2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yetişirsin inşallah canım elisa__ sizden çok biz heyecan yaptık iyi eğlenin

ınsallah canım ssagolun bıtanelerımmm tesekkur ederım canımmm ınsallah test yapma heyecanımadaortak olursunuzzz sen nasılsıın canım bugun pek gorusemedık

Son düzenleme:
7 seansı varmıs canım ona yetısmeye calısacagız esım yetısırde ben ıs cıkısı gıdecegım sınema yerı ıle ıs yerı arası 1 saat ınsallaha trafıge kalmamda yetısırım
inşallahh canım inşallahhh yetişirsin yaaaa kıl kılına yetişirsin erken çıkamazmısınkiii 15 dk felann

Çatlatma iğnesini yumurtalar çatlamayıncamı yapıyorlar. Benimde eşim varikosel bende isticektim bu ay iğne. Ne yapim sence? Sen bayağı zorluklar geçirmişsin Allah yardımcın olsun canım benim

Çatlatma iğnesini yumurtalar çatlamayıncamı yapıyorlar. Benimde eşim varikosel bende isticektim bu ay iğne. Ne yapim sence? Sen bayağı zorluklar geçirmişsin Allah yardımcın olsun canım benim
Saol bitanem evet dedigin gibi 2 seferdir hevesim kursagimda kaldi esim evet varikosel ma degerleri vasat degil subata kadar hamile kalamazsam esim amelyat olucak canim eger yumurtan kendi olusuyosa ve catliyosa bence sadece yumurta takibi yeterli ilk gebeligim ole olmustu dr 19 mm yarin oburgun catlar demisti ben o gunden sonraki 3 gunu degerlendirmistim ve bu arada incir suyu yapi iciyodum catlasin diye tatlim sonra hamistim :) ama iliskiyi birakmamistim sonrasindada ne olur ne olmaz diye klomen hic kullanmadim catlama ignesini bi gecen ay kullandim canim oda tam etki edemedi sanirim .bu arada esime dr vitamin verdi 2 tane arti olarak ben her aksam keciboynuzu suyu iciriyorum esini sebzeyle meyveyle besle cay yerine sutlu sahlep yesil cay icir fazla cay sende oda icmesin tatlim benim diyeceklerim bu kadar sende bi sorun yoksa tatlim dr yumos takibi yaptir sadece derim benim fikrim bu

Bana geçen ay klomen vermişti doktor. Sol tarafımda 2 tane yumoş oldu. Doktor kendisi çatlamış dedi ve ilişki günlerimizi söyledi. Progestenda verdi içtim. O beni mahvetti o ayrı mesele tabi. Ama olmadı adet oldum. Yarın dktra gidicem. Hani dedim daha faydalıysa iğne istim bi ay ama haklısın bende bir problem yok sonuçta kendiliğinden çatlıyo.Bugünden itibaren kkeçi boynuzuna başaladım bende. Bu arada benim de eşim eğer şubata kadar hamile kalmazsam ameliyat olacak. Pazartesi günüde başka bi üroloğa gidicez. Vitamin isteyecem ondan da. Eşinin siperm sayısı nasıl. Bizim 30 milyon çıktı.

bizim 66 milyon cikti cnm hizli ileri hareket %0 yavas ileri hareket %55 cikti cnm bizim esim bu ay sonu tekrar test yaptircak bakalim nasil vitaminler etkili oldumu diye insallah hakkimizda hayirlisi canim yani sorun yoksa bosuna ilaca hic gerek yok normal donguyu bozmamak lazim progestan gebelikten sonra verilmeliydi ya bebis tutunsun die oncesinde nie verdiki

tatlım hapı aylar sonra ilk kez kullanınca da ilk 15 gün falan 2. bi koruma kullanın yazıyor hapların prospektüsünde
benimde bildiğim ilk 1 ay yeterli koruma sağlamadığı lakin mümkün değil şuan yum dönemindeyim zaten işin gırgırındaydım ben kuzum

Bebek oluşursa tutunsun düşmesin diye. Varikosel olan eşlerde bebek düşme oranı yüksek oluyomuş... Sanırım o yüzden verdi... Bizimde hızlı ileri %20 yavaş ileri %15 çıktı

Bebek oluşursa tutunsun düşmesin diye. Varikosel olan eşlerde bebek düşme oranı yüksek oluyomuş... Sanırım o yüzden verdi... Bizimde hızlı ileri %20 yavaş ileri %15 çıktı
bakilirsa sizin daha iyi cnm bak sizin hizli ileri hareketiniz iyiymis o yuzden vermemistir vitamin ama keciboynuzu iyi devam et cnm

Anladım canım valla iyimi kötümü bilmiyorum. Sen bayağı bu konuda bbirşeyler biliyorsun. Bende zamanla öğrenicem. İnsan başına gelmedimi bilmiyor. Gelincede bocalıyo böyle. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
bakilirsa sizin daha iyi cnm bak sizin hizli ileri hareketiniz iyiymis o yuzden vermemistir vitamin ama keciboynuzu iyi devam et cnm

ahh bebeeeeemm olsun umudu kaybetmek yok...ben ikinci üniyide bitiriyorum bu yıl... sosyolog olarak atanabilicem ve aslında ilk atamayı baz alırsak 7 puan uzağımda atanmak...formasyonuda alıyorum öğretmenlikte gündemde...senin bölüm ve puan durumun nedir balım

İyi akşamlar güzelliklerrrr..iş filan derken anca girebildim maşallah bir sohbet bir muhabbet forum resmen profesör anne adayları ve profesör anne aday adayları doldu ben bu gün yaramaz veletler gibiydim halende etkisi devam etmekte grevi bozdum ondan mı acep?

Arkadaşlar merhaba bende 8 aydır gebelik düşünüyorum Mayıs Ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hala gebe kalamadım Eylül'de rahim ağzı yaram varmış o Yakıldı iyileşmeden sonra Çalışmalara başladık umarım meleklerimiz bizi çok bekletmez ...

Kızlar bu sefer sayımız bile yok çok kötüyüm sanırım tüpten başka şansımız yok.
başladığınız tedaviye devam edin canım mutlaka sayıda güzel artışlar olacaktır en önemlisi eşine destek ol şuna kötü hissediyordur kendini...Tüpe gidicem diye de üzülme lütfen sonuçta tüpte olsa sizin bebekleriniz olacak değil mi ha normal yoldan olmuş ha tüple ne farkeder...üzülme lütfen kendi sağlığını da etkilersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…