Inşallah bebişin seninledir tatlım da bunların hiçbiri ne gerek kalmaz her zaman dualarım dasın cnm ve bütün isteyen herkes dualarımda :)İyi geceler kızlar eşimle konustum eğer 10 aralıkta adet olursam ki inşallah olmam cuma gunu dr gıdıp test yaptıracagız ben hormonlarıma esımde sprem testı yaptıracak benım ıcın dua edermısınız kızlar buna gerek kalmasın bebegımız bıze gelmısss olsunn
Bel cektirmeyi duydum da nasil oluyor bilmiyorum olmadi bekleme esin de yaptirsin icin rahatlar ben iki yol gecti hamile kaliyorum gelismiyor dedim doktora esin de test yaptirdin dedi simdi diyorum keske daha once yapsaymisiz testiCanım 2.ayımda doktora gittim ultrasondan baktı daha cok erken dedj tahlıl falan yapmadan gonderdı bir sorun yok dedı.sonra koca karı yontemı mahallemızde bırıne gıttım yakı yaktı fıtıl verdı ve ot verdı 2 ayda onları kullandım baktım stres oluyorum bir daha doktora gıdıp her testı yaptırmak ıstedım kan tahlılı hormon testlerı alttan muayene hsg hepsını yaptırdım bır sorun cıkmadı cok sukur.bir kac ay daha deneyıp eşim sperm testı yaptırıcak.pazartesı gunude bel cektırıcem oda faydalı oluyormus sanırım bu yolla hamıle kalan cok olmus.faydası olırsa haber ederim
Nasıl gelişmiyor cnm ileri avrelerdemi düşüyo yoksa ilk haftalarındamı.eşin test yaotırdımı pekiBel cektirmeyi duydum da nasil oluyor bilmiyorum olmadi bekleme esin de yaptirsin icin rahatlar ben iki yol gecti hamile kaliyorum gelismiyor dedim doktora esin de test yaptirdin dedi simdi diyorum keske daha once yapsaymisiz testi
23 haftalik bi hirosefali olu dogum oldu 6 haftalik düşük ve birkac kimyasal düşük esin de test yaptirdin dedi dünkü doktorNasıl gelişmiyor cnm ileri avrelerdemi düşüyo yoksa ilk haftalarındamı.eşin test yaotırdımı peki
kızlar günaydın kanama çook arttı doktora gideceğim ve şiddetli ağrım var dua edin bnaCanım aylarca ilişki yaşayıpta hamile olduğunu öğrenenler var.Sen daha ilk günden korkup ilişkiyi kesersen olmaz.Hem ilişkinin zarar verdigi düşünilse 1 hafta boyunca gün aşırı yada hergün ilişki yaşayın demezdi doktorlar.Döllenme olmuş bile olsa mikroskopla ancak görünen bir hücreye ilişki anında nasıl zarar verebilirsinki.o sıvının içinde yüzen bir zerredir sadece
kızlar günaydın kanama çook arttı doktora gideceğim ve şiddetli ağrım var dua edin bna
saol cnm inş yoktur bişiAllah yardımcın olsun canm benim inşallah önemli birşey yoktur
saol cnm inş yoktur bişi
iyi geceler kızlar acil bişi sormak istiyorum benim yumurtlama zamanı ve diğer günlerde değerlendirme yaptım bugün 3. günü yumurtlamanın ve birlikte olurken açık pembemsi leke geldi eğer döllenme olduysa bebeğe zarar vermiş olabilirmiyiz lütfen yardım edin
Canm korkma eğer döllenme olmuş olsa bile daha bebek ortada yokn14 günde anca oluşuyor böyle şeyler düşünüp kendini üzme
tmm cnm allah razı olsun hepnizden
yok yumurtlama zamanım suan birlikte olurken pembemsi leke gelmişti dün gece ama silik silik geliyordu gece çok artmış sabah farkettim adet günümede 11 gün varTam olarak anlamadım konuyu hamilemisin kanaman çok yoksa edetlimisin kanamsn çok
yok yumurtlama zamanım suan birlikte olurken pembemsi leke gelmişti dün gece ama silik silik geliyordu gece çok artmış sabah farkettim adet günümede 11 gün var
Canım Günaydın hamilesin galiba ne zamandır tüp bebek topigindeyim buralara ugramiyordum bi bakayım dedim senin hamile olduğunu okudum ve cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinGünaydın kızlar nasılsınız
Canım Günaydın hamilesin galiba ne zamandır tüp bebek topigindeyim buralara ugramiyordum bi bakayım dedim senin hamile olduğunu okudum ve cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
hanfendim sen hamiş takkvimi yapmamışsınDeğerlerin iyi yükseliyor inşallah pazartesi görürsün benim kese göründü bende gördüm maşallah çokta Kucuk değildi sormadm heyecandan ama bence kalp atışları vardır olmasaydı söylerdi
Doktor
Gunaydin ve hayirli cumalar hanimlar dualarda bulusmak umidiyle..
idare ederim canım bugunumuze şükür. Yarına adet olmam lazım olunca ilaçlara başlıyorum bende 1 aya sonuçlanır canim dua edin bana inşallah güzel haberler veririm size :)Sağol canm benim babada sürpriz oldu hamileliğin darısı tüm isteyen arkadaşlarıma sizim n başiniza inşallah sen nasılsin tüp bebek texavin nasıl gidiyor canm Rabbim emeğini boşa çıkartmasn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?