- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
evet canım bekarken hiç hatta evlendiğim 4. aydan sonra araştırdım gerek gittiğim dr dan Allah razı olsun beni çok bilgilendirdi konuşup bazı şeyleri anlattığı için ve bende gittiğim mesela eşimin dr birlikte gittik ve ben soru sordu genelde eşim konuşamadı onun sorması gerekenleri ben sordum çünkü bilmemek diil öğrenmemek ayıptır ben sormaktan çekinmiyorum ve buradada arkadaşlarla paylaşmak hoşuma gidiyo çunku bende burada çokşey öğrendim ve yeni başlayan arkadaşlarda burada okuyup bişiler öğreniyo seninde keçiboynuzu bak eşine çok iyi gelicek inşallah şifa olsun ama dr gitmeden yumurta çatlamasını cidden denk getirmek zor oluyo hele bizim gibi eşlerde azcık sorun olanlarda dahada zor oluyo inşallah hepimiz bu ay burda hamişiz ardından doğurduk diye paylaşırızzz :)
benimde 7. günüm kürde....kaç cm di senin kist benimki 3,5inşallah ben yarın dr gidicem bakalım ne olup ne bitmiş içimde yazarım gerçi 7 gün oldu bugün belki etmemişti ama bakalım inşallah gitmiştir küçüktü zaten gitmiştir herhalde herkesin gidio biizmki inatçı çıkmaz inşallahhh :)
BENDE SUKUR IYIYIM ADETIM BITDIbalııııııııııııııııııııımmmmm iyiyim sen nasılsın...amin inşallah atarım canım benim
canm hanfendi25 de hamileeArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
iyi yaparsın düzenli yaparsan...hadi göreyim seni zaten batın 28 miş yılın son hamişlerinden olursun inşBENDE SUKUR IYIYIM ADETIM BITDI
CALISMALARIM BASLIYOR
BU AY GUN ASIRI YAPICAM CUNKI BIZ HEP KAFAMIZAGORE OLDU AMA BU AY DUZENLI DENIYIM BARI BAKALIM NOLUCAK
kuzum biliyorum zaten sordum ona ekliyim mi diye cevabını bekliyorum...ne olur ne olmaz şu mol olayını kafasından tamamen atsın öyle ekliyim diye düşündümcanm hanfendi25 de hamilee
pardonn cannmm :) iyi hadi hayırlısı bakalımkuzum biliyorum zaten sordum ona ekliyim mi diye cevabını bekliyorum...ne olur ne olmaz şu mol olayını kafasından tamamen atsın öyle ekliyim diye düşündüm
Merhaba canim aramıza hosgeldin so runun öğrenilmis hallolmus ne guzel insallah bi an önce hamiş olursun sende hayirlisiylaArkadaşlar merhaba bende 8 aydır gebelik düşünüyorum Mayıs Ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hala gebe kalamadım Eylül'de rahim ağzı yaram varmış o Yakıldı iyileşmeden sonra Çalışmalara başladık umarım meleklerimiz bizi çok bekletmez ...
Sağ ol canım hoşbuldum:) yılın son Ayında mucizelerimiz bizimle olur inşallah...Merhaba canim aramıza hosgeldin so runun öğrenilmis hallolmus ne guzel insallah bi an önce hamiş olursun sende hayirlisiyla
Inşallah canım burda hep beraber yaşarız sevincimizi Hayatımızın en büyük en güzel hediyesini alırız yeni yıldaINSALLAH YENI YIL HEDIYEMIZ OLSUN YA ARTIK BENDE YASIM O SEVINCI GELSIN ARTIK MUCIZEM
HER KES YASASIN HER KESIN GELSIN MUCIZESI HAYIRLISIYLAA AMINNNNN
SEN GALIBA YENISI HIC GORMEDIMInşallah canım burda hep beraber yaşarız sevincimizi Hayatımızın en büyük en güzel hediyesini alırız yeni yılda
Sabirla isyan etmeden beklememis gerekiyo Allahim hayirlisini versin hepimize cok kisa zamandaaaaa :)Haklısın canım ağzından bal damlıyo maaşallah. Amin canım inşallah bizde burada hamile haberini paylaşıp sevinenlerden oluruz. Düşün hiç problemi olmayanların bile aylar sürüyo bebişlerinin gelmesi. Ki bizim normal böyle uzun sürmesi. Selameti istiyorsak sabretmeyi bilmemiz lazım...
Benim adetin 3.gunu bakmisti 26 mm di canimbenimde 7. günüm kürde....kaç cm di senin kist benimki 3,5
Yeni katıldım evet canım.8 aydır istiyorum bende Mayıs'ta bi kimyasal gebelik oldu Eylül'de rahim ağzımda yara varmış onu yaktırdım.doktor şuan için bi sorun yok dedi bu ay gebelik olmazsa gel dedi inşallah mucizem gelirde gerek kalmaz .sen ne zamandır bekliyorsunSEN GALIBA YENISI HIC GORMEDIM
NE ZAMANDIR BEBEK ISDIYORSUNTEDAVI GORUYORMUSUN?
Selam hatunlar
INS ALLAH ADET OLMMASIN GELIR BEBISIN 2015E BEBEKLERIMIZLE GIRERIZ INS ALLAHYeni katıldım evet canım.8 aydır istiyorum bende Mayıs'ta bi kimyasal gebelik oldu Eylül'de rahim ağzımda yara varmış onu yaktırdım.doktor şuan için bi sorun yok dedi bu ay gebelik olmazsa gel dedi inşallah mucizem gelirde gerek kalmaz .sen ne zamandır bekliyorsun
ALEYKUM SELAMSelam hatunlar
Evet aldilar agizlarinin payini kv de 2 gundur yatili misafir var esimin amcasigilde 2 gundur kv deler valla kalkip is yapmadim yengesi bi cay koy bari dedi esimde hayir kalkma yapsinlar dedi bugun kv misafire kirk yilda bulduk bebegi dedi bende biz evleneli kirk yil olmadiki dedim gulerekBencede iyi yapmış.Hepsinin ağzının payını vermiş.Bide iş yaptırmasınlar diyede söylremişse daha çok içlerine oturmuştur.Sen yeteri kadar koşturdun yoruldun ve mükafatını aldın birazda onlar yorulsunlar cnm sen kendini yorma agıtlık falanda kaldırma kafayıda rahat tut herşeyi salla keyfine bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?