic ne mucizeler gördü diye :) cidden allahın hikmeti işte klasik bi örnek sen neler düşünürken karnında bi can 8 haftalık olmuş bile..ben iyiyim işte ne zaman yumm bilmiyorum 23.günüm geçen ay 23 24 25 te koyuydu ov o yüzden bu ay 19 21 de çalışma oldu bugün 23 yine çalışacağım kısmet tamamen :) hanfendi hamiş bunu duydun mu :) hergün hamişlerimiz varakşam içinden nasıl gelecekse öyle yap hayırlısı neyse o olsun :)
dr eşimin sperm sonuçlarınada baktı o da olabilir dedi ama hiç dikkat edemedim kendime haklısın eşimin ailesinin yanına gittik yollar çok kötüydu belki ondan mı diyorum üşüttüm hastaydım ondanmı acaba diyorum ama hayırlısı yaa ilki kadar üzülmedim ilki güseldi bebişlerimide görmüştüm inşallah bu ay telafisi olur Allahım bu ay nasip eder inşallahhhh bir daha yaşamam böyle kayıplar kimse yaşamasın olsun bebişler doğsunlar annelerine umut olsunlar bu aralar yumurtlama günlerim stresten herşeyden uzak durmak istiyorum bakalım hayırlısı yarın sabah görüşürüz inşallahhhanladım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin tez zamanda :) eşinin varikoseli kimyasalla alakalı değil sanırım döllenmeyle alakalı şimdi işte çıkıyorum sen yaz ben yarın okuyacağım çok sordum kusura bakma :)
dr eşimin sperm sonuçlarınada baktı o da olabilir dedi ama hiç dikkat edemedim kendime haklısın eşimin ailesinin yanına gittik yollar çok kötüydu belki ondan mı diyorum üşüttüm hastaydım ondanmı acaba diyorum ama hayırlısı yaa ilki kadar üzülmedim ilki güseldi bebişlerimide görmüştüm inşallah bu ay telafisi olur Allahım bu ay nasip eder inşallahhhh bir daha yaşamam böyle kayıplar kimse yaşamasın olsun bebişler doğsunlar annelerine umut olsunlar bu aralar yumurtlama günlerim stresten herşeyden uzak durmak istiyorum bakalım hayırlısı yarın sabah görüşürüz inşallahhh
konyadaydımmm :) sen konyadamısın yoksaaaa 8 enem orada geçtiiicanım sen konyadamısın
konyadaydımmm :) sen konyadamısın yoksaaaa 8 enem orada geçtiii
hımm ne güsel özlüyorum ben konyamııı :)sizkaçta gidiosunuzzz bakalım sinemayayok canım ben konyada okudum da :)
hımm ne güsel özlüyorum ben konyamııı :)sizkaçta gidiosunuzzz bakalım sinemaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?