2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Vardır bir hayır bunda canim benim... Keşke bir gün gitseydiniz ama olsun nasipte ne varsa artık...:) belki de kendiliğinden gelecek minnos... Sana kolay gelsin canim zorlanıyorsundur...:)
Gidemem ki canim yarin muayeneye gidecektim sabah uyaninca kv ye gidiyorum misafir sabahtan gelmeye basliyor tam hsg cekilecegim gunler kv gidecek dr a kontrole onlarda bilmiyorlar bu durumu artik bende zorlamiyorum sagol bitanem insallah zamani gelince olacak
aynen hic hevesim kalmadi hep benim cabalamamla sikildim artik bende bosverdim alistim artik kirmizilara ne zaman isterse o zaman cekilirim artik once kv iyilessinde

kızlar bnde gün içinde ovu testi yapamadm az önce eşim illa yap deyince bi yaptım test pozitif cmts pazar çalışmıştık sanırım bgn ve yrn da calışcz

hadi insallah ilk denemenizde tutunur bebisin dualarim seninle

@ysmn1096 canım siz ne yaptınız?son gelişmeler neler? bizde bismillah dedik tüp bebeğe :)
sekerpancarim insallah ilk denemenizde minik minik sekerpancarlarin olur dualarim seninle

İyiyiz canim mide bulantilariyla belli ediyor bana kendini anladi annesinin pimpirikli olduğunu msj yolluyo bana ctesi kontrolde gayet iyi gördük ama inşallah hep boyle gider

Canım benim inşallah benimledir tesekkur ederım ınsallah ılk denemede tuttar ıkızlerınız olur hemde bırı kız bırı erkek olu ınsallah

İnşallah blummm inşallah sekerımmm :)

Cok sukur ıyıyım canım benım ınsallah tatlım bakalım beklıyoruz kuzum sen nasılsın canım
İyiyim bende canim adet bitince calismalara devam edecegiz bakalim bu ayda hsg cekilemeyecegim kv boyle olunca hergun ordayim sabahtan aksama kadar hayirlisi artik kismet olmadi bi turlu insallah guzel haberler aliriz senden

İyiyim bende canim adet bitince calismalara devam edecegiz bakalim bu ayda hsg cekilemeyecegim kv boyle olunca hergun ordayim sabahtan aksama kadar hayirlisi artik kismet olmadi bi turlu insallah guzel haberler aliriz senden

Umarım kuzucucgum verebılırım tatlım bu emegının mukafatı olrak Rabbım ınsallah bu ay gobusune bebısını konduru verır senınle olur bebegın vardır herseyde bır hayır canım belkı bu ay hsg cekılmeden hamıs kalacaksın ınsallah en kısa zamanda bebıslerımız bızımle olur canım Allah kolaylıgını versın en kısa zamanda kv ıyılesır

Cok isterim teyze olmayi az kaldi batina hayirlisi canim bundada vardir bir hayir once uzuldum gidemeyecegim diye sonrada kwndime kizdim niye zorluyorum cekilemezsem diger ay cekilirim kismet olursa insallah gerek kalmaz cunku korkuyorum biraz nazliyimda insallah hamisim diye yazacaksin buraya arkandanda biz gelelim amin canim insallah kv cabuk iyilesir cok yoruluyorum kendi evimle ilgilenemiyorum

İnşallah bitanem bende çok ısterım anne oluyorum sıze yenı yıgen gelıyor teyzossssssssslar dıye yazmayı ınsallah cuma gunu sabah erkenden mutlu bır haber paylasabılırım kuzum tabı o zamana kadar kırmızılar gelmezse
tatlım benım sen sakınlıgını sukenıtını koru hanı her zaman bırsey olur neden bu boyle oldu derız ama aradan zaman gecer ıyıkı böyle olmus derız belkı kv kolunu kırmasında bıle bır hayır var ınsallah sen bu ay hsg cekılmeden hamıs kalacaksın bıtanem Allah'ım sana guc kuvvet versın canım benım Rabbım acıl sıfalar versın hemen toparlasın ınsallah sende evınle ılgıleneıl bol bol dınlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…