2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bak eşinden büyük destek alıyosun.Başkasınıda takma kendini üzdüğne bile deymez kimse.

Sağol canm benim Rabbim ve bizlerin izi bize bağışlasn inşallah

Evet burdayim diyor pazartesi kese icin gidecegiz bakalim teyzesi calis canim gun asiri iyi olur dr larda gun asiri oneriyorlar insallah minnakin gobusune konsun aminn

canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi avazda kurtarsın :)

Çok dağol canm 1 hafta sonra dedi ama dayanırmıyım bilmiyorum peki sen ne zaman gideceksin
Kuzum tahminin dogru cikti tekrar tebrik ederim cok sevindim canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah dr a ne zaman gidecwksin

Evet esim sagolsun destekcim yok canim takmiyorum arsizliga vuruyorum zaten batina az kaldi takipteyim canim
Dün ara ara hafif kasık ağrım oldu ama bu sabah bayagı belli etti kendini sağ kasıgım dan bacagıma yakan agrı giriyo sağdan belimin yan tarafınada agrı vuruyo sağ bögrüme kıramp girip çıktı bu akşamda.hafif adet sancısı var.Güğsümde agrıyo ve dolgunlaştı 4 gündür.adetten önce sancım olmaz.adet olcagm gün sancım olur.Bu ay farklı adet olcam galiba.cumartesi olurum artık

Heyyy allahim ne denir simdi bunlara olmayinca niye olmuyor olunca da kirk yilda olunca.kimseyi memnun edemiyon.her iki durumda da anlayis yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…