2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Haklısın canım ağzından bal damlıyo maaşallah. Amin canım inşallah bizde burada hamile haberini paylaşıp sevinenlerden oluruz. Düşün hiç problemi olmayanların bile aylar sürüyo bebişlerinin gelmesi. Ki bizim normal böyle uzun sürmesi. Selameti istiyorsak sabretmeyi bilmemiz lazım...

benimde 7. günüm kürde....kaç cm di senin kist benimki 3,5

balııııııııııııııııııııımmmmm iyiyim sen nasılsın...amin inşallah atarım canım benim
BENDE SUKUR IYIYIM ADETIM BITDI
CALISMALARIM BASLIYOR
BU AY GUN ASIRI YAPICAM CUNKI BIZ HEP KAFAMIZAGORE OLDU AMA BU AY DUZENLI DENIYIM BARI BAKALIM NOLUCAK

canm hanfendi25 de hamilee

BENDE SUKUR IYIYIM ADETIM BITDI
CALISMALARIM BASLIYOR
BU AY GUN ASIRI YAPICAM CUNKI BIZ HEP KAFAMIZAGORE OLDU AMA BU AY DUZENLI DENIYIM BARI BAKALIM NOLUCAK
iyi yaparsın düzenli yaparsan...hadi göreyim seni zaten batın 28 miş yılın son hamişlerinden olursun inş

Merhaba canim aramıza hosgeldin so runun öğrenilmis hallolmus ne guzel insallah bi an önce hamiş olursun sende hayirlisiyla

Sabirla isyan etmeden beklememis gerekiyo Allahim hayirlisini versin hepimize cok kisa zamandaaaaa :)

SEN GALIBA YENISI HIC GORMEDIM
NE ZAMANDIR BEBEK ISDIYORSUNTEDAVI GORUYORMUSUN?
Yeni katıldım evet canım.8 aydır istiyorum bende Mayıs'ta bi kimyasal gebelik oldu Eylül'de rahim ağzımda yara varmış onu yaktırdım.doktor şuan için bi sorun yok dedi bu ay gebelik olmazsa gel dedi inşallah mucizem gelirde gerek kalmaz .sen ne zamandır bekliyorsun

INS ALLAH ADET OLMMASIN GELIR BEBISIN 2015E BEBEKLERIMIZLE GIRERIZ INS ALLAH
BEN TAM 3 YIL 6 AY OLDU HIC AMA HIIIICC HAMILE KALAMADIM TEK SORUNDA BENDE ESIMDE SORUN YOK BI TEK FOLIKULLERIM BUYUMUYOR

Evet aldilar agizlarinin payini kv de 2 gundur yatili misafir var esimin amcasigilde 2 gundur kv deler valla kalkip is yapmadim yengesi bi cay koy bari dedi esimde hayir kalkma yapsinlar dedi bugun kv misafire kirk yilda bulduk bebegi dedi bende biz evleneli kirk yil olmadiki dedim gulerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…