2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim canım yorumun için şuan ben de bilmiyorum akşam karar vericem.. canım incir üzüm bana yasak prolaktin i yükseltiyo çünkü

Bazen diyorum Allah im artik guldureyim su adamin yüzünü

Aynen canım ılk korunmayı bıraktıgım donemdekı heyecanı panıgı gorecektın bendekı sımdıoyle degılım ee hemen olacak zannedıyoruzzz bır gun hafta sonu sabah adet oldummm esımın yanına uzandım dedım bu ayda senı sevındıremedım gozumden yaslar aktııı RAbbım bu ay eslerımızın yuzunu guldurmeyı nasıp etsınnn

canım valla senden güzel haber bekliyoruz biz de gözümüz kulağımız sen ve sekerpancaında :) sen klomen kullanmıştın canım sana da sorayım iğne oluyo muydun ? iğneden ne kadar sonra ilişki oluyo?
cnm kloemn bitip 14.gün dr a gidiyodm yumlar uygun büyüklükteyse çatlama iğnesi oluyodm 24 saat snr ilk ilişki diyodu dr snr ertesi gün ve gün aşırı devam bu tüptede yumlar 36 saat snr toplandı iğneden snr
inş güzel hbrler vericm size :)

teşekkür ederim canım yorumun için şuan ben de bilmiyorum akşam karar vericem.. canım incir üzüm bana yasak prolaktin i yükseltiyo çünkü
ayyy kıyamam ben sana olmazsa yarın kendi dr git hem muaynede eder çatlıyomu nedir durumu öğrenmiş olursun eğer hala büyürse bence dr iğne yapar ama bu akşamı değerlendir her ihtimale karşı :)

hem de ne sabır.. allah bize de versin birazcığından :) akşam karar vericem canım ben de bilmiyorum şuan hayırlısı artık :) sen ne durumdasın bugün geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmadı

sen tek kimyasal mı yaşadın sweet şu an bir şey kullanıyor musun ne kadar geçti üstünden ben sanki daha öncede sordum ama yenileri biraz bilgi anlamında karışıtıyorum :)

hem de ne sabır.. allah bize de versin birazcığından :) akşam karar vericem canım ben de bilmiyorum şuan hayırlısı artık :) sen ne durumdasın bugün geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmadı

ben iyiyim işte ne zaman yumm bilmiyorum 23.günüm geçen ay 23 24 25 te koyuydu ov o yüzden bu ay 19 21 de çalışma oldu bugün 23 yine çalışacağım kısmet tamamen :) hanfendi hamiş bunu duydun mu :) hergün hamişlerimiz var akşam içinden nasıl gelecekse öyle yap hayırlısı neyse o olsun :)

sen tek kimyasal mı yaşadın sweet şu an bir şey kullanıyor musun ne kadar geçti üstünden ben sanki daha öncede sordum ama yenileri biraz bilgi anlamında karışıtıyorum :)
canım ben gecen ay dr gittim amacım sadece yumoş takibiydi :) yumoş güzel dedi iğne yapalım dedi iğne yaptı biri döllendi (ama eşimdede azcık sorun var benim varikosel ) adetim 1 2 gün geçti kan testi yaptırdım hamiş çıktım 2 gün sonra tekrar test yaptık değer düştü kimyasalmış dedi dr 2 gün sonrasındada adet olur gibi kanamam geldi adetimin 3.günü dr tekrar gittim ve 26 mm bir yumurta var kist olmuş atarsın dedi bana bende ardından soğan kürü yapıyorum şimdi iyice temizleniyim diye yarın yine gidicem bakalım kist gitmişmi yeni yumoş ne kadar olmuş die cnm bu kimyasaldan öncede birkezde kürtaj geçmişim var belki onunla karıştırdın :)

anladım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş nasip etsin tez zamanda :) eşinin varikoseli kimyasalla alakalı değil sanırım döllenmeyle alakalı şimdi işte çıkıyorum sen yaz ben yarın okuyacağım çok sordum kusura bakma :)

bekle bekle 20ler gelsin :) çalış canım aman kaçırmayalım bu ay bereketli olacağa benziyo :)klomenden önce ben de öyleydim zaman geçmiyodu ne kolaymış şimdi adet bitiyo pat yumurtlama :) duymam mı canım tebrik de etttim hatta mogiş e de dedim bu topic ne mucizeler gördü diye :) cidden allahın hikmeti işte klasik bi örnek sen neler düşünürken karnında bi can 8 haftalık olmuş bile..

dr eşimin sperm sonuçlarınada baktı o da olabilir dedi ama hiç dikkat edemedim kendime haklısın eşimin ailesinin yanına gittik yollar çok kötüydu belki ondan mı diyorum üşüttüm hastaydım ondanmı acaba diyorum ama hayırlısı yaa ilki kadar üzülmedim ilki güseldi bebişlerimide görmüştüm inşallah bu ay telafisi olur Allahım bu ay nasip eder inşallahhhh bir daha yaşamam böyle kayıplar kimse yaşamasın olsun bebişler doğsunlar annelerine umut olsunlar bu aralar yumurtlama günlerim stresten herşeyden uzak durmak istiyorum bakalım hayırlısı yarın sabah görüşürüz inşallahhh

canım sen konyadamısın

hımm ne güsel özlüyorum ben konyamııı :)sizkaçta gidiosunuzzz bakalım sinemaya

7 seansı varmıs canım ona yetısmeye calısacagız esım yetısırde ben ıs cıkısı gıdecegım sınema yerı ıle ıs yerı arası 1 saat ınsallaha trafıge kalmamda yetısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…