2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Inşallah bebişin seninledir tatlım da bunların hiçbiri ne gerek kalmaz her zaman dualarım dasın cnm ve bütün isteyen herkes dualarımda :)

Bel cektirmeyi duydum da nasil oluyor bilmiyorum olmadi bekleme esin de yaptirsin icin rahatlar ben iki yol gecti hamile kaliyorum gelismiyor dedim doktora esin de test yaptirdin dedi simdi diyorum keske daha once yapsaymisiz testi

Bel cektirmeyi duydum da nasil oluyor bilmiyorum olmadi bekleme esin de yaptirsin icin rahatlar ben iki yol gecti hamile kaliyorum gelismiyor dedim doktora esin de test yaptirdin dedi simdi diyorum keske daha once yapsaymisiz testi
Nasıl gelişmiyor cnm ileri avrelerdemi düşüyo yoksa ilk haftalarındamı.eşin test yaotırdımı peki

Nasıl gelişmiyor cnm ileri avrelerdemi düşüyo yoksa ilk haftalarındamı.eşin test yaotırdımı peki
23 haftalik bi hirosefali olu dogum oldu 6 haftalik düşük ve birkac kimyasal düşük esin de test yaptirdin dedi dünkü doktor

kızlar günaydın kanama çook arttı doktora gideceğim ve şiddetli ağrım var dua edin bna

Canm korkma eğer döllenme olmuş olsa bile daha bebek ortada yokn14 günde anca oluşuyor böyle şeyler düşünüp kendini üzme

Tam olarak anlamadım konuyu hamilemisin kanaman çok yoksa edetlimisin kanamsn çok
yok yumurtlama zamanım suan birlikte olurken pembemsi leke gelmişti dün gece ama silik silik geliyordu gece çok artmış sabah farkettim adet günümede 11 gün var

Hm benimde bir kere öyle olmuştu canm korkma için rahat etmediyse de daha sonra bir doktora başvur
yok yumurtlama zamanım suan birlikte olurken pembemsi leke gelmişti dün gece ama silik silik geliyordu gece çok artmış sabah farkettim adet günümede 11 gün var

Sağol canm benim babada sürpriz oldu hamileliğin darısı tüm isteyen arkadaşlarıma sizim n başiniza inşallah sen nasılsin tüp bebek texavin nasıl gidiyor canm Rabbim emeğini boşa çıkartmasn inşallah

Canım Günaydın hamilesin galiba ne zamandır tüp bebek topigindeyim buralara ugramiyordum bi bakayım dedim senin hamile olduğunu okudum ve cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Değerlerin iyi yükseliyor inşallah pazartesi görürsün benim kese göründü bende gördüm maşallah çokta Kucuk değildi sormadm heyecandan ama bence kalp atışları vardır olmasaydı söylerdi
Doktor
hanfendim sen hamiş takkvimi yapmamışsın süper tatlım allah sana bağışlasın mucizeni eee kimseye anlattın mı sen kaynananla oturuyordun değil mi haberleri var mı

idare ederim canım bugunumuze şükür. Yarına adet olmam lazım olunca ilaçlara başlıyorum bende 1 aya sonuçlanır canim dua edin bana inşallah güzel haberler veririm size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…