amiiiin insallah canım masallah fıstıgına :)Öle canım topıge bır prenses gelıyor ınsallah devamıda sızden gelır :)
Gidemem ki canim yarin muayeneye gidecektim sabah uyaninca kv ye gidiyorum misafir sabahtan gelmeye basliyor tam hsg cekilecegim gunler kv gidecek dr a kontrole onlarda bilmiyorlar bu durumu artik bende zorlamiyorum sagol bitanem insallah zamani gelince olacakVardır bir hayır bunda canim benim... Keşke bir gün gitseydiniz ama olsun nasipte ne varsa artık...:) belki de kendiliğinden gelecek minnos... Sana kolay gelsin canim zorlanıyorsundur...:)
aynen hic hevesim kalmadi hep benim cabalamamla sikildim artik bende bosverdim alistim artik kirmizilara ne zaman isterse o zaman cekilirim artik once kv iyilessindeBosver canim sende salla bu ay olucagi varsa olucak.bende yarin kan vericem.ev doktoru hastane tavsiye etti ordanda randevu alicaz esim sperm testi icin.gercekten bu ay cok isteksizim gecen ayki heycanim hevesim kalmadi.artik negatiflere bagisiklik kazandim.
Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
hadi insallah ilk denemenizde tutunur bebisin dualarim seninleKızlar iyi akşamlar Nasılsıniz? Uzun süredir yazmiyordum takip ediyorum sizleri amaelisa__ inşallah bebeğin seninledir. Bizde tüp bebeğe başladık eşim ve ben ilaç kullanıyoruz aralıkta transfer olacak inşallah
sekerpancarim insallah ilk denemenizde minik minik sekerpancarlarin olur dualarim seninle@ysmn1096 canım siz ne yaptınız?son gelişmeler neler? bizde bismillah dedik tüp bebeğe :)
İyiyim tatlim sen nasilsin bebis nasilKizlar nasilsiniz var mi yeni hamis ?
Masallah minnakina insallah hep oyle devam eder rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsinİyiyiz canim mide bulantilariyla belli ediyor bana kendini anladi annesinin pimpirikli olduğunu msj yolluyo banactesi kontrolde gayet iyi gördük ama inşallah hep boyle gider
Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz? Uzun süredir yazmiyordum takip ediyorum sizleri amaelisa__ inşallah bebeğin seninledir. Bizde tüp bebeğe başladık eşim ve ben ilaç kullanıyoruz aralıkta transfer olacak inşallah
Bugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
Elisam güzel haberini bekliyoruz. İnşallah bebeğin seninledir kuzum.
Canim nasilsin insallah minnakin gobusundedirTesekkur ederım bırtanem ınsallah yarın salı az kaldı bakalım
canımcım bence fazla zamanımız yok öyle hıssedıyorum elısada kısa surede hamıle kalcak benceeyvaaaah gıttı sehrıyeler bendede unutkanlık basıma gelıyo bu tur seyler :) evı yakıcam yakında inşallah canım buyuyp gıdıcekler snra masallah dıcez kuzucuklarımıza
Canim nasilsin insallah minnakin gobusundedir
İyiyim bende canim adet bitince calismalara devam edecegiz bakalim bu ayda hsg cekilemeyecegim kv boyle olunca hergun ordayim sabahtan aksama kadar hayirlisi artik kismet olmadi bi turlu insallah guzel haberler aliriz sendenCok sukur ıyıyım canım benım ınsallah tatlım bakalım beklıyoruz kuzum sen nasılsın canım
İyiyim bende canim adet bitince calismalara devam edecegiz bakalim bu ayda hsg cekilemeyecegim kv boyle olunca hergun ordayim sabahtan aksama kadar hayirlisi artik kismet olmadi bi turlu insallah guzel haberler aliriz senden
Cok isterim teyze olmayi az kaldi batina hayirlisi canim bundada vardir bir hayir once uzuldum gidemeyecegim diye sonrada kwndime kizdim niye zorluyorum cekilemezsem diger ay cekilirim kismet olursa insallah gerek kalmaz cunku korkuyorum biraz nazliyimda insallah hamisim diye yazacaksin buraya arkandanda biz gelelim amin canim insallah kv cabuk iyilesir cok yoruluyorum kendi evimle ilgilenemiyorumUmarım kuzucucgum verebılırım tatlım bu emegının mukafatı olrak Rabbım ınsallah bu ay gobusune bebısını konduru verır senınle olur bebegın vardır herseyde bır hayır canım belkı bu ay hsg cekılmeden hamıs kalacaksın ınsallah en kısa zamanda bebıslerımız bızımle olur canım Allah kolaylıgını versın en kısa zamanda kv ıyılesır
Cok isterim teyze olmayi az kaldi batina hayirlisi canim bundada vardir bir hayir once uzuldum gidemeyecegim diye sonrada kwndime kizdim niye zorluyorum cekilemezsem diger ay cekilirim kismet olursa insallah gerek kalmaz cunku korkuyorum biraz nazliyimda insallah hamisim diye yazacaksin buraya arkandanda biz gelelim amin canim insallah kv cabuk iyilesir cok yoruluyorum kendi evimle ilgilenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?