Ben tarih mezunuyum canim saf gibi almadm formasyon gittim yuksek lisansa girdmMogami .!.:ahh bebeeeeemm olsun umudu kaybetmek yok...ben ikinci üniyide bitiriyorum bu yıl... sosyolog olarak atanabilicem ve aslında ilk atamayı baz alırsak 7 puan uzağımda atanmak...formasyonuda alıyorum öğretmenlikte gündemde...senin bölüm ve puan durumun nedir balım
çatlatmayı yap kuzum sonrada doktordan saat iste ilişki içingeldim.. şidmi sabah kontrole gittim ya kendi doktorum yoktu baskası yaptı muayeneyi, vajinal muayene yumurtalara baktı iyi dedi 20 mm varmış bi tane ben de başka yok mu dedim çatlamaya hazır bi tek bu dedi ne demekse artık.. bu da yeterli dedi neyse klomen kullandığımı söyledim çatlatma iğnesi kullandın mı dedi yok dedim ister misin dedi uygun görürseniz olabilir dedim yazdı ama kararsız kaldım açıkçası eşim bilmiyo klomen i ama iğneden bahsettim ne dersin diye yok dedi bu ay olacak içime doğuyo iğneye gerek yok falan.. ben her ihtimale karşı alayım dedim aldım da vurulcam galiba hsg den önce bunu da denemedim demeyim bari.. sizce ? @elisa__ @KAYGILIMogami yorum bekliyorum sizlerden canlar
evet canım bekarken hiç hatta evlendiğim 4. aydan sonra araştırdım gerek gittiğim dr dan Allah razı olsun beni çok bilgilendirdi konuşup bazı şeyleri anlattığı için ve bende gittiğim mesela eşimin dr birlikte gittik ve ben soru sordu genelde eşim konuşamadı onun sorması gerekenleri ben sordum çünkü bilmemek diil öğrenmemek ayıptır ben sormaktan çekinmiyorum ve buradada arkadaşlarla paylaşmak hoşuma gidiyo çunku bende burada çokşey öğrendim ve yeni başlayan arkadaşlarda burada okuyup bişiler öğreniyo seninde keçiboynuzu bak eşine çok iyi gelicek inşallah şifa olsun ama dr gitmeden yumurta çatlamasını cidden denk getirmek zor oluyo hele bizim gibi eşlerde azcık sorun olanlarda dahada zor oluyo inşallah hepimiz bu ay burda hamişiz ardından doğurduk diye paylaşırızzz :)Anladım canım valla iyimi kötümü bilmiyorum. Sen bayağı bu konuda bbirşeyler biliyorsun. Bende zamanla öğrenicem. İnsan başına gelmedimi bilmiyor. Gelincede bocalıyo böyle. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
branşlarımız aynı hatun bende tarih mezunuyum bu yıl üniversitemden formasyonu alıyorum kaydımı yaptırdım...dilerim öğretmenlik ya da sosyologluk biri olur... sen neden alamadın formasyonu kendi üniversitene başvurdun muBen tarih mezunuyum canim saf gibi almadm formasyon gittim yuksek lisansa girdm4001 bekcisiyim mecburen 7puan düşüş olur gidersin 2 yıl içinde canım maaş tatlini yeriz bizde
Arkadaşlar merhaba bende 8 aydır gebelik düşünüyorum Mayıs Ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hala gebe kalamadım Eylül'de rahim ağzı yaram varmış o Yakıldı iyileşmeden sonra Çalışmalara başladık umarım meleklerimiz bizi çok bekletmez ...
canım ya ben kaçırdım herhalde çook uzun geçmişi okuyamadım sen neden korunuyosun ?benimde bildiğim ilk 1 ay yeterli koruma sağlamadığı lakin mümkün değil şuan yum dönemindeyim zaten işin gırgırındaydım ben kuzum
kuzum ben 6 ay denedim olmadı (bunun 5 ayı kayganlaştırıcı kullandığım için olmamasına şaşırmıyorum)...7. ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşünce doktorum kisti atmam için d. kontrol hapı verdi...3 ay kullan dedi...bende 16 gündür kullanıyorum hapı ayrıca soğan suyu da içiyorum adet olunca gidip baktırıcam kist gittiyse hapı bırakıcam...gerçi yaza kadar bebiş olmazsa üzülmem çünkü şubat haziran arası ankarada olacağım çoğunlukla git gel zorlar beni hamile kalırsam...kafam rahat yani şimdilikcanım ya ben kaçırdım herhalde çook uzun geçmişi okuyamadım sen neden korunuyosun ?
