- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
o anda kendi hislerimi yansittim esimle kus olmayi hic istemem bir seyi ustelesem olmaz duygularim cikinca ortaya esim bana kiyamaz biraz biz idare edicez biraz da esimiz ozaman sorun sorun olmaktan cikar paylasmak cok guzel hayat paylasinca guzel dimi yz canim benim hayirli gecelerSüperrr bir yaklaşımm tebrikler cnm
Aynen canım sanada hayırlı gecelero anda kendi hislerimi yansittim esimle kus olmayi hic istemem bir seyi ustelesem olmaz duygularim cikinca ortaya esim bana kiyamaz biraz biz idare edicez biraz da esimiz ozaman sorun sorun olmaktan cikar paylasmak cok guzel hayat paylasinca guzel dimi yz canim benim hayirli geceler
allah kucagina almayi nasip etsin canim yaasayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayımve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
aminnnn bütün dualarım Şimdi sizler için Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin :)allah kucagina almayi nasip etsin canim yaa
aminnnn elf21 sonunda şükürler olsun rabbime çok mutluyum doktor 10 gün sonra gel kap atışlarını duyalım dediHeyy masaAllah barekAllah kiz sen nerelerdeydinn hayirli olsun minnakin Allah kucagina almayi nasip etsin canim benim
allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım .darısı Başımıza inşallahsayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayımve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
İyi geceler kızlar eşimle konustum eğer 10 aralıkta adet olursam ki inşallah olmam cuma gunu dr gıdıp test yaptıracagız ben hormonlarıma esımde sprem testı yaptıracak benım ıcın dua edermısınız kızlar buna gerek kalmasın bebegımız bıze gelmısss olsunn
Hayırlı uğurlu olsun cnm.Bir hamişimiz daha oldu hayırla sağlıkla kucağına almayı nasibetsin rabbim.aminnnn bütün dualarım Şimdi sizler için Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin :)
aminnnnnnn inşallah hepiniz kısa zamanda kucağınıza almayı nasip eder :)Önü
allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım .darısı Başımıza inşallah
amin saol canım çok teşekkür ederim :)Hayırlı uğurlu olsun cnm.Bir hamişimiz daha oldu hayırla sağlıkla kucağına almayı nasibetsin rabbim.
canmm hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahsayende topiğe ulaştım :)
amimmm çok teşekkür ederim rabbim sanada kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :)canmm hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah
İnsallah kuzum duyarsin Korkma:)Sağol canm benim kalp atışınıda duysam çok iyi olacam inşallah duyarm
Kiz yanlis mi hatirliyorum bn sen miyom ameliyati olmadin miydi:) cok sevindim kuzum valla tebrik ederim:)amimmm çok teşekkür ederim rabbim sanada kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :)
Insallah tatlim ya bende senin durumdayim bu ay kaldim kaldim kalmadim esimle testlereİyi geceler kızlar eşimle konustum eğer 10 aralıkta adet olursam ki inşallah olmam cuma gunu dr gıdıp test yaptıracagız ben hormonlarıma esımde sprem testı yaptıracak benım ıcın dua edermısınız kızlar buna gerek kalmasın bebegımız bıze gelmısss olsunn
Bugun neyin ucuncu günüiyi geceler kızlar acil bişi sormak istiyorum benim yumurtlama zamanı ve diğer günlerde değerlendirme yaptım bugün 3. günü yumurtlamanın ve birlikte olurken açık pembemsi leke geldi eğer döllenme olduysa bebeğe zarar vermiş olabilirmiyiz lütfen yardım edin
yumurtlamanın cnmBugun neyin ucuncu günü
Yok canim zarar neden gorsun bebek zaten bebek daha yok belki yumurtlama yuzunden gelen bi akintidir belki damar catlamistir yani zorlanmissindir cok mu geldi kiyumurtlamanın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?