2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

INS ALLAH ADET OLMMASIN GELIR BEBISIN 2015E BEBEKLERIMIZLE GIRERIZ INS ALLAH
BEN TAM 3 YIL 6 AY OLDU HIC AMA HIIIICC HAMILE KALAMADIM TEK SORUNDA BENDE ESIMDE SORUN YOK BI TEK FOLIKULLERIM BUYUMUYOR
İnşallah canım .rabbim bizede nasip etmiştir bu ay.bu ay olmazsa eşimde bende Detaylı bi muaneye giyeceğiz .aslında sorun olsada olmasada zamanı gelince geliyor sanırım bebek inşallah zamanımız gelmiştir bizimde

Çok sağol rabbine sığındım allahn izniyle bebeğim sağlık bir şekilde bana tut
Çok sukur canım dualarımız senınle canım sende bol bol dua et canım Allah'ın ıznıyle bebegın senınle olacak hamıleleıgının tadını cıkar canım
Mogiş okumadnmı herşey yolunda dedi doktor
canım benim nasıl tepki versem bilemedim...yani sonuç gerçekten yüksek ama umarım düşündüğün şey değildir

Mogami ah bide branş kardrsiyiz haa yazık bize vermedi benim üniversitemiz canım sonra yuksek lisans düğün dernek falan formasyona para kalmadı
Listeye bende ekle canım bat aralik 11 az kaldiiii. Bugün TTNET ile şiddetli kavgalar sonucu bagimizi kopardik 1-2gun çok ugrayamam ama gözüm burada onereceginiz internet sağlayıcılarına açığım

YENI HAMISIMIZ NASILSIN NASIL GIDIYOR HAMILELIYIN ILK GUNLERI?

kızlar herkese selammm :) dün akşamdan beri giremedim baya bi ilerlemiş topic nerseyse bi saattir okuyorum. benim de bugün 15. günüm 2 gündür aralıksız devam bugün akşamdan sonra gün aşırıya dönücez bakalım olur inşallah :)

2 buçuk senedir bekliyordum diyebilirim bir kürtajı. Oldu 1 sene bekleme süresi verdi doktor korunduk bir senedir hazirandan beri deniyoruz nasip işte oldu şükür darısı hepinizin başına inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizede nasip olur inşallah ne zamandan beri bekliyordun canım

Çok sağol kaygılım darısı başınıza inşallah

SACILAR NORMALDIR MINNAIK BURDAYIM DIYORDUR SANA
BENDE BUGUN DEN BASLICAM CALISMALARA GUN ASIRI CALISMA YAPICAM BAKALIM NOLUCAK HAYIRLISIYLA
Evet burdayim diyor pazartesi kese icin gidecegiz bakalim teyzesi calis canim gun asiri iyi olur dr larda gun asiri oneriyorlar insallah minnakin gobusune konsun aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…