2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

blummm elisa diyodu sende dedin artık bu kadar hoş alımlı bayanlar diyosa benimki de bi zahmet aşklaşsın da sevinelim di mi ben az önce ovulasyonları karşılaştırmaya daldım ki yanık kokusu şehriyeler kapkaraaa sonra tekrar yaptım şimdi de ucu ucuna yetiştim tam sana yazarken aklıma geldi fırladım ohh kurtardım sonunda umarım yine olcak tatlım hep beraber sevineceğiz bebişlerimizin gelişimini konuşcaz ben size siz bana fikirler vercez

Şimdi şöyle canim... Akşam atesimi ölçmemistim... O yüzden bilmiyorum ateş durumum neydi...fakat dün akşam çalışmışsinniz maaşAllah eğer catladiysa gündüz o zaman da tutmuştur hem çatladıysa daha onun canlı kalma süresi var...kafana takmadan esinle güzel bir gece geçirin inşaAllah derim

hadi inşallah tek seferde tutunur bebişin yada bebişleriniz canım benim...

kızlar bugün netim yoktu ne var ne yok yeni haberler varmı Mogami gittin mi doktora ne oldu iyi haberler var inşallah
sayfa 116 ya bak kuzum tekrar yazarsam yine sinirlenirim doktor uyuzuna bu arada kan sonucum negatif

Son düzenleme:
balım öncelikle gün içindeki ateşi baz almıyoruz...sabahki ateşin 36,3 ise ve yarın sabah yükselirse şayet bil ki bu gün çatlamıştır

Cok terbıyellı masallah kızıma babasıyla gıttık gostermedı bugun tek gıttım esım gorevdeydı hemen gosterdı annesıne

sayfa 116 ya bak kuzum tekrar yazarsam yine sinirlenirim doktor uyuzuna bu arada kan sonucum negatif
uyyyy nasiii ....sen bilmeyecende ben mi bileceğim deseydinya doktora ....gitme bacım devlete her gidişimde kavga edip geri geliyorum ben....kendi doktoruna git....hayırlı haberlerle gel inşallah....formasyon konusundada gözün aydın....hayırlı olsun

teşekkürler balım...devlete mi bi daha aslaaaaaaaaaaa...

bi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)
Hergun 21 tane hem se
ben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)
Benimde 2. Gunum tatlim sancim kalmadi ama cok yoruluyorum bugun temizlik yaptik kv evini esimin halasiyla hem misafir hem temizlik imdattttt diye bagirasim geldi insallahsom kirmizilarimiz olur

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bu ay hsg cekilecektim malesef cekilemiyorum kv ye gidiyorum sabah kalkinca gelen giden hic bitmiyor dr a gitcegimizi bilmiyorlar o yuzden esim bu ay gitmeyelim annem iyilessin oyle gideriz diyor bende tamam sen bilirsin dedim istende izin alamam bu ara cok izin aldim dedi ben cabalamaktan yoruldum artik gecen ayda kismet olmadi cekilmek bundada vardir bir hayir ne yapalim

Vardır bir hayır bunda canim benim... Keşke bir gün gitseydiniz ama olsun nasipte ne varsa artık...:) belki de kendiliğinden gelecek minnos... Sana kolay gelsin canim zorlanıyorsundur...:)

Bosver canim sende salla bu ay olucagi varsa olucak.bende yarin kan vericem.ev doktoru hastane tavsiye etti ordanda randevu alicaz esim sperm testi icin.gercekten bu ay cok isteksizim gecen ayki heycanim hevesim kalmadi.artik negatiflere bagisiklik kazandim.

canımcım bence fazla zamanımız yok öyle hıssedıyorum elısada kısa surede hamıle kalcak bence eyvaaaah gıttı sehrıyeler bendede unutkanlık basıma gelıyo bu tur seyler :) evı yakıcam yakında inşallah canım buyuyp gıdıcekler snra masallah dıcez kuzucuklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…