2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Belki de olmazsin

Belki de olmazsin
İnşaallah ama çok ihtimal vermiyorum hatta teyet geçtik diyebilirim çünkü tam yumurtlama döneminde ilaç kullanıyodum.5 gün ilişkiye ara verdik.Erken yumurtladıysam belki yada geç yumurtladıysam belki diyorum.

Yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar bu haftasonu trenle memleketime gidicektik trenle 1.5 saat sürüyo tren bileti kalmamış annemede söylemiştim sevinmişti gelcez diye arabayla gidelim dedim eşime arabayla 3 saat sürüyo olmaz tren imkanı olan biyere arabayla gitmenin anlamı yok bidahaki hafta gideriz dedi bende sinirlendim tartıştık. Ki onun ailesi için hep arabayla gidiyoruz tren olmadığı için hemde 4-5 saatlik yol çok üzüldüm abartıyomuyum sizce tamam diğer haftaya mı gidelim deseydim bide ailesi bize gelecek dr arıcak çağırcakmış gelincede baya kalıcaklar önümüzdeki hafta gelirlerse artık haftalarca benim memleket yalan olur zaten onun stresiyle haftaya olmaz bu hafta gidicez diye inat ettim off yaa artık böyle yaptı hevesimi kırdı

Geri adım atma ama fazlada abartma bence cnm.yada ailesinin size gelcegi tarihi ertelet haftaya trenle git yarı yarıya yol çekmiş olcaksın çünkü bide maliyetide düşük olcak.ikisinden birini yap bence cnm

Geri adım atma ama fazlada abartma bence cnm.yada ailesinin size gelcegi tarihi ertelet haftaya trenle git yarı yarıya yol çekmiş olcaksın çünkü bide maliyetide düşük olcak.ikisinden birini yap bence cnm
Yook canım ertelenmez kıyamet kopar ama yine ertelenmez o! Sağol canım zaten hevesim kırıldı gitmiycem tepkileri hiç hoş değildi barışmıycam

Değerlerin iyi yükseliyor inşallah pazartesi görürsün benim kese göründü bende gördüm maşallah çokta Kucuk değildi sormadm heyecandan ama bence kalp atışları vardır olmasaydı söylerdi
Doktor
Dun gittim dr a daha cok kucuk oldugu icin gorunmedi pazartesi gel keseye bakalim dedi dr

Aynn bende ayni durumdayim ilac kullanirken kactiysa gitti kacmadiysa bakacagiz artik

Canm tavrını koy ortaya ne yani onun annesi senin annen ne fark eder eşit davranışın tartışma ama tavrını koy

erkekler hep böyle bencil zaten gönlüne içine nasıl siniyosa öle yap canım gerilme sen rahat ol ama bencilliği bıraksın oda götürsün canım nolcakta neyi uzatıyo onun ailesi ailede seninki diilmiymiş bencillll bencillll neyse canım bence surat yap haaa trenlede gitmeeee ailesi geldiğinden sonraki hafta otobüsle felan gidersin olmazmı
?

İyi geceler kızlar eşimle konustum eğer 10 aralıkta adet olursam ki inşallah olmam cuma gunu dr gıdıp test yaptıracagız ben hormonlarıma esımde sprem testı yaptıracak benım ıcın dua edermısınız kızlar buna gerek kalmasın bebegımız bıze gelmısss olsunn

canim 3 saatlik yol bisey degilmis ne kadar uzun yola giden var bence sen fikrini soyle ama kusme cok hevesli oldugunu ailenin heveslendini bilsin sonucta annen bekliyor cok mutlu olacagini gotururse ailenden cok dua alacagini bilsin ben annemi kaybettim ve esim her hafta gotururdu beni annecigim bana gelebildigin zaman gel derdi enson hafta gidemedim telefonla konustuk ve yine bana gelebildigin zaman gel dedi sen bu hafta gitmezsen haftaya gidecegin mechul ve nezaman gideceksin biz artik ablamlarla toplaniyoruz iki hafta gorusmesek ucuncu hafta zor geciyor bence guzellikle konus yolculuk guzel sonucta beraber olacaksiniz uzun yol istanbulun trafiginden iyidir esinin gonlunu yaparsin ama sakin kusme uzuldugunu heveslendigini ozledigini onlatin bekledigini soyle sonrada goturmezse o pisman olsun sen iyi niyetini koru iyi aksamlar

insallah canim dua etmezmiyiz rabbim insallah vermistir bebegini senin gibi hanimi yalniz birakirmiyiz kalbimde duamda seninle

insaAllah gelmistir bebisin canim gelmemisse bile hicbir sorununuz yoktur insaAllahhh

insallah canim dua etmezmiyiz rabbim insallah vermistir bebegini senin gibi hanimi yalniz birakirmiyiz kalbimde duamda seninle

Ayyy canım benımmm cok tesekkur boyle dusnun guzel yuregın canımm cok sagoll ınsallah bebegım gelmıstır bana RAbbım dualarımızı kabul etsın

Dun gittim dr a daha cok kucuk oldugu icin gorunmedi pazartesi gel keseye bakalim dedi dr
sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
Heyy masaAllah barekAllah kiz sen nerelerdeydinn hayirli olsun minnakin Allah kucagina almayi nasip etsin canim benim

Süperrr bir yaklaşımm tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…