- 14 Aralık 2010
- 40
- 30
- 38
İnşallah canım .rabbim bizede nasip etmiştir bu ay.bu ay olmazsa eşimde bende Detaylı bi muaneye giyeceğiz .aslında sorun olsada olmasada zamanı gelince geliyor sanırım bebek inşallah zamanımız gelmiştir bizimdeINS ALLAH ADET OLMMASIN GELIR BEBISIN 2015E BEBEKLERIMIZLE GIRERIZ INS ALLAH
BEN TAM 3 YIL 6 AY OLDU HIC AMA HIIIICC HAMILE KALAMADIM TEK SORUNDA BENDE ESIMDE SORUN YOK BI TEK FOLIKULLERIM BUYUMUYOR
Mogiş okumadnmı herşey yolunda dedi doktorÇok sukur canım dualarımız senınle canım sende bol bol dua et canım Allah'ın ıznıyle bebegın senınle olacak hamıleleıgının tadını cıkar canım
canım benim nasıl tepki versem bilemedim...yani sonuç gerçekten yüksek ama umarım düşündüğün şey değildir
YENI HAMISIMIZ NASILSIN NASIL GIDIYOR HAMILELIYIN ILK GUNLERI?Evet aldilar agizlarinin payini kv de 2 gundur yatili misafir var esimin amcasigilde 2 gundur kv deler valla kalkip is yapmadim yengesi bi cay koy bari dedi esimde hayir kalkma yapsinlar dedi bugun kv misafire kirk yilda bulduk bebegi dedi bende biz evleneli kirk yil olmadiki dedim gulerek
ohhhhhhhhh valla içim rahatladı canım benim...Rabbim güzel gönlüne göre versin sağlıkla al bebeğini kucağına...listeye ekliyim mi yoksa netleşmesini mi bekleyelim
İyiyim tatlim simdilik bi sikintim yok sadece sancim oluyor hafif sen nasilsin canimYENI HAMISIMIZ NASILSIN NASIL GIDIYOR HAMILELIYIN ILK GUNLERI?
Hayırlı olsun canım Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizede nasip olur inşallah ne zamandan beri bekliyordun canımÇok sağol rabbine sığındım allahn izniyle bebeğim sağlık bir şekilde bana tut
Mogiş okumadnmı herşey yolunda dedi doktor
canim tebrik ederim hamileymissin
ins ALLAH kalp atisinida duyarsin sagllikli bir hamilelik gecirirsin aminnn
Hayırlı olsun canım Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizede nasip olur inşallah ne zamandan beri bekliyordun canım
Kuzum tahminin dogru cikti tekrar tebrik ederim cok sevindim canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah dr a ne zaman gidecwksinÇok sağol canm inşallah kalp atışını da duymak nasip olur
Âmin canım inşallah...2 buçuk senedir bekliyordum diyebilirim bir kürtajı. Oldu 1 sene bekleme süresi verdi doktor korunduk bir senedir hazirandan beri deniyoruz nasip işte oldu şükür darısı hepinizin başına inşallah
[
dün seni etiketleyip yazmıştım hanfendiden ses çıkmıyor bat gelmiş diyeee içime doğmuştu meleğimdeki gibi listede pek bi umutlu gördüm ve geldi çok şükür çok sevindim ya ne desem hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı uzuunnn ömürlü bir bebiş nasip etsinn canım dualar seninle :)
SACILAR NORMALDIR MINNAIK BURDAYIM DIYORDUR SANAİyiyim tatlim simdilik bi sikintim yok sadece sancim oluyor hafif sen nasilsin canim
hanfendi25 canım tebrik ederim ama mol değilde ikiz olmasın o. Lütfen iyi düşün.
Evet burdayim diyor pazartesi kese icin gidecegiz bakalim teyzesi calis canim gun asiri iyi olur dr larda gun asiri oneriyorlar insallah minnakin gobusune konsun aminnSACILAR NORMALDIR MINNAIK BURDAYIM DIYORDUR SANA
BENDE BUGUN DEN BASLICAM CALISMALARA GUN ASIRI CALISMA YAPICAM BAKALIM NOLUCAK HAYIRLISIYLA
aa gıttınmı doktora ıyıymıymıs cok sukur ya :)
INS ALLAH CANIMMÇok sağol canm inşallah kalp atışını da duymak nasip olur
Iyi olda canim benim bebisin demek 8 haftalik olmus masaAllah barekAllah saglikki gebelik gecirirsin insaAllah canim benim
canm çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin sağlıklıca kucağına al inşallah oğluşunu diyesim geldi niye bilmiyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?