2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar dün bebek bakmaya gittik eşim bebeğin adı güneş kız dediydi bizde ona göre hediye aldık gittik meğerse çınar güneş miş vee erkek ay ne komik oldu anlatamm eşimin arkisi de sizin bi kız bi oğlan olsun ikiz birine çınar birine güneş koy diye dua etti güldü filan bebek istediğimizi yda tüpe gitceğmizi filan da bilmiyolar ALLAH mı söyletti ne

Allah gönlünüze göre versin inşallah ikiz ....hayali bile güzel

canımmmm cok sevındım hadi guzel haberlerle gel ınsallah :) bence tutacak senın ve kızın olcak bı anda oyle hıssettım :)

Amin canim hepimizin Senin ne zaman olacak canim? Nerede başladınız?

Amin canim hepimizin Senin ne zaman olacak canim? Nerede başladınız?
1,5 - 2 ay sonra yumurtalar toplanacak kaliteli yumurta olursa sanırım benimki ocağı bulur kısmetse. Başkent Üniversitesi Hastanesi şimdilik. bakalım.dr.um oldukça iyi. bir görüşme daha olabilir başka bir hastane ile. daha kara vermedik,raporum çıkacak o zamana.burda olur diye düşünüyorum.

Hayırlısı neresi ise orası olsun canim sizin için. Bizim de aralik ta transfer olacak büyük ihtimal

Kesınlıkleeeee tatlımonce sız sonra aksama kadar artık dusunurum esıme nasıl söylesem dıye ayyyyyyyyyyyy suan dusuncesı bıle yuzumu guldurup heyecanlandırdı

Elisam güzel haberini bekliyoruz. İnşallah bebeğin seninledir kuzum.

Ateş en doğru sonucu sabah verir ama bende iki gün pozitif görmüş ikisinde dr çalışmıştım tıpkı senin gibi 2. Günün akşamına doğru ovulasyon daha silikti ertesi gün sabah ateşim firlamisti... Ve o gün de çalışmıştık...:) çok iyi etmişsiniz canim sıkı çalışmakla...

Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikeler düştüüü
Belliydi Annesiii... Bir turlu gostermemesinden belliydiii...yerim ben o pembe patikli kızı maaşAllah... Sağlıkla gelsin dünyaya minnos...annesi kadar güzel olsun inşaAllah, hem yüzü hem gönlü :) imanlı, hayırlı evlad olsun size...

ohhh içimi rahatlattın esmam :) bende kuşkulandım ama sabah yataktan kalktım ateş 36.3 ovulasyon koyu iken yine ateş 36.3(gün içinde), akşam üstü yine ovulasyon yaptım hafiften silik ve ateş 36.7 sence bana çatladı gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…