2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kesınlıkleeeee tatlımonce sız sonra aksama kadar artık dusunurum esıme nasıl söylesem dıye ayyyyyyyyyyyy suan dusuncesı bıle yuzumu guldurup heyecanlandırdı

benim bi fikrim var eşine nasıl söyliceenle ilgili hele o gün bi gelsin o güzel haberi al da paylaşırım seninle

sen de bendensin ama sen hamilesin yine normal al kilo bişey olmaz ama ben daha hiç bişey yokken saldım kendimi moralini de bozma canım olsun sağlıkdaha mühim

kızlar kocacımla dün çalıştık şimdi 2 gündür ovulasyon pozitif dün ve buggün eşim kaçırmak istemiyor yumoşu yola çıktı normalde yarın gelecekti karı koca sıkı çalışmadayız umarım karşılığını alırız hepimizz kızlar eşim böyle olunca olmazsa üzülürüm diyorum ama bakın adamlarda istiyor yani kaç ay geçti bu ay daha bi istekli gibi geldi bana umarım hepimiz böyle oluruz Mogami ve tüm ateş ovulasyon deneyen kızlar : benim dün 18:30 da çalışma oldu ovulasn pozitifti, bugünse daha koyu ateşim 36.3 iki gündür ya akşam ya yarın yumoş çatlar ancak şimdiki ovulasyon sabahkinden daha silik uzayan akıntım var gün içinde ateşim 36.5 iken şimdi 36.7 sizce çatladı mı nrmalde bu kadar çok yönlü araştırmam ama kocam uzaktan kalkıp geliyorken bende düşünmeye başladım yani

canım bence sız bu haftayı guzel degerlendırın şimdi 3 gun ust uste calıstıktan snra gun asırı yapabılırsınız

canım bence sız bu haftayı guzel degerlendırın şimdi 3 gun ust uste calıstıktan snra gun asırı yapabılırsınız
şimdi dün oldu ya bugün ve yarında olunca spermler azalır mı diyorum yani yumoş belirtisi olmasa gelmediyecektim eşime ama bende çelişkide kaldım öyle diyemedim

kızlar bugün netim yoktu ne var ne yok yeni haberler varmı Mogami gittin mi doktora ne oldu iyi haberler var inşallah

şimdi dün oldu ya bugün ve yarında olunca spermler azalır mı diyorum yani yumoş belirtisi olmasa gelmediyecektim eşime ama bende çelişkide kaldım öyle diyemedim
canım bence bugunde calısın yrn calısma ımkanın varsa yrnda calısın snra gun asırı ben hamıle kaldıgım ay ustuste calıstım spermlere bısı olmadı demek Allaha kalmıs bısı canım ınsallah dollenır senınkıler :) ask yasıcaklardı dımı elisa öyle dıyodu :):):):)

cnm vallahi bi taktik de yok ki o aksam esim yine baya bi sordu bişi mi yaptm filan derken pzr sabah için yrn sabah boş musun benimle bulusur musun diye takıldı derken dayanamadı benide kandırdı hem cmts hem pzr çaışma oldu testler negatifti ama dün sol kasığımda cok ağrı oldu bilmiyorm artık ama tam hersey ii oldu derken yine bişi buluyo işte beni kızdırck da neyse iyiyiz bakalm şimdilik

canım aynı anda yazmışız, Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah, tez zamanda tek seferde çifter çifter gelsinler inşallah sağlıcakla.bende bugün başlıyorum ilaçalarıma, eşimede vitamin başlandı..

cnm kan testine gitcektin sanki gitmedn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…