ne mi olacak sen havalara uçacaksın sana laf sokanlarda havasını alıp oturacak
Aminnnnnnnnn güzel yüreklim aminnnnnnnn inşallah hepimizin yüzü gülsün ilk size söylecegim cuma sabahı inşalah güne güzel bir haberle baslamak nasip olur
Emınım havalara ucarım cıft cızgıyı gordugumde ne yaparım bılmıyorum esıme kandan sonra soylemek ıstıyorum dırek nete gırer sızınle paylasırım
sana bol bol dua edicem cnm :):)
paylaşmazsan zaten kırılırız sana önce biz tmm mı
Kesınlıkleeeee tatlımonce sız sonra aksama kadar artık dusunurum esıme nasıl söylesem dıye ayyyyyyyyyyyy suan dusuncesı bıle yuzumu guldurup heyecanlandırdı
benim bi fikrim var eşine nasıl söyliceenle ilgili hele o gün bi gelsin o güzel haberi al da paylaşırım seninle
sen de bendensin ama sen hamilesin yine normal al kilo bişey olmaz ama ben daha hiç bişey yokken saldım kendimibende hamileliğimi öğrenmeden önce 49 50 geliyodum boyum 173 1 haftada 2 kilo aldım yemediğim halde çünkü şeyimi kaldırıp ne dışarı çıktım ne bi iş yaptım öylee yattım ondan kilo aldım çünkü hareketsiz kaldım moralim sıfır oldu şimdi geri verdim o 2 kiloyu çünkü baktım oo aldım başımı gidiyom yat yat nereye kadar
canm direk bu linke mi yazayım beni alın diye.. bi topik var oraya yazdım ama ?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akim-cuma-zayiflama-yarismasi.38551/page-5885
burası benim takımın linki :)
Umarım hayırlı olur tatlımm. .:)
yok gayet ankaradayım :)Sen Türkiyede yaşamıyodun galiba yada ben öyle hatırlıyorum
canım bence sız bu haftayı guzel degerlendırın şimdi 3 gun ust uste calıstıktan snra gun asırı yapabılırsınızkızlar kocacımla dün çalıştık şimdi 2 gündür ovulasyon pozitif dün ve buggün eşim kaçırmak istemiyor yumoşu yola çıktı normalde yarın gelecekti karı koca sıkı çalışmadayızumarım karşılığını alırız hepimizz kızlar eşim böyle olunca olmazsa üzülürüm diyorum ama bakın adamlarda istiyor yani kaç ay geçti bu ay daha bi istekli gibi geldi bana umarım hepimiz böyle oluruz Mogami ve tüm ateş ovulasyon deneyen kızlar : benim dün 18:30 da çalışma oldu ovulasn pozitifti, bugünse daha koyu ateşim 36.3 iki gündür ya akşam ya yarın yumoş çatlar ancak şimdiki ovulasyon sabahkinden daha silik uzayan akıntım var gün içinde ateşim 36.5 iken şimdi 36.7 sizce çatladı mı nrmalde bu kadar çok yönlü araştırmam ama kocam uzaktan kalkıp geliyorken bende düşünmeye başladım yani
şimdi dün oldu ya bugün ve yarında olunca spermler azalır mı diyorum yani yumoş belirtisi olmasa gelmediyecektim eşime ama bende çelişkide kaldım öyle diyemedimcanım bence sız bu haftayı guzel degerlendırın şimdi 3 gun ust uste calıstıktan snra gun asırı yapabılırsınız
canım bence bugunde calısın yrn calısma ımkanın varsa yrnda calısın snra gun asırı ben hamıle kaldıgım ay ustuste calıstım spermlere bısı olmadı demek Allaha kalmıs bısı canım ınsallah dollenır senınkıler :) ask yasıcaklardı dımı elisa öyle dıyodu :):):):)şimdi dün oldu ya bugün ve yarında olunca spermler azalır mı diyorum yani yumoş belirtisi olmasa gelmediyecektim eşime ama bende çelişkide kaldım öyle diyemedim
cnm vallahi bi taktik de yok ki o aksam esim yine baya bi sordu bişi mi yaptm filan derken pzr sabah için yrn sabah boş musun benimle bulusur musun diye takıldı derken dayanamadı benide kandırdı hem cmts hem pzr çaışma oldu testler negatifti ama dün sol kasığımda cok ağrı oldu bilmiyorm artık ama tam hersey ii oldu derken yine bişi buluyo işte beni kızdırck da neyse iyiyiz bakalm şimdilikbayaaa bi nazlısın bu ara kuzum ahh bende yapsam yaaa benimki iyice bilgisayar oyunlarına sarıd, ilgisi başka yönde hafif surat atsam gelip sırnaşıyor bi de inatçıdır kendisi bende hemen yelkenleri indiriyorum 5 dk sonra eski adam oluyor sıkıldım bende bu durumdan bana taktik ver canım
canım aynı anda yazmışız, Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah, tez zamanda tek seferde çifter çifter gelsinler inşallah sağlıcakla.bende bugün başlıyorum ilaçalarıma, eşimede vitamin başlandı..Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz? Uzun süredir yazmiyordum takip ediyorum sizleri amaelisa__ inşallah bebeğin seninledir. Bizde tüp bebeğe başladık eşim ve ben ilaç kullanıyoruz aralıkta transfer olacak inşallah
cnm kan testine gitcektin sanki gitmedn miElisam mgülüm canlarım en kısa zamanda hatta bir dahaki bata darısı başınıza. Benim şuan çok silik bir çizgi durumum kesin değil. Kanda görmeden inanmıcam herhalde. İlişki günlerimi dünde yazmıştım. Bugünde yazayım umarım faydalı olurum size. Biz bu ay çok relax davrandık ilişki konusunda. Ben daha önce adet olur olmaz tablo yapar o tabloya uyardık. İlişki tablosu yani. Bu ay 3-4 günde bir yapalım işte dedik gün hesabına girmedik.
Geçen adetim 28 eylüldü. Ekimin 8'i yani adetimin 11.günü ilk ilişki oldu sonraki 15-16 ve 19.günler yani ekimin 12-13 ve 16'sı. Eğer hamişsem 16. gündeki ilişkiden olduğunu ve 3-4 gün sonra döllendiğini düşünüyorum çünkü adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen çok çok silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?