Teşrkkürler cnm şükür iyiyim.A. S canım nasılsın?
hanfendim deiştimm ben sen hamişsintebrikler canım ben ancak görebildim inş sağlıklı bi bebişin olur annesi iyi bak ona
Bak eşinden büyük destek alıyosun.Başkasınıda takma kendini üzdüğne bile deymez kimse.Evet aldilar agizlarinin payini kv de 2 gundur yatili misafir var esimin amcasigilde 2 gundur kv deler valla kalkip is yapmadim yengesi bi cay koy bari dedi esimde hayir kalkma yapsinlar dedi bugun kv misafire kirk yilda bulduk bebegi dedi bende biz evleneli kirk yil olmadiki dedim gulerek
senin hislerin kuvvetli kızdır o zaman sağlıklı olsunda canm :)Sağol canm ben benim içime kız doğuyor nedense hayırlısı
ayy canm benm kıyamam sanaaaa :) cok mutlu oldum canm benm mol olmamasına daha cok ama :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Oyyyy şükür Rabbimeeee.... Çok çok mutlu oldum inan ki hanfendimmmm....
Bu ay ne bereketli maaşAllah barekAllah...
Bu da neyin kaniti biliyor musunuz...safer ayı bela ayiymis hurafesini çürütüyor bi iznillah...Allahım ne kadar büyük....
Saglikla kucağına al bitanem benimmmm:)
AMIN CANIMEvet burdayim diyor pazartesi kese icin gidecegiz bakalim teyzesi calis canim gun asiri iyi olur dr larda gun asiri oneriyorlar insallah minnakin gobusune konsun aminn
Sağol canm benim darısı başına en Lisa zamanda
Evet burdayim diyor pazartesi kese icin gidecegiz bakalim teyzesi calis canim gun asiri iyi olur dr larda gun asiri oneriyorlar insallah minnakin gobusune konsun aminn
Ekle tabii mogiş hamişimizi nazar boncuğumuz o inşaallahBilemedimki sen nasıl uygun görürsen mogişim
Evet esim sagolsun destekcim yok canim takmiyorum arsizliga vuruyorum zaten batina az kaldi takipteyim canimBak eşinden büyük destek alıyosun.Başkasınıda takma kendini üzdüğne bile deymez kimse.
Kuzum tahminin dogru cikti tekrar tebrik ederim cok sevindim canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah dr a ne zaman gidecwksin
Amin canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahcanım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi avazda kurtarsın :)
Amin canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Dun gittim dr a daha cok kucuk oldugu icin gorunmedi pazartesi gel keseye bakalim dedi drÇok dağol canm 1 hafta sonra dedi ama dayanırmıyım bilmiyorum peki sen ne zaman gideceksin
selammmmmmmSelam hatunlar
Dün ara ara hafif kasık ağrım oldu ama bu sabah bayagı belli etti kendini sağ kasıgım dan bacagıma yakan agrı giriyo sağdan belimin yan tarafınada agrı vuruyo sağ bögrüme kıramp girip çıktı bu akşamda.hafif adet sancısı var.Güğsümde agrıyo ve dolgunlaştı 4 gündür.adetten önce sancım olmaz.adet olcagm gün sancım olur.Bu ay farklı adet olcam galiba.cumartesi olurum artıkEvet esim sagolsun destekcim yok canim takmiyorum arsizliga vuruyorum zaten batina az kaldi takipteyim canim
Insallah omladi yeni yil yeni heyecan diyorum artik bu ay uzerine dusmedim bi ay da kafam rahat olsun dedimSağ ol canım hoşbuldum:) yılın son Ayında mucizelerimiz bizimle olur inşallah...
tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla sıhhatle kucağına alıp kokusunu içine çekiceksin ohhhh mis :)
Heyyy allahim ne denir simdi bunlara olmayinca niye olmuyor olunca da kirk yilda olunca.kimseyi memnun edemiyon.her iki durumda da anlayis yok.Evet aldilar agizlarinin payini kv de 2 gundur yatili misafir var esimin amcasigilde 2 gundur kv deler valla kalkip is yapmadim yengesi bi cay koy bari dedi esimde hayir kalkma yapsinlar dedi bugun kv misafire kirk yilda bulduk bebegi dedi bende biz evleneli kirk yil olmadiki dedim gulerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?