Canım ben doktora gittiğinde gelmişken siSlm canim rahim agzi yarasi muayeneylemi belli oluyor. Baska belirtisi varmi. Yara gebelige engelmis mi
canım ben doktora gittiğimde gelmişken simirtestide yapalım dedi rahim Ağzına baktığında gördü doktor bana engel olabilir yakalım dedi bende yaptırdım geçen kontrole gittiğimde tertemiz iyileşmiş dedi.Slm canim rahim agzi yarasi muayeneylemi belli oluyor. Baska belirtisi varmi. Yara gebelige engelmis mi
hımmm anladım canım bende yapıyorum sogan kürü benimde geçen aydan kist var çatlamamış yumoş o gitsin die :)kuzum ben 6 ay denedim olmadı (bunun 5 ayı kayganlaştırıcı kullandığım için olmamasına şaşırmıyorum)...7. ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşünce doktorum kisti atmam için d. kontrol hapı verdi...3 ay kullan dedi...bende 16 gündür kullanıyorum hapı ayrıca soğan suyu da içiyorum adet olunca gidip baktırıcam kist gittiyse hapı bırakıcam...gerçi yaza kadar bebiş olmazsa üzülmem çünkü şubat haziran arası ankarada olacağım çoğunlukla git gel zorlar beni hamile kalırsam...kafam rahat yani şimdilik
Anladim canm olsa da mucize olur zaten cok dusuk ihtimal keske olsa da :)benimde bildiğim ilk 1 ay yeterli koruma sağlamadığı lakin mümkün değil şuan yum dönemindeyim zaten işin gırgırındaydım ben kuzum
9. Denemem bat 17 AralıkArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
durumumuz aynı desene...inşallah atarız kistçiklerimizihımmm anladım canım bende yapıyorum sogan kürü benimde geçen aydan kist var çatlamamış yumoş o gitsin die :)
Listeye aktif olanları ekliyorum canım...bizimle takılırsan eklerim bi süre sonra9. Denemem bat 17 Aralık
MOGAMI NASILSIN CANIMkuzum ben 6 ay denedim olmadı (bunun 5 ayı kayganlaştırıcı kullandığım için olmamasına şaşırmıyorum)...7. ay yumurtam çatlamayıp kiste dönüşünce doktorum kisti atmam için d. kontrol hapı verdi...3 ay kullan dedi...bende 16 gündür kullanıyorum hapı ayrıca soğan suyu da içiyorum adet olunca gidip baktırıcam kist gittiyse hapı bırakıcam...gerçi yaza kadar bebiş olmazsa üzülmem çünkü şubat haziran arası ankarada olacağım çoğunlukla git gel zorlar beni hamile kalırsam...kafam rahat yani şimdilik
Tamam canım teşekkürlerListeye aktif olanları ekliyorum canım...bizimle takılırsan eklerim bi süre sonra
Şimdilik olmaması daha hayırlı kuzum düşünsene hamileliğin ilk ayları düşük riski bulantı olayı ve bunların hepsi yollarda yurt köşelerinde geçecek...olmaması hayırlıAnladim canm olsa da mucize olur zaten cok dusuk ihtimal keske olsa da :)
inşallah ben yarın dr gidicem bakalım ne olup ne bitmiş içimde yazarım gerçi 7 gün oldu bugün belki etmemişti ama bakalım inşallah gitmiştir küçüktü zaten gitmiştir herhalde herkesin gidio biizmki inatçı çıkmaz inşallahhh :)durumumuz aynı desene...inşallah atarız kistçiklerimizi
balııııııııııııııııııııımmmmm iyiyim sen nasılsın...amin inşallah atarım canım benimMOGAMI NASILSIN CANIM
INS ALLAH ADET OLUNCA KISTINI ATARSIN
SONRADA GELSIN BEBISIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?