2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm döllenme olmuşsa yumurtan yumurtalık kanalında yada rahimdedir.birlikteligin gerçekleştigi yer vajinadır yani birblrinden ayrı yetlerdeler.Yumurtan korunmalı bölgede.Şöylede bir ihtimal var sen kanama geldigi anda yumurtlamış olabilirsin çünkü yumurtlama yani çatlama aşamasındada çok az kan geliyomuş gördüğün kan o olabilir.

Hepınıze merhaba bende yenı katıldım aranıza bu 5. Ayımdı malesef olmadı hamılelık cok streslı bır donem benim 5 ayda denemedıgım yontem kalmadı Allah daha uzun bekleyenlerın ve hepımızın yardımcısı olsun.yenı yıla bebek mujdesıyle gırelım insallah.susgunperi ilişkinin döllenmeye zarar verdiğini sanmıyorum.belkı yerlesme kanamasıdır dollenmeden 2 3 gun sonra olur dıyr bılıyorum inşallah oyledır

anladım cnm saol çok teşekkür ederim yardımın için

inş cnm amin rabbim cümlemize nasip etsin

Merhaba canim bizde sen gibi yöntemler falan ugrasip duruyoruz bi sorunun yok dimi doktora gittin mi

Merhaba canim bizde sen gibi yöntemler falan ugrasip duruyoruz bi sorunun yok dimi doktora gittin mi
Canım 2.ayımda doktora gittim ultrasondan baktı daha cok erken dedj tahlıl falan yapmadan gonderdı bir sorun yok dedı.sonra koca karı yontemı mahallemızde bırıne gıttım yakı yaktı fıtıl verdı ve ot verdı 2 ayda onları kullandım baktım stres oluyorum bir daha doktora gıdıp her testı yaptırmak ıstedım kan tahlılı hormon testlerı alttan muayene hsg hepsını yaptırdım bır sorun cıkmadı cok sukur.bir kac ay daha deneyıp eşim sperm testı yaptırıcak.pazartesı gunude bel cektırıcem oda faydalı oluyormus sanırım bu yolla hamıle kalan cok olmus.faydası olırsa haber ederim

Canım korkma daha adet dönemine varsa o yerleşme kanaması değildir. Yerleşme kanaması sadece bebek 3 haftalıkken oluyor. Şuan yum günlerin yeni olduğuna giöre problem yoktur endişelenme. Çatlama kanaması yada ilişkide zedelenme olmuş olabilir. Yum günlerini değerlendirmeye devam et
inş cnm amin rabbim cümlemize nasip etsin

inşşşş çıkar cnm bnm
Canım aylarca ilişki yaşayıpta hamile olduğunu öğrenenler var.Sen daha ilk günden korkup ilişkiyi kesersen olmaz.Hem ilişkinin zarar verdigi düşünilse 1 hafta boyunca gün aşırı yada hergün ilişki yaşayın demezdi doktorlar.Döllenme olmuş bile olsa mikroskopla ancak görünen bir hücreye ilişki anında nasıl zarar verebilirsinki.o sıvının içinde yüzen bir zerredir sadece

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
Hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin inşallah :) değerin çok iyi maşallah maşallah

Canım merhaba hoşgeldin aramıza. İlk defa duyduğum ilginç bişey sôyledin dikkatimi çekti. Yanlış okumadıysam bel çektirme falan demişsin nasıl bişey o. Dikkat et her söyleneni de deneme. Allah korusun zarar verirsin kendine durduk yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…