- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
blummm elisa diyodu sende dedin artık bu kadar hoş alımlı bayanlar diyosa benimki de bi zahmet aşklaşsın da sevinelim di micanım bence bugunde calısın yrn calısma ımkanın varsa yrnda calısın snra gun asırı ben hamıle kaldıgım ay ustuste calıstım spermlere bısı olmadı demek Allaha kalmıs bısı canım ınsallah dollenır senınkıler :) ask yasıcaklardı dımı elisa öyle dıyodu :):):):)
Şimdi şöyle canim... Akşam atesimi ölçmemistim... O yüzden bilmiyorum ateş durumum neydi...fakat dün akşam çalışmışsinniz maaşAllah eğer catladiysa gündüz o zaman da tutmuştur hem çatladıysa daha onun canlı kalma süresi var...kafana takmadan esinle güzel bir gece geçirin inşaAllah derimohhh içimi rahatlattın esmam :) bende kuşkulandım ama sabah yataktan kalktım ateş 36.3 ovulasyon koyu iken yine ateş 36.3(gün içinde), akşam üstü yine ovulasyon yaptım hafiften silik ve ateş 36.7 sencebana çatladı gibi geldi
oyyy kız anası...gözün aydın olsunBugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
hadi inşallah tek seferde tutunur bebişin yada bebişleriniz canım benim...Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz? Uzun süredir yazmiyordum takip ediyorum sizleri ama @elisa__ inşallah bebeğin seninledir. Bizde tüp bebeğe başladık eşim ve ben ilaç kullanıyoruz aralıkta transfer olacak inşallah
sayfa 116 ya bak kuzum tekrar yazarsam yine sinirlenirim doktor uyuzunakızlar bugün netim yoktu ne var ne yok yeni haberler varmıMogami gittin mi doktora ne oldu iyi haberler var inşallah
Cok sagol canım darısı sızlere olsun ınsallahhoyyy kız anası...gözün aydın olsun
hahahhaa ne guzel kızçe gelıyo topıgımıze :):):):):)
balım öncelikle gün içindeki ateşi baz almıyoruz...sabahki ateşin 36,3 ise ve yarın sabah yükselirse şayet bil ki bu gün çatlamıştırkızlar kocacımla dün çalıştık şimdi 2 gündür ovulasyon pozitif dün ve buggün eşim kaçırmak istemiyor yumoşu yola çıktı normalde yarın gelecekti karı koca sıkı çalışmadayızumarım karşılığını alırız hepimizz kızlar eşim böyle olunca olmazsa üzülürüm diyorum ama bakın adamlarda istiyor yani kaç ay geçti bu ay daha bi istekli gibi geldi bana umarım hepimiz böyle oluruz Mogami ve tüm ateş ovulasyon deneyen kızlar : benim dün 18:30 da çalışma oldu ovulasn pozitifti, bugünse daha koyu ateşim 36.3 iki gündür ya akşam ya yarın yumoş çatlar ancak şimdiki ovulasyon sabahkinden daha silik uzayan akıntım var gün içinde ateşim 36.5 iken şimdi 36.7 sizce çatladı mı nrmalde bu kadar çok yönlü araştırmam ama kocam uzaktan kalkıp geliyorken bende düşünmeye başladım yani
amın canım cumlemıze ınsallahAyy cimcimemi geliyormuş :) hayırlı osun kuzum Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Cok terbıyellı masallah kızıma babasıyla gıttık gostermedı bugun tek gıttım esım gorevdeydı hemen gosterdı annesıneBelliydi Annesiii... Bir turlu gostermemesinden belliydiii...yerim ben o pembe patikli kızı maaşAllah... Sağlıkla gelsin dünyaya minnos...annesi kadar güzel olsun inşaAllah, hem yüzü hem gönlü :) imanlı, hayırlı evlad olsun size...
amınn canımm ınsallahhallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
uyyyy nasiii ....sen bilmeyecende ben mi bileceğim deseydinya doktora ....gitme bacım devlete her gidişimde kavga edip geri geliyorum ben....kendi doktoruna git....hayırlı haberlerle gel inşallah....formasyon konusundada gözün aydın....hayırlı olsunsayfa 116 ya bak kuzum tekrar yazarsam yine sinirlenirim doktor uyuzunabu arada kan sonucum negatif
teşekkürler balım...devlete mi bi daha aslaaaaaaaaaaa...uyyyy nasiii ....sen bilmeyecende ben mi bileceğim deseydinya doktora ....gitme bacım devlete her gidişimde kavga edip geri geliyorum ben....kendi doktoruna git....hayırlı haberlerle gel inşallah....formasyon konusundada gözün aydın....hayırlı olsun
Hergun 21 tane hem sebi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)
Benimde 2. Gunum tatlim sancim kalmadi ama cok yoruluyorum bugun temizlik yaptik kv evini esimin halasiyla hem misafir hem temizlik imdattttt diye bagirasim geldi insallahsom kirmizilarimiz olurben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)
Vardır bir hayır bunda canim benim... Keşke bir gün gitseydiniz ama olsun nasipte ne varsa artık...:) belki de kendiliğinden gelecek minnos... Sana kolay gelsin canim zorlanıyorsundur...:)İyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bu ay hsg cekilecektim malesef cekilemiyorum kv ye gidiyorum sabah kalkinca gelen giden hic bitmiyor dr a gitcegimizi bilmiyorlar o yuzden esim bu ay gitmeyelim annem iyilessin oyle gideriz diyor bende tamam sen bilirsin dedim istende izin alamam bu ara cok izin aldim dedi ben cabalamaktan yoruldum artik gecen ayda kismet olmadi cekilmek bundada vardir bir hayir ne yapalim
Masallah prensesin olacak oyy pembe pembe cokta yakisir cincimeyeBugün gösterdi kendini bebişimizz şükür :) Nasibimize pembe patikelerdüştüüü
Bosver canim sende salla bu ay olucagi varsa olucak.bende yarin kan vericem.ev doktoru hastane tavsiye etti ordanda randevu alicaz esim sperm testi icin.gercekten bu ay cok isteksizim gecen ayki heycanim hevesim kalmadi.artik negatiflere bagisiklik kazandim.İyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bu ay hsg cekilecektim malesef cekilemiyorum kv ye gidiyorum sabah kalkinca gelen giden hic bitmiyor dr a gitcegimizi bilmiyorlar o yuzden esim bu ay gitmeyelim annem iyilessin oyle gideriz diyor bende tamam sen bilirsin dedim istende izin alamam bu ara cok izin aldim dedi ben cabalamaktan yoruldum artik gecen ayda kismet olmadi cekilmek bundada vardir bir hayir ne yapalim
canımcım bence fazla zamanımız yok öyle hıssedıyorum elısada kısa surede hamıle kalcak benceblummm elisa diyodu sende dedin artık bu kadar hoş alımlı bayanlar diyosa benimki de bi zahmet aşklaşsın da sevinelim di miben az önce ovulasyonları karşılaştırmaya daldım ki yanık kokusu şehriyeler kapkaraaa sonra tekrar yaptım şimdi de ucu ucuna yetiştim tam sana yazarken aklıma geldi fırladım ohh kurtardım sonunda umarım yine olcak tatlım hep beraber sevineceğiz bebişlerimizin gelişimini konuşcaz ben size siz bana fikirler vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?