2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Süperrr bir yaklaşımm tebrikler cnm
o anda kendi hislerimi yansittim esimle kus olmayi hic istemem bir seyi ustelesem olmaz duygularim cikinca ortaya esim bana kiyamaz biraz biz idare edicez biraz da esimiz ozaman sorun sorun olmaktan cikar paylasmak cok guzel hayat paylasinca guzel dimi yz canim benim hayirli geceler

Aynen canım sanada hayırlı geceler

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
allah kucagina almayi nasip etsin canim yaa

Insallah bitanem gerek kalmadan hamis haberini alicaz iyi seyler hissediyorum senin icin insallah gelicek melegin hic stres yapma sen icini ferah tut esinle guzel vakit geciripp konusabilmenize sevindim tatlim.

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
canmm hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah

Insallah tatlim ya bende senin durumdayim bu ay kaldim kaldim kalmadim esimle testlere

iyi geceler kızlar acil bişi sormak istiyorum benim yumurtlama zamanı ve diğer günlerde değerlendirme yaptım bugün 3. günü yumurtlamanın ve birlikte olurken açık pembemsi leke geldi eğer döllenme olduysa bebeğe zarar vermiş olabilirmiyiz lütfen yardım edin

Bugun neyin ucuncu günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…