Allah gönlünüze göre versin inşallah ikiz ....hayali bile güzelkızlar dün bebek bakmaya gittik eşim bebeğin adı güneş kız dediydi bizde ona göre hediye aldık gittik meğerse çınar güneş miş vee erkek ay ne komik oldu anlatamm eşimin arkisi de sizin bi kız bi oğlan olsun ikiz birine çınar birine güneş koy diye dua etti güldü filan bebek istediğimizi yda tüpe gitceğmizi filan da bilmiyolar ALLAH mı söyletti ne
canımmmm cok sevındım hadi guzel haberlerle gel ınsallah :) bence tutacak senın ve kızın olcak bı anda oyle hıssettım :)Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz? Uzun süredir yazmiyordum takip ediyorum sizleri ama @elisa__ inşallah bebeğin seninledir. Bizde tüp bebeğe başladık eşim ve ben ilaç kullanıyoruz aralıkta transfer olacak inşallah
Amin canim hepimizin Senin ne zaman olacak canim? Nerede başladınız?canım aynı anda yazmışız, Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah, tez zamanda tek seferde çifter çifter gelsinler inşallah sağlıcakla.bende bugün başlıyorum ilaçalarıma, eşimede vitamin başlandı..
hahahhaa ne guzel kızçe gelıyo topıgımıze :):):):):)Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
Sağol tatlım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim olsun da kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter :)canımmmm cok sevındım hadi guzel haberlerle gel ınsallah :) bence tutacak senın ve kızın olcak bı anda oyle hıssettım :)
1,5 - 2 ay sonra yumurtalar toplanacak kaliteli yumurta olursa sanırım benimki ocağı bulur kısmetse. Başkent Üniversitesi Hastanesi şimdilik. bakalım.dr.um oldukça iyi. bir görüşme daha olabilir başka bir hastane ile. daha kara vermedik,raporum çıkacak o zamana.burda olur diye düşünüyorum.Amin canim hepimizin Senin ne zaman olacak canim? Nerede başladınız?
yerim onun pembe minik patiklerini, maşalllahhh 41,5 kere maşallahhh :) oyy nazlı nazlı gelirmişş...Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
Hayırlısı neresi ise orası olsun canim sizin için. Bizim de aralik ta transfer olacak büyük ihtimal1,5 - 2 ay sonra yumurtalar toplanacak kaliteli yumurta olursa sanırım benimki ocağı bulur kısmetse. Başkent Üniversitesi Hastanesi şimdilik. bakalım.dr.um oldukça iyi. bir görüşme daha olabilir başka bir hastane ile. daha kara vermedik,raporum çıkacak o zamana.burda olur diye düşünüyorum.
Rabbim görsün uğraşınızı tek seferde tutunsun minik inşallah sağlıcakla. Allah yardımcınız olsun,bir yola girdik bakalım innaşşallah sağlimen çıkarız.Hayırlısı neresi ise orası olsun canim sizin için. Bizim de aralik ta transfer olacak büyük ihtimal
Inşallah canım :)Rabbim görsün uğraşınızı tek seferde tutunsun minik inşallah sağlıcakla. Allah yardımcınız olsun,bir yola girdik bakalım innaşşallah sağlimen çıkarız.
rabbim atamalarınızı da göstersin inşallah fıstıklar :) ben gecen yıl aldım ama atanmak nasip olmadı :)
Hayırlı olsun canım.. Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin.. Öğretmen olmak isteyipte uzun zamanlar bekleyen biri için ne de güzel bir haber
Kesınlıkleeeee tatlımonce sız sonra aksama kadar artık dusunurum esıme nasıl söylesem dıye ayyyyyyyyyyyy suan dusuncesı bıle yuzumu guldurup heyecanlandırdı
Ateş en doğru sonucu sabah verir ama bende iki gün pozitif görmüş ikisinde dr çalışmıştım tıpkı senin gibi 2. Günün akşamına doğru ovulasyon daha silikti ertesi gün sabah ateşim firlamisti... Ve o gün de çalışmıştık...:) çok iyi etmişsiniz canim sıkı çalışmakla...kızlar kocacımla dün çalıştık şimdi 2 gündür ovulasyon pozitif dün ve buggün eşim kaçırmak istemiyor yumoşu yola çıktı normalde yarın gelecekti karı koca sıkı çalışmadayızumarım karşılığını alırız hepimizz kızlar eşim böyle olunca olmazsa üzülürüm diyorum ama bakın adamlarda istiyor yani kaç ay geçti bu ay daha bi istekli gibi geldi bana umarım hepimiz böyle oluruz @Mogami ve tüm ateş ovulasyon deneyen kızlar : benim dün 18:30 da çalışma oldu ovulasn pozitifti, bugünse daha koyu ateşim 36.3 iki gündür ya akşam ya yarın yumoş çatlar ancak şimdiki ovulasyon sabahkinden daha silik uzayan akıntım var gün içinde ateşim 36.5 iken şimdi 36.7 sizce çatladı mı nrmalde bu kadar çok yönlü araştırmam ama kocam uzaktan kalkıp geliyorken bende düşünmeye başladım yani
Belliydi Annesiii... Bir turlu gostermemesinden belliydiii...yerim ben o pembe patikli kızı maaşAllah... Sağlıkla gelsin dünyaya minnos...annesi kadar güzel olsun inşaAllah, hem yüzü hem gönlü :) imanlı, hayırlı evlad olsun size...Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
ohhh içimi rahatlattın esmam :) bende kuşkulandım ama sabah yataktan kalktım ateş 36.3 ovulasyon koyu iken yine ateş 36.3(gün içinde), akşam üstü yine ovulasyon yaptım hafiften silik ve ateş 36.7 senceAteş en doğru sonucu sabah verir ama bende iki gün pozitif görmüş ikisinde dr çalışmıştım tıpkı senin gibi 2. Günün akşamına doğru ovulasyon daha silikti ertesi gün sabah ateşim firlamisti... Ve o gün de çalışmıştık...:) çok iyi etmişsiniz canim sıkı çalışmakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